- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
бой бой ..![]()
![]()
![]()
![]()
По темичката .. хах забавно ми е и се чудя на отчаянието на някои хора ..![]()
![]()
иначе утре ше се видя със синеочкоо < 3
![]()
а и се радвам на женичката мии ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми по-щастлива скоро не съм била.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Отново започнах да нападам хладилника и май ще доопукам руската салатка.![]()
Чудя се лайното ми на къде ли замина пак .. хмм всъщност излъгах изобщо не се чудя .. дори не ме интересува .
Да прави каквото си иска .. и без това тая вечер беше много сериозен апък на мене ми е супер лигаво и се смея с някакви шматки в скайпа ми .. въпреки,че като се замисля може да изпитвам някакъв вид чувство на липса,но сега всичко,с което ще се натъпча ще запълни всяка празнинка.
Ооо ии всичко бих дала за един дюнер .. ;s;s;s;s ..Както и да е .. тази вечер ми е добре въпреки,че малко ми се спи,защото не съм спала повече от 24 часа след снощното обикаляне по дискотеки и ходенето до някои други местенца.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
[quote="3oPuTy"][color=violet][b]Някой май ревнува ...Първоначално написано от Faces
BTW Ако обичаш не говори така за Владо ...
Азот него хахаха да е
![]()
![]()
ае ти да нямаш няква мания да си навсяко гърне похлупак ? Не са те натискали недей да звъниш е Зори гледай си напред и като не те закачат не се закачай
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Адаш не знам кой къде се натиска. Ама ми се струва че nе Зори се натресе отникъде с някакво мнение за Далай Лама
Живи и здрави.
Аз съм си добре.
Godsmask - The enemy
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ебати шита, почна да връзва както никога, и баш тогава принудително трябваше да напусна...А ся късметът ми е ебан на макс... Поне филмът, който гледах си струва - Жената на пътешественика във времето (The Time Traveller's Wife). Ама колко ми се спи, не е истина...А ми се ще да остана буден до към 2.30 поне...
Ok може и да постъпих глупаво с онова за Далай Лама ама някакво момиче да ми обеснява аз кое за кво съм го писал ае няма нужда да си разправя приказките за нейните тревоги и да не се меси в моите![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Синята Лавина - я дай линк с хубаво качество![]()
Dr. Gregory House
Ами сравнително добре,утре ще пътувам![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Как можа да ни остави там и да си замине с колата ... Още съм потресен :X като не бройм това съм доволен от деня
SOB - Enemy
Ненормална песен
Баси как се надъхах от нея. Ама трябва малко акъл за да се хване смисъла. Не е от лесните.
Dr. Gregory House
Неска ту се радвам ту тъжа...![]()
Едно такова ми е объркано,че не го пожелавам на никого...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
valdesbg, малко може и да съм позакъснял, ама това е - http://zamunda.net/details.php?id=187262&hit=1. По-добро не мога да намеря, сравнително нов е филмът все пак.
леко кофти...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Смешно ми е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
До преди малко ми беше супер "сад" сега съм малко по добре... може би ще се разделяме с приятелката ми... Както и да е , утре ще се разбере![]()
Винаги съм обичала да сравнявам чувствата си с времето.
Времето вътре в мен е мрачно и студено, сиво и опустошено - като след буря.
Така блажено съм си опънала краката, че чак ме мързи да стана да ям.![]()
Първоначално написано от nev3rm1nd
![]()
...защото на съквартирантите им се пие бира може би.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пфу, само 3 часа сън... Заради глупавия ток - всеки път като спре се събуждам.... Нищо, това поне означава, че тая вечер ще се ляга по-рано. Иначе началото на деня е сравнително добре - китката не ме боли толкова много, гърлото леко наболва... Само дето клавишите на клавиатурата издават доста необичайни звуци като ги натискам...![]()
Синята лавина - не е късно. ЩЕ го дръпна да видим. Благодаря.
Dr. Gregory House