- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Математиката е проста и тъпа, защото е най-логичната наука.![]()
Нещо лаптопът пак бъгясва, време му е да го угасям. Пък и все така ми се спи, а вече освен това ме и боли глава...
Тя че е логична, логична е. Ама не мисля, че това я прави простаДоста неща не ги осмислям оО .. Ама то сигурно в мен е проблема, както и да е xD
Майната му аз отивам да спя, лека и спокойна вечер на всички (:
много рано си се отказал ... но за всички математиката рулзПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
По темата - безчувствено![]()
хохо .. събота на даскало .. как се чувствам?? Прецакана ..![]()
![]()
+ малко тъжна ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оооо ужасно - вчера имах четворка по природознание и наште казаха да не се повтаря , а днес ще ни раздават тестовете по музика и се притеснявам за оценката![]()
Обърканааа. Спи ми се, пък трябва да ходя на някакъв си "Спортен празник" .. оО Добре поне, че няма да учим. ^^
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добро утро на всички ^^
по темата - мии добре съм, не съм на даскало, макар че трябваше да ходя![]()
![]()
Никак![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Бивам ^^
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
защо трябва да ходим на даскало в събота...ишкам да шпя бе мамунии![]()
Като след даскало в съботаПфф целия ден беше много тъп. Цял ден бях сама. Учихме. Тая по немски ме кара да и чета някакви думи, които си нямам и на представа какво пишеше буквите бяха по-зле от йероглифи. Иде ми да пребия някой. Писна ми. А да и колко класни ме чакат
![]()
![]()
МРАЗЯ спортните празници. По-добре на даскало да бях. Ебахти ;[
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
офф болна съм.Боли ме гърлото и главата .. имам чувството,че нещо тежко е минало върху мен.
Най-заядливо се чувствам наспала се в събота сутрин,която е учебна. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз съм боленПървоначално написано от Kukumqvka
Аааа, ще ги изтребя тия бацили с чесън и ракия
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
По-добре съм,но ми се спи нещо.Снощи го видях и се гушкахме и направо летяяя,но ще го накарам да се потруди,за да ме заслужи...
![]()
![]()
Стигнах до извода (всъщност не съм стигала до нищо то си е факт),че не ме интересува как се чувствате.
И понеже вас също не ви интересува,едва ли ще прочетете поста ми ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ Мен пък ми е интересно да чета. И твоя пост също го прочетох .. както и предните. ^^ : )
Hilary_![]()
Казах ли ти?!Казах ли ти?!Казах ли ти?!Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
После да кажеш к'во е станало
По темата:Баси якия ден в даскалоГърлото ме боли
Заради моите шматки останах без глас
Сега мисля малко да си легна да поспя,че после айде пак ... къпане,пресиране,контене и при моя
![]()
П.П.Бате ако се появиш ми пиши![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Каза ми Муцунке ха.Щастлива съм,когато го виждам,но ще послушам Митко за някои неща.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Ще го накарам да се изпоти здраво...
![]()
Спрях малко да отдъхна, и да хапна най-вече... Ноо след малко пак се захващам с тая тъпа математика![]()
Супер ми се спеше на даскало, добре че нямахме и СипСега имам 2-3 часа свободно време, може да гледам ТВ или да легна малко.. А след това излизам
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Кога ще стане 6 часа,че да се успокоя малко ..![]()