- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
ужасно .
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
М добре съм. Излизах с майка ми, купих си ботички и маратонки. Сега чакам една приятелка да дойде в нас, да се пресирам косата и да заминаваме надолу към центъра малко да ни видят хората ;д
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Имам лека мускулна треска на краката от 5 часа футбол вчера, ама ще оживея. Днес е мн як ден - отидох в училище, поспах малко докато свършат часовете, след това играх малко футбол. Изгледах един добър мач между два класа и отидохме до Славейков, за да може 1 келеш да купи учебници за брат си и за себе си. След това "отседнахме" в КФС, а накрая завършихме с пускане на 1 фиш в Еврофутбол. Дано намажа![]()
Сега си се шляя, както в нормална събота.
Имам чувството. че ще се изкашлям белият дроб...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Смазана и недоспала... Искам да поспя, но сиг ще гледам някакъв филм. Даже нямам сили да изляза, а трябваше.
Появиха се някакви истории с амфети и бонбони н сутринта. Хората се връщаха от бас парти, а аз си мислех как никога няма да взема бонбон... поне не и докато съм още дете... да ми изсмуче целия живот и всичката радост. Обаче всички са навити да достигнат великото щастие от поглъщането на това хапче, като заложат бъдещето си. Пф, отново съм отчаяна от хората и наркотиците.
Вие на хероин ли сте бе?
Баси скапаното даскало, в 3 се прибрах от там, заради скапания класен ... мързи ме да спя дори :X
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
усмихнатааааааааааааааааа ааааа
малко по-силна след окончателното решение,което взех....също много по-весела и жезнерадостна..едвам ще дочакам рдто-такъв купон съм замислила та дълго да се помни,плюс,че ще ме намразят съседите,но техен си проблем![]()
Като за капак на всички положителни неща за утре плановете не можеха да се наредят по-идеално....![]()
Одумках много парчета бисПитена торта.
Доспа ми се. Мисля да се мушна под завивките и да подремна блажено. Ленив ден е.
ИЗГУБИХ RESPECTA КЪМ ТЕБЕ НЕДЕЙ ДА ГУБИШ МОЙТО ВРЕМЕ ТЪПАК НЕ МЕ ЗА ТЕБЕ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДОКЪДЕ ДА ТИ ГО ЗАВРЕМЕ
Огън съм просто съм On Fire и тая вечер ще има Burn Baby Burn![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
.. ля ля ля :д
днеска си беше прекрасно в училище, само дето цял ден бяхме като идиоти, само спахме в часовете ^^
.. пфу, пфу ..
разболявам се
'тече ми носа'
спи ми се
мързи ме
ту ми е топло, ту ми е студено
ц, не обичам да съм болна ..
ии си искам палачинките <3
ама мама нещо много бавно ги прави :Д
нищо, ще почакам и ще видя колко повече ще се влоша с близкия час :Д
ц, баси ..
абе т'ва всичките ли сте болнииии
пфу пфу
пак някой ме е заразил, тука всички покрай мене са болни
в класа 5 човека са такива идиоти като мен същите
и една приятелка неска ми заяви, че е болна
ама аз се набутах да излезна с нея :Д
уффф, чувствам, че имам температура :д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
гадно....![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Щастлива съм, до сега бях с приятеля ми![]()
Сега ще си нагушкам кучето и мисля да поуча малко![]()
НеРВеН![]()
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
недоспала.. ядосана.. безразличието ми е на макс..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
оф много ядох.Иначе съм добре,всичко е наред като по чудо
![]()
Зле, имам температура .. спи ми се![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Кофти ...... ужасно кофти искам да потъна някъде и да не изляза доста време
уморена...![]()
Просто аз
Уморена съм,тъпо ми е,спи ми се и ми е гадно .. и тая вечер ще излиза,а аз нямам сили да ходя никъде след тая седмица,а за другата пък просто не ми се мисли . Имам да уча и да преписвам 1 тон работи .. офф ;[[[ На всичкото отгоре репликата " Мм забравих" така ме вбеси ..![]()
По-скапано не ми е било скоро. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тежко ми е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Раздразнена. Искам да ги пребия.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!