- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
амии завърнах се![]()
яя мислех,че всички сте ме забравили
![]()
aka6a_vamp, как бе, alive and kicking си е темата. 109 страници за 3 седмици говорят сами по себе си.
По темата : Успокоих се от загубата, като се присмях на ЦСКА.![]()
Каква глупачка съм само.Но все пак това съм аз, не може ако не се чувствам самотна и глупава.Иде ми да се гръмна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
страхотно.. излезе първият епизод от 4-ти сезон на 'герои' и е 1 час и половина o.o![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Това което видях прехвърли всякакви граници ако някога ти проговоря отново проклет да бъда ЧУВАШ ЛИ МЕ ЧУУВААШШШ ЛИ МЕЕЕЕЕ!!!
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
бях на пазар и си купих нови кецове,че старите вече ги бях износила горките![]()
До преди малко имах гости и страхотно си изкарах,особено с брадчеда....голяма е джвъджка ,въпреки че е само на 4 е по-умен от някои от познатите ми -това установихнадминава ги на акъл и е супер печеното лапе..плюс,че прави страхотни комплименти,бебока
![]()
Както ми даде идея един познат време е да се замисля,да си хвана някой момък за ушите и да сме диви и щастливи....май ще звънна на Стеф тея дни да го видя![]()
Развеселих се в последните десетина минути, занимавам се с пълните простотии и се чувствам по-продуктивна, отколкото като си блъскам главата над глобални проблеми.Кефя се, че утре съм на даскало, искам да видя и поговоря с някои хора, въпреки че трябва да ставам рано, а и програмата за утре ми е шит. Чакаме развитие, и по-специално петък.
както през повечето време тъжно и тъпо
хаха,сейм шит хиър.Първоначално написано от XENON
ии искам да го видя,а май скоро няма да стане :>
много искам.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Точните думи+точния човек(всъщност са двама)+точно когато най-малко очакваш=скапано настроение точно за секунди
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Владиии ! Ноу сдух !Първоначално написано от valdesbg
*гуш* А шамари ???
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Странно се чувствам.. Нещо май не ми е на кеф..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Днес се разделих с приятеля ми и честно казано не ми е тъжно![]()
I'm sooo happy![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
т'ва пък ..Първоначално написано от sladkalady
как го каза само :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Много съм объркана.Сигурна съм, че получавам смесени сигналиЗащо по дяволите, нещата просто не се наредят, така както аз искам!?Защо трябва да ми е трудно, да съжалявам, и да съм объркана постоянно!?С какво съм заслужила?!Не мисля, че има причината съм аз.Защо!?Защо!?Защоооо!?![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Нее много добре..![]()
nicolepcd
С триста мъки едвам отбих номера с домашното по история... Ебати трудното е станало да прочетеш няколко странички и после да напишеш запомненото![]()
![]()
![]()
Чакам утре да ми разкажеш на дълго и на широко к'во е станало с онези двечкитеПървоначално написано от valdesbg
И никакво скапано настроение,защото не знам
По темата:Леееко започна да ми писва от това променливо настроение ама айде ... Аз съм си виновна,че е такова и ще си го търпя
Иначе като цяло днес деня ми беше страхотен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам търпение да дойде утре и да го видя отново![]()
![]()
Уффф май наистина яко съм хлътналаи то по едно неподходящо момче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пффф тъпо.. Пак съм в нас забил пред компа ;/ Sadness rulz ;[ Не ми е яко такаЩо ми е така самотно
![]()
днес си дадох почивка от всички, излязох си само по мои си задачи, вечерта не съм ходила нито на кафе, нито на кръчма, нито дори с приятли или с гаджето из улиците, и си прекарах супер.лошото е, че нищо не съм учила, а утре ще ни изпитват по 1-2 предмета, ама кво съм виновна, че имам чувството, че още е лято?!
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Mъчно ми е .... няма го![]()
![]()
Кво да правя...липсва ми...самотно ми е. Искам да си е при мен и да си го гушкам цяла вечер и като се събудя той да бъде първото нещо, което виждам
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Е добре де,добре. Ще дойда,ама друг път да не ми изневеряваш.Първоначално написано от mmKamm
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ами в момента тъпея.. Чудя се утре дали ще успея да си науча за входното, тъй като днес, докато учех заспах с учебника..Да, ама сега въобще не ми се спи. На всичкото отгоре и с баща ми се скарах преди малко. Вчера пък едва не се сбих с една... Абе отсекъде проблеми. Ама така е, ще се справя някак.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!