- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Няма приятели ... искам да се махна от тоя шибан град!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Непланирах да спа 2 часа.. Нищо, ся ще си погледна 2 урока за утре и после пак лягам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Изплашена!Незнам къде е..добре ли е..
охх никъде го няма![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ем как да съм, добре съм , днеска спечелихме състезание по гребане , както винаги взехме златен медал , какво друго да кажа .. после на компютъра
после с колелата ходихме от лозен , по-гората , по-горада до панчарево ( до езерото ) ем
малко се хваля ноо
![]()
За сметка на изморителния ден в училище вечерта беше просто идеална .... За утре имам да уча ама в момента ме мързи да видя по какво ии може и да ме домързи и да стана рано утре така,че..
Лелее така хубаво се наядох .. толкова бях гладна . ;// Ааа тази шматка как ме натвари тъпата .. много и знае устата .. пфф хорската завист няма почивен ден ей ..
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Гледам survivor и си глася чантата за утре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ии както винаги преебана ... *цензура* ..![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Решавах задачи около 15 минути и изпитах невероятна душевна болка, затова спрях... Утре поне ни е яка програмата
vikipf, учиш на блокове? В кое училище си?
супер зле ми е ми е адски кухо ;х
о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Настроението е на 6...деня ми беше прекрасен-много смях,лиготии ,закачки с компанията..обожавам когато на връщане от даскало минаваме през Борисовата,а времето е както таз вечершното-хладно,и свежичък въздух,зеленина..простоо се размечтах за 1 кученце мъничко да си го разхождам![]()
иначе една сестра ми ми липсва ужасно много-от месец не съм я виждала и вече издивявам,а пък и това другото ми диване ме тревожи с моментните си състояния...![]()
Радвам се,че с гаджето на една приятелка най-сетне намерихме общ език,което си е постижение,при положение,че доскоро изобщо не ме понасяше човека...![]()
eм нормално..nothing special ^
в момента сърцето ми се свива..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Съчувствам искрено *гуш*
Господи, лъжци и лицемери колкото искаш... разочарован и потресен съм.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ха.. направо откри топлата вода братле
Спи ми се от 15-ти септември нон стоп и не мога да си оправя режима на спане. А когато ми се спи мрънкам. А не може,Аз да си позволи да мрънка на всичко живо. Тъпо ми е. Скучно ми е. Сиво ми е.Безразлично,нервно,ядоса о,весело,тъжно и смесено. *спи ми се бееее*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хм. (излишно "хм"...но да не си казвам,че ми се спи за по нататъшни спорове.)Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Не, просто за пореден път се убедих в това.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Хъм...че то лъжци и лицемери винаги е имало и ще има. Честно казано,няма много лошо,но ако си глупав и не знаеш как да лъжеш и да лицемерничиш без да те хванат...изглежда наистина глупаво. ^^
4XCOKИ
Абе то много работи отстрани изглеждат глупаво, ама хората ги првят и изобщо не им пука от този факт
Отказвам се вече ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
пак ми е нервноискам да пребия от бой щруделчето по възможно най-нежния начин
Гладен съм...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,