- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
болен съм...усещам че утре няма да мога да си пипна носа от болка... и ми е ужасно тъпо..![]()
![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
би трябвало да съм смазана след такъв тежък ден,но ми е много шарено и весело :P смея си се без причини като някаква шизофреничкав главата ми е каша и за пръв път това ми харесва
![]()
Средно положение.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
чувствам се гладнавечерята още не е готова
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Смазана съм след 7 часа в даскало .. ;// И исках да го видя ама не стане и сега искам по-бързо да се прибира и поне да си пишем .. апак как искам да си Го гушкаммммм ;// .. уфф .. скапано ми е доста .. Няма нищо сладко за ядене и май за втори път ще ходя до магазина .. еб*х се в тъпата ..Многоооооо ми е скапанооооооо.. тва даскало проваля всичко .
хаха
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пак мрънкате за дивотии
На мен ми е готино, а и с Весито се разприказвахме
Чакам Лили и как да дойдат на линия, ама да видим кога ще е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Отивам да ям и да гледам survivor![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
кухо ми е @_@
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Очаквам с нетърпение да си занимавам за София.
Тъпи курви![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ужасно, разбрах как човек може да те забрави толкова лесно... Кхх, дори не помни какво ми е казвал, какво е правил...![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Взе да ми става скучно![]()
Боли ме главата, скарана съм с майка ми ОТНОВО.
Ама иначе съм се заела да подобрявам едни рекорди
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ХАА ХА! *сочи с пръст*Първоначално написано от ThePowerOfLove
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много съм си добре .. заебах всички проблеми,яко е да се чувстваш безгрижна![]()
Ооо, не! Жалка картинка е това да си влюбен! Вълкът един път се лъже, съжалявам! Айде майната й на таз, следващата моля![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Алоооо спящия форум, я се размърдайте малко! Тва да не ви е пенсионерска вечеринка! Айде живнете малко![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
eвалата човек,само такаПървоначално написано от MetalZone
![]()
аз се чувствам супер,въпреки ,че съм изморена и ми се спи ужасно...
ще се наспя и тея дни ще взема някои важни решения ,защото нещата не могат да продължават така..все пак основен приоритет ми е ученето сега и нерви излишни не смятам да хабя![]()
айде лека и мека и наздраве от мен,въпреки че пийнахме преди време с компанията![]()
По-празно не ми е било... xS
Мързи ме,спи ми се,пее ми се,искам да напсувам всички на висок тон,искам да съм сама,искам да не съм сама,искам някой да ми каже,че му пука за мен и да ме смачка с една прегръдка. <3 Искам утре да няма ток цял ден и и таксита да няма и абе що не е почивен ден...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ядох пастичка .. не ми се спи,утре даскало,тряа въря пеша чак до другия край на града,ооф кога ще ни преместят.Гледа ми се комедия,ама то стана посреднощ,не че ми пречи,ама бащата кат ма фани ш ми счупи главата.Поне съм втора смяна.. ама тряа уча и пак няма да се наспя.Оф писна ми,бе..писна ми![]()