- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Уморена съм-днеска съм станала в 6 и 30 да уча за входното по био,щотоооо
1во съм луда да го направя
2ро луда съм,че ми пука за оценката
3то-ДА,много ми пука и вече откачам
Отделно още 3-4 входни се очертават скоро и ще се обеся на полилея скоро-усещам го![]()
Иначе като се абстрахирам от тея притеснителни факти,съм добре,даже ми е забавно да ходя на дс,заради всичките простотии и приятелите ми,пък и новия г-н по математика еее изключителния 22 годишен бонбони така..Абе с 1 дума-ФЪН
![]()
^^ Ехе какъв е тоя г-н на 22 бе ?!Баси якото..
![]()
Аз се чувствам вече странно.Беше ми хубаво, ама вече не.Искам разнообразие.Ама няма.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Няква празнота усещам..хипер убитият ден неска![]()
Зле![]()
абе не питай-уникалния е..много сладък,ама за жалост се е видяло,че математика от него няма да научимСамо ще си седи да го гледаме и да си плакнем очичките
![]()
ПП говоря си с един фр по скайп и настроението скача много бързичкооо![]()
Амин.Първоначално написано от MetalZone
Am I invisible because you ignore me?
Това си мисля цял ден и аз :X
Абе замислих се и.. нек'во тъпо.![]()
Big or small, lies are lies!
То се е видяло,че пак няма изляза 2 дена от нас ..![]()
Какъв е извода ? Като не мислим живеем по-лекоПървоначално написано от vagarious
![]()
леле цяла вечер търчим по кръчмите направо се размазахмесупер як ден (въпреки че вече изкарах една 2ка
)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Виноооооооооо и е време за дискотека!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кога успя бе аз още на училище не съм ходил...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Интересно е как дори един голям град с много хора, който може да ти предостави възможността да се забавляваш, може да те накара да се прибираш у вас, самотен и плачейки.... Там зад теб са хората, които по някакъв начин са те наранили, демонстрирайки егоизъм и незаинтересованост... Обръщаш се и виждаш гърба им на около 20 метра от теб, те не се обръщат... Ти вървиш и вървиш, обърнал им гръб, в другата посока, незнаейки къде по-точно отиваш. Но, разбира се, решаваш да се върнеш в стария, празен дом, където никой не те посреща, само мрака. Чувстваш, че неможеш дори да отключиш вратата, но физически намираш нужните сили, за да влезеш в дома си. Светваш лампата, а сякаш около теб е мрак. Влизаш в стаята, където изкарваш повечето време от деня си... лампите са изгасени, виждаш от прозореца само тъмносиньото небе, което започва да става почти черно... А дори и балконската врата не е отворена, за да усетиш полъха на вятъра върху теб, поне за малка утеха. Изпитваш нужда да престанеш със задържането на сълзите и... накрая просто се предаваш. Започват да идват все повече и повече, докато нуждата от тях просто започва да затихва... Сълзите спират.... и пак се появяват... след това пак спират... Докато вече не намираш сили, намираш сили само да мечтаеш и нищо друго...
Въпреки че плачът е вече заглушен... душата все още изпитва самотата и знае, че никой не я разбира.
А то е така... виждаш хората около теб и най-странното нещо е, че знаеш че те са твой... и пак се чувстваш самотен, защото не си като тях и те не те разбират... Неможеш да им споделиш без да си сигурен, че няма да те предадат. Тъйш в себе си нещата, за които тъгуваш, нещата за които мечтаеш... Но сякаш така го чувстваш по-добре. Знаеш, че така е по-правилно, по-сигурно.
Единствената ти утеха остават мечтите, които знаеш, че никога няма да сбъднеш, но е така приятно да потъваш в тях...
И пак поглеждаш през прозореца, виждайки онези лица, които немогат да разберат и част от твоята душа...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Заключиха ми темата. Ще ревна. *сълза*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нервирам се на хората, които не знаят как да намерят щастието си...
Тъпо занимание,заради тъпи хора. Що се тормозиш заради другите? Вярвам разбира се,че не е така.Първоначално написано от TheBlueAvalanche
4XCOKИ
Тормозя се заради най-добрата си приятелка. Но и да не беше тя, пак си имам принципи, които не ми позволят да седя мирен, ако видя нещо нередно. Изгаря ме от вътре. Нередността е единственото нещо, в което не намирам радост.Първоначално написано от ShtrudeL
Приятелката ти не е "всички хора" и явно състоянието ти е моментно.Първоначално написано от TheBlueAvalanche
И все пак не трябва да се тормозиш,заради нещастието на другите. Даже като се замисля е иронично. Мразиш хората,които не знаят как да намерят щастието си,а ти самия си нещастен от това,че те са нещастни...
4XCOKИ
ShtrudeL, имаш две грешки.
Мразиш хората,които не знаят как да намерят щастието си
Аз не мразя никого. Замисли се. Защо искам да намерят щастието си? За да са щастливи. Не мисля, че това е омраза.
а ти самия си нещастен от това,че те са нещастни...
Прекалено силна дума е нещастен. Просто се натъжавам.
За пореден път доказах, че съм неспособна да имам връзка. И чувството е гадно.
Някакъв глупак ми звъня от скрит номер в 6.30 ... лелее избеснях !![]()
![]()
Добре, че после пак заспах .. ама се събудих от болката в .. 9 и повече се отказах да спя. А днеска уж бях решила да се наспя..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Успях да се наспяяяяяяя, но трябва да извеждам кучето.