- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Мии имам напредък.Добре съм!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Blinded by me you can't see a thing
Куфея си на Metallica кеф ми е![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
не знам к'во ми е ..
баткото с Харалампи да ми отговори на някои въпроси, че нещо не ми е ясно ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Преди малко се прибрах бясна .. защото се прибрах !Естествено,че не ми се обади как ще остави тоя олигофрен да излезе с някой друг .. пфф .. и на всичкото отгоре утре трябва да стана в 7,защото майка извикала тъпия майстор тооолкова рано .. и съм на даскало оффффф ..
![]()
![]()
Направо ми идва да пребия някой !!!
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Влюбена и загубена![]()
И аз ям грозде?!![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
последните няколко дни бяха най-хубавите ми от доста време насам..някак ми е леко на душата,чувствам се свободна да правя каквото искам и да не се хабя за глупости....освен това приятелите ми,без сестра ми ги виждам всеки ден..е нея я чувам всеки ден,но това отделен въпрос де![]()
искаааамм бал -ама ще почакам до догодина...ще си отидемние с едни приятелки 3чките,под ръка без кавалери и ще ни е най-добре така май![]()
Чудя се .. докъде ли още може да стигне ?![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Изморена..тъжна..Кога всичко ще ми е ок!?И кога ще получа това, което може би най-много съм искала и не съм се отказала!?Искам щастие по моя си начин.![]()
![]()
Искам книгата Мементо от Радек Йон, бееее![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хаха .. писна ми да плача и да се смея на пук ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Деа и математиката ш*бана![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Лееееееееекичко ми е тъпо такова. Чудя се какво да хапна, че пропуснах частта с вечерята. Няма ги в Скайпа хората, с които мога да водя смислен разговор и да се поразвеселя. Садвам се.![]()
много ми се спи ... едвам гледаам
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мии хем ми е кеф, хем ми се спи... изморена съмПа и нещо е на път да ми се скапе настроението
![]()
nicolepcd
има надежда ! не всичко е загубено![]()
![]()
Супер съм, даже се точа на аватара на FromAutumToAshes.![]()
![]()
Не обиждай тази наука. Както казва учителят ми по математика - "По-тъпо и просто нещо от математиката няма". Е, не че не е психично болен де...Първоначално написано от FromAutumToAshes
Леееко ми се спи, утре пак ще гледам като умрял в часовете. Добре, че са двойно намалени![]()
П.С. Поздрав на всички със Sting - Shape of my Heart. (специални благодарности на ShtrudeL, без която нямаше да открия тази песен)
Гледахме днеска звездиБеше яко
После един пич ни заговори
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Притеснявам се за приятелката сиНаистина яко се е набутала между шамарите заради тоя
![]()
От друга страна ми е готино,защото тя ми каза нещо,което ме зарадваВече знам,на какво се държи промяната в държанието на моя и мисля тия дни да се поправя и най-вече да поговоря по-сериозничко с него
![]()
Сега мисля да си лягам,че утре съм на даскало ... След това (може би) на Р.Д. ...,а ако не на Р.Д. то значи ще съм при моя,защото утре ще кара две смени (т.е. от 06:30 до 23:00 на работа)
Айде лека и мека на всички
П.П.Бате дано да си прекарвате яко и ще чакам клипчето и снимките!!!Бичам те!!!(мечкиии)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще взема да си легна от тъпня... не че ми се спи![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ако математаиката е проста и тъпа аз не знам какво съмПървоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
И аз май така xSПървоначално написано от MetalZone