- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
все още съм заспала ..днес да се надявам, че ще се сети за мен ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре съм. Уж .Искам да си направя уговорка за довечера и да става време и да се махам от вкъщи,защото иначе ще полудея пак . Напоследък много не ме свърта на едно място. Пуу ии няма един хубав филм за гледане. ;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
тъпо ми е...дрънкам си една супер стара песен на кухарката () и се надявам нещо интересно да стане...ама явно няма...
![]()
![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
След малко излизам с майка ми до мола заа дънки и такива простотии. После на кафенце малко с една приятелка ... ии .. абе би трябвало да съм добре .
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нещастна,така се чувствам...Все на неподходящи попадам...Искам да изчезна някъде съвсем сама,за да си почина от всичко!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се оправям и ще излизам .. въпреки,че ми е доста убито . ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
^^ Мимеее ... Я по-ведро!!!![]()
(мечки)
По темата:Леко съм объркана![]()
Май оня път е приел нещата прекалено навътре
,а не исках да е така ... Просто исках да накарам оня тъпак да спре да ни бъзика с тия неща,а к'во стана ...
Както и да еСега ме притесняват други неща
Утре може да се видя с един човек,когото не искам много,много да виждам ама к'во да се прави
![]()
Абеее к'вот стане - стане![]()
Ся се чудя само как да отида да си пресирам косата... Оффф как не ми се занимава 2 часа и половина с тая преса
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
доволна от това,което имам![]()
Живота си следвах,мечтаех,кроях....
Приказва ми се с някого, а съквартирантът ми упорито спи.![]()
![]()
![]()
...и ще го...![]()
![]()
![]()
но най-вече ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пф...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Слушам,лапенце за теб винаги.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
П.С.Малко по-добре съм и осъзнавам отново някои неща...
2 часа карах колело и ся се съвземамУтре може да отидем и до някое селце..за спорта
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Како ние сме прокълнати![]()
Едва ли има други като нас![]()
Сменяме момчетата през месец и после се чудим що сме злеИ пак ти казвам - не искам софиянци на купона,че да не се наложи да ставам софиянка и аз
![]()
Еххх развеселих се![]()
![]()
След малко обаче ще изчезвам,защото трябва да се пресирам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Писна ми от номера.ПИСНА МИ !!! Някой ден ще ми кипне и незнам какво ще става.Бахти несъобразителните хора.Аз к'во правя за тях, те с какво ми отвръщат.Няма да стане.До тук.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Най-много обичам пролетта и лятото,другите сезони ги ненавиждам...Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Ш' се пръсна от някъде. ПМС-то ме кара да ям всичко, до което се докосна. Иначе съм в перфектно настроение. Чакам някой, имам специален повод да му сипна...![]()
Няма,няма и да има.Ще те запозная с уникални момчета.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
П.С.Влюбена съм,ей!
![]()
![]()
и аз от ПМС - то почнах но то мина и продължавам да нагъвам като свиня ... ама както е тръгнало не само психически ще съм разстроена ами и физическиПървоначално написано от babity
![]()
Аз пък няам ПМС
*зъл смях*
Толкова съм гладна, а не мога да измисля какво ми се яде. Само обикалям от хладилника към шкафовете и нищо не ми грабва вниманието. Дано вечерята е по-скоро.
Иначе.. се чувствам глупаво, чувствам се празна. Не знам на какво се дължи, връзката ми не беше сериозна, та да се ядосвам, че я приключихме, на някаква друга основа е. Забелязах, че вече приятелите ми не предизвикват онзи интерес и нетърпение да ги видя като преди. В някакъв застой са, който ме отблъсква и ме кара да търся нови хора. Същите кръчми, същите пейки, същите магазини като отпреди година и половина. Писна ми.
Изморена съм![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Гладна.Искам сандвич с кашкавал,шунка и яйце!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire