- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
PERFECT... Сестра ми замина и всичко е толкова красиво и спокойноЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН !
![]()
Доста добре.. четвърти ден не съм си показвала носа по центъра, не съм висяла по задимени кръчми и ми се отразява перфектно. Една хубава почивка му ударих тази ваканция, сега чакаме следващата. Днес ще се отдам на хубави филми цял ден, а ако ми дойде и музата да си напиша екзистенциалното есе, вече ще се чувствам перфектно.
Още съм в сложна дилема, но се надявам скоро да я разреша.![]()
Намерих с кого да изляза![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чакам един фр да дойде в нас да ми пробие ухото (ще си правя флеш) и си слушам Skillet
И се кефя на слънцето
![]()
Като прочетох горния пост се сетих, че трябва да си взема разширител и да реша накрая коя дупка да си разширя... Иначе сега съм добре, но се чудя дали да си правя още виолетови кичури и къде... Мислех да са съвсем видими, че искам нещо ново и различно. А и гледам,че съм покифляла, а не ми се иска. Все пак се радвам, че съм най-НЕ-кифла момичето от нормалните хора в даскало.
Отивам да чета, че се скатавам цяла ваканция, а трябва да прочета 300 стр на английски и 600 на български. Има да си чета.
Но от мен да мине, първо ще хапа.
Чувствам се много рандъм днес.
Вие на хероин ли сте бе?
Попринцип не ми е много добре, но май се налага да се съвзема малко.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еййй най-после реших к'во да правя довечера![]()
Нямам търпение да стане 19:30ч. и да се видим![]()
И дано този път нещата да се наредят,както аз искам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Никак не се чувствам .. Вече всеки ден еднакво - никак![]()
![]()
Якууу , с стодена бира и бадеми в това "студено време' невероятно ..
яде ми се кашуууууууууу <3
и мляко с нескуик
и ми се пие бейлиис :Д
скучно ми е ^^
до сега учих нек'ви простотии, ако някой не ми донесе скоро тетрадка
няма да уча :Д
голяма глупост е т'ва да се мъчиш за входни нива
що ми е ?!
нали по - нататък тая ше иска пак да прайм няк'во контролно, за к'во и е са да ни пише слаби оценки още от началото .. ?
патица :Д
след малко отивам за раница ^^
искам някоя хубава <3
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Малко ме боли главата,иначе бивам.![]()
Боли ама се кефя на макс ! една дупка за флеш и една за хеликси ям мекици !
![]()
Много ми е смотано днес..
Само с продавачката в магазина размених дума за дума, иначе с никой не съм говорила.. Някакво ми е мълчаливо...
Хич, ама хич не ми се говори..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Стана ми ужасно гадно така като ми го разкаваше тя .. Просто искам да я гушна в момента макар,че с нищо няма да помогне .. Да не дава Господ да се случи някога отново ..Дано всичките ми приятели да са добре .![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
"възхищавам" се на простотията тук ..![]()
иначе ми е скучно .. чак вечерта ще излизам ...Добре, че са някои хора в скайп да не се побъркам от скука ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно в момента така да не ми се излиза...![]()
![]()
^n
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
умрях от жега..![]()
това слънце направооо.. пфу![]()
btw още с никой не съм говорила..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
НЕ, НЕ, НЕ, НЕ И ПАК НЕ ! Не е възможно да ме изнесат с моята запазена марка - бекдор флъш... Баси нещастието...
Баси като я правих тая тема преди 1 година не съм мислела,че ще се задържи толковаиначе аз съм екстра
![]()