- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Трябваше да стана 9.30, щото ходихме до Метро. Но иначе добре прекарах![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Оо аз си се наспах почти, докато тея от горния етаж/момчето е 1год по-малко от мен/ и майка му май се караха нещо, ама многоооо викове имаше.Ужас беше.Май е счупил нещо, че имаше едни размествания на мебелитее ии клопанее.Абе ужаас.8787389457 пъти пускаха прахосмукачкатаи се чуваше всичко, все едно е у нас.Баси гадното.Успях да дремна и сънувах едни неща, от които съм доволна много.
Сега ме боли главата за сън може би.Незнам.Кофти е.Не мисла да излизам днес на някъде, ама ще видим.Има време.
![]()
Big or small, lies are lies!
Прекрасно съм. Един приятел, с когото бяхме много близки, ми прати смс след като вчера се засякохме. "Stanala.si.o6te.po.hubava". Как да не ти се оправи настроението.![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Абе нещо ми е много весело![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добро утро... уф аз нече спах много де ама карай![]()
i feel like shit
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Луди хора ...![]()
Ходих на диско до 6 без нещо ... После на кафе ... Ся пак на кафе ...![]()
Лелеее ще ги убияНа всичкото отгоре нищо не стана с Него ама айде ... И така ми беше супер
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
итс уатева уатева хоу
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
зле се чувствам,и физически и душевно и всякак. З-Л-Е.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Сънувах супер гадни неща естествено свързани с Него .. писна ми вече от кошмари .. и на сън и наистина. ;[[ Естествено пак ме боли главата още със ставането и ще взема да кажа на майка да отида при някой да ми бае,че май наистина са ме урчасали ..Незнам какво ще правя довечера,но знам,че още от сега някакво гадно чувство започва да ме изпълва заради всичките тея сънища ии всичко друго ии .. наистина уморена съм от глупости вече .. наистина нямам сили.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо се чувствам..
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ядосана. Компа ми се ебава с мен, сериозно. Искам да си преинсталирам шибания windows аама не знам как. То си е ебало майката.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Една приятелка ме кара довечера да ходя на купонче извън града ама май ще пропусна,защото бившия ми ще е там
Освен това компанията на някои други хора ми е много по-приятна![]()
![]()
Както и да еОтивам да си легна малко и после пак при шматките
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Дремнах 2 часа и съм готова за довечера![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
колкото пъти ти чета постовете, все ти е зле, заради някакво момче. чудя се.. защо си още с него? аз не бих търпяла.Първоначално написано от Assshley
иначе аз съм леко напрегната, но твърдо решена, че довечера ще го скъсам..
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Защото съм много време с него и го обичам и ми е трудно. Сложно е съмнявам се,че ще разбереш.Първоначално написано от sladur4etyYy
По темата:
Сега се прибраххх иииии съм в адски добро настроение .. супер много се радвам,че се видях с тея шматки не ги бях виждала от 100 години.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
изморена.
The blood that binds us ..till death unites us
Ммм.. хубаво ми е.
Hilary_![]()
Supeeeeeeeer
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
някой май е гледал http://vbox7.com/play:32f37be4Първоначално написано от PureFuckingHATE
![]()
![]()
Не знам какво искам.А не трябва и знам, че бъркам.![]()
Big or small, lies are lies!
разбита