- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Обичам тази музика и нейната дисекция чрез думи, бе! Ektomorf - I scream up to the sky![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
След втора смяна - директно първа. "Обожавам" я тая комбинация![]()
Иначе гледам като зомбиСкоростта на мозъка ми е -4 м/с
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леле от тия бири как ми ври стомаха...а и мамка му или главата ми бучи супер здраво или получавам слухови халюцинаций...и като за капак трябва да ходя в болницата заради снощи.Като за капак от болницата трябва да ходя...ае и в други държавни предприятия а как мразя точно там да ходяАма поне работата отървах но пък кой знае колко ще ме държат...тежко е братя тежко е
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Много съм добре![]()
![]()
Единствената мисъл, която ми е неприятна е, че имам да пиша..
Даже по математика ми се търкаля някаква задача, ама и без това не я разбирамОф.. мразя математиката
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
като пребит![]()
![]()
...
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
деаа,не стиг,че косата ми е червена,ами и имаме входно днеска.деа,тва живот ли е??![]()
Хм... що е толкова скучен деня днес?
И в работа нищо не става, и форума умрял.![]()
Добре поне че ще празнуваме РД утре![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Спи ми сеееееееееее .![]()
![]()
Обаче трябва да се къпя,да се оправям и да ходя на даскало . ;// Да,знам,че пак мръникам за глупости ама .. такава съм си . На моменти голяма лигла.
На всичкото отгоре се спуках от смях още със ставането като прочетох какво пише на скайпа на малкия .. пхаха само глупости.
А моето лайно още не е станало,защото снощи не можа да пропусне дискотеката естествено.
Иииии така .. поне се надявам дае хубав ден.Айде приятен ден на всички ви.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Иии "здравей" на първата ми двойка за годината![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
честито аз дойка имах само в 4ти клас ама не ми я писахаПървоначално написано от Priceless
![]()
а 3ка имах по бел в 6ти ама не я писа и по химия в 7ми писа я ама завърших с 6 годината
![]()
отличничка съм бе
![]()
![]()
Първоначално написано от kindergarden
Абе аз нямаше да имам .. ама тая мършичка, която се води даскалка .. като ни прасна едно съчинение така .. върху Димчо Дебелянов и Добри Чинтулов .. знаеш ли колко добре ми влезе първи часБях си се облегнала на чина, уж да мисля .. ама съм заспала .. и предадох бял лист
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
е те тея са побърканиПървоначално написано от Priceless
![]()
Имам да чистя на долния етаж и да обеля едни патладжани ама така ме мързииииииииии![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Днес ми е много хейт![]()
![]()
Много зле...След снощи още по-зле.Чудя се дали да говоря с въпросния,или да се правя,че нищо не е станало.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще трябва наистина да послушам Лазар и да си правя кефа,за да не страдам.
![]()
Скапан ден, много учене писане и тем подобни глупости, кофти програма за утре, но не ме интересува днес излизам![]()
Ух, слушам една мноооого яка песен, обаче трябва да се изпаря до минути. Пф.... ((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ох, наспах се... уее. В момента си сресвам косата и пия кафе.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хяхя измъкнах се гада си гадРелакссс мършиии широк ми е гърбът хяхя ей балъчори мазни дето си врете носовете в моите работи хях ще правя посещения по градовете май
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Еми как да съм... Сега се прибрах от училище, а имах 8 часа - 4 блока - математика, физическо, химия, физика. Най-скучните учители + по физе съм тичала повече от 2 километра.... Утре имам 2 контролни и още 1398120832 домашни, а ми е толкова добре да си седя и да пия кола.
Добрата новина е, че утре сигурно ще съм на Бас парти в 4ти километър, а ако не намеря пари просто ще правим коз маратон. Надявам се и поне другите да променят отношението си към мен... Поне за утре и вдругиден.
Вие на хероин ли сте бе?
Цяла седмица ми е някакво сдухано и то отново заради тоя.....
Налага се да го виждам на даскало...в един клас сме,че и да му търпя лиготиите....![]()
Адски сдухано ми е,усещам,че не трябва да ми е така и то точно заради него....но не мога да променя нищо.
;]