- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
добре сЪм,ама ми миреше на лакочистител![]()
още съм сънена наспах се много добре .. сега хапвам нищо не мога да ви разкажа понеже си проспах деня .. никой не можах да видя .. сега ми е тъпо и вися в форума![]()
Чудя се кво да прая![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Няма хубави партита скоро, пък това дето съм изтървал е било зверско.
^^хах оплачи се и тук.
Спи ми се и за пръв път от месеци съм изнервена.
Вие на хероин ли сте бе?
Йес беее ... Най-после ще спя![]()
А ония ако искат нека си ходят пак на диско ама без мен![]()
Хммм утре ме очаква интересен ден![]()
![]()
Само се чудя дали да си пресирам косата или да я начупя с пяна
Както и да е ... Има време
Айде лека и мека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Екстра се чувствам, може би малко самотно... но имам бира, бе
Sanctum - We Saved![]()
![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Спи ми съ.
Спи ми се и съм гладна, но искам да догледам наградите на МТВ, че ми стана интересно изведнъж.
Пък и поне още някой да се върне да си приказвам с някого, че ми е и приказливо, пф.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе.. аз май съм влюбена..![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мисля, че се наспах. Сега само едно кафенце ми трябва и всичко е перфектно.
Почти.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Спах около 9 часа![]()
![]()
и се чувствам идеално
![]()
![]()
![]()
Сега чакам да стане 11:00ч. и да си поръчам една пица,а след това ме очаква един тежък ден
Трябва да си пресирам косата,да си пооправя веждите,да измисля к'во да си облека и т.н.
![]()
Като за капак чакам едни приятелки да се приберат и да разкажат как е минало снощи
Хммм като се замисля днес се очертава да е един много готин дени определено няма да позволя на никого да ми развали готиното настроение
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хапнах и ми е дорбре. Само да се намери някой да ме облече, ще съм прекрасно.
Не ми се излиза днес, а и не ми се обажда на някои хора. Не искам да се чувствам глупаво, заради някакъв отказ.
Вие на хероин ли сте бе?
Супер съм, мисля по- позитивно и се чувствам перфе.![]()
![]()
![]()
ами наспах се ама ми е някво много кофти настроение, няма с кой да изляза, щото на повечето ми "приятели" не им пука мн за мен, ама все тая. Понякога наистина мисълта, че нямам никого на когото да се доверя и с когото да поговоря(освен майка ми и най-добрата ми приятелка) ме смазва. За капак на всичко се местя в друг град, а аз по принцип трудно се сприятелявам с някой и ми е ясно, че ще си бъда самичка както винаги. Нямам търпение да дойде утре, че поне да отида на планина![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами наспах се ама ми е някво много кофти настроение, няма с кой да изляза, щото на повечето ми "приятели" не им пука мн за мен, ама все тая. Понякога наистина мисълта, че нямам никого на когото да се доверя и с когото да поговоря(освен майка ми и най-добрата ми приятелка) ме смазва. За капак на всичко се местя в друг град, а аз по принцип трудно се сприятелявам с някой и ми е ясно, че ще си бъда самичка както винаги. Нямам търпение да дойде утре, че поне да отида на планина![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
емии..... мн яко след малко ще се напуша и така
![]()
Надявам се, че взимам правилното решение.Дано да е, защото после пак ще си бия главата как може да съм толкова проста.
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Лошо ми ееееее. х(
Преядох със сладолед.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз с шоколадПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
иначе съм много добре![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Без филми, без филми, без филми ....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
искам яяяяяяяяяяяяяяяя
не се изказвай неподготвен,прасе