.
Затворена тема
Страница 57 от 81 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2001
    Голям фен Аватара на one
    В главата ми е малко разглобено.Перфектно съм.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Уморена съм-днеска съм станала в 6 и 30 да уча за входното по био,щотоооо
    1во съм луда да го направя
    2ро луда съм,че ми пука за оценката
    3то-ДА,много ми пука и вече откачам
    Отделно още 3-4 входни се очертават скоро и ще се обеся на полилея скоро-усещам го
    Иначе като се абстрахирам от тея притеснителни факти,съм добре,даже ми е забавно да ходя на дс,заради всичките простотии и приятелите ми,пък и новия г-н по математика еее изключителния 22 годишен бонбон и така..Абе с 1 дума-ФЪН

Мега фен Аватара на vagarious
    ^^ Ехе какъв е тоя г-н на 22 бе ?! Баси якото..

Аз се чувствам вече странно.Беше ми хубаво, ама вече не.Искам разнообразие.Ама няма.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няква празнота усещам..хипер убитият ден неска

Супер фен
    Зле

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    абе не питай-уникалния е..много сладък,ама за жалост се е видяло,че математика от него няма да научим Само ще си седи да го гледаме и да си плакнем очичките
    ПП говоря си с един фр по скайп и настроението скача много бързичкооо

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    ^

Копвам го от нета, това отговаря точно на настроението ми:

# Защо никой не ми се обажда?;
    # Защо никой не; праща едно писмо, SMS или някакво друго съобщение?
    # Защо ми се обаждат само тогава, когато мога да им бъда полезен, да им свърша нещо?;
    # Как не се намери някой, който да ми се обади ей така, без повод, просто да излезем; да се видим; да купонясаме заедно с него и старите му приятели или за каквото и да е?;
    # Само аз ли мога да съм "винаги готов" за срещи, да зарежа и работата си и задълженията си, когато и да ми се обадят? Само аз ли поставям на първо място нашето приятелство?;
    # Толкова ли съм им омръзнал, неприятен, досаден и т.н. на всички? Та не ми се обаждат.;
    # А защо тогава не ми го кажат директно, да не седя сега и да си мисля защо съм изпаднал в такова униние и забрава?
    Амин.
    Am I invisible because you ignore me?

Супер фен
    Това си мисля цял ден и аз :X

Мега фен Аватара на vagarious
    Абе замислих се и.. нек'во тъпо.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    То се е видяло,че пак няма изляза 2 дена от нас ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Абе замислих се и.. нек'во тъпо.
    Какъв е извода ? Като не мислим живеем по-леко

Мега фен
    леле цяла вечер търчим по кръчмите направо се размазахме супер як ден (въпреки че вече изкарах една 2ка )
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Виноооооооооо и е време за дискотека!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    леле цяла вечер търчим по кръчмите направо се размазахме супер як ден (въпреки че вече изкарах една 2ка )
    Кога успя бе аз още на училище не съм ходил...

Град
    Никъделенд
    Интересно е как дори един голям град с много хора, който може да ти предостави възможността да се забавляваш, може да те накара да се прибираш у вас, самотен и плачейки.... Там зад теб са хората, които по някакъв начин са те наранили, демонстрирайки егоизъм и незаинтересованост... Обръщаш се и виждаш гърба им на около 20 метра от теб, те не се обръщат... Ти вървиш и вървиш, обърнал им гръб, в другата посока, незнаейки къде по-точно отиваш. Но, разбира се, решаваш да се върнеш в стария, празен дом, където никой не те посреща, само мрака. Чувстваш, че неможеш дори да отключиш вратата, но физически намираш нужните сили, за да влезеш в дома си. Светваш лампата, а сякаш около теб е мрак. Влизаш в стаята, където изкарваш повечето време от деня си... лампите са изгасени, виждаш от прозореца само тъмносиньото небе, което започва да става почти черно... А дори и балконската врата не е отворена, за да усетиш полъха на вятъра върху теб, поне за малка утеха. Изпитваш нужда да престанеш със задържането на сълзите и... накрая просто се предаваш. Започват да идват все повече и повече, докато нуждата от тях просто започва да затихва... Сълзите спират.... и пак се появяват... след това пак спират... Докато вече не намираш сили, намираш сили само да мечтаеш и нищо друго...
    Въпреки че плачът е вече заглушен... душата все още изпитва самотата и знае, че никой не я разбира.
    А то е така... виждаш хората около теб и най-странното нещо е, че знаеш че те са твой... и пак се чувстваш самотен, защото не си като тях и те не те разбират... Неможеш да им споделиш без да си сигурен, че няма да те предадат. Тъйш в себе си нещата, за които тъгуваш, нещата за които мечтаеш... Но сякаш така го чувстваш по-добре. Знаеш, че така е по-правилно, по-сигурно.
    Единствената ти утеха остават мечтите, които знаеш, че никога няма да сбъднеш, но е така приятно да потъваш в тях...

И пак поглеждаш през прозореца, виждайки онези лица, които немогат да разберат и част от твоята душа...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Мега фен
    Град
    <3
    Заключиха ми темата. Ще ревна. *сълза*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Di
    честно и аз незнам
    не се изказвай неподготвен,прасе

Нервирам се на хората, които не знаят как да намерят щастието си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Тъпо занимание,заради тъпи хора. Що се тормозиш заради другите? Вярвам разбира се,че не е така.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Тъпо занимание,заради тъпи хора. Що се тормозиш заради другите? Вярвам разбира се,че не е така.
    Тормозя се заради най-добрата си приятелка. Но и да не беше тя, пак си имам принципи, които не ми позволят да седя мирен, ако видя нещо нередно. Изгаря ме от вътре. Нередността е единственото нещо, в което не намирам радост.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Тормозя се заради най-добрата си приятелка. Но и да не беше тя, пак си имам принципи, които не ми позволят да седя мирен, ако видя нещо нередно. Изгаря ме от вътре. Нередността е единственото нещо, в което не намирам радост.
    Приятелката ти не е "всички хора" и явно състоянието ти е моментно.
    И все пак не трябва да се тормозиш,заради нещастието на другите. Даже като се замисля е иронично. Мразиш хората,които не знаят как да намерят щастието си,а ти самия си нещастен от това,че те са нещастни...
    4XCOKИ

ShtrudeL, имаш две грешки.

Мразиш хората,които не знаят как да намерят щастието си

Аз не мразя никого. Замисли се. Защо искам да намерят щастието си? За да са щастливи. Не мисля, че това е омраза.

а ти самия си нещастен от това,че те са нещастни...

Прекалено силна дума е нещастен. Просто се натъжавам.

За пореден път доказах, че съм неспособна да имам връзка. И чувството е гадно.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Някакъв глупак ми звъня от скрит номер в 6.30 ... лелее избеснях ! Добре, че после пак заспах .. ама се събудих от болката в .. 9 и повече се отказах да спя. А днеска уж бях решила да се наспя..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Успях да се наспяяяяяяя, но трябва да извеждам кучето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си