- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
аз съм в спийда и на тея координати няма нищо.
и аз съм гали ^^
Ама се регваш малко късно,понеже всички други са се развили и са доста напред и най-много да те атакуват постоянно. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е, карай де.![]()
Като ме атакуват - атакуват. Пък, ако ми пишат и такива ЛС-та, като на теб, ще е забавно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-готината вечер от няколко дена насам ... Място не мога да си намеря простоДобре,че не отидох на тъпия рожден ден,а останах при него
Лелеее Н-И-К-О-Г-А не съм мислила,че може да е толкова нежен
![]()
![]()
![]()
Хах баси целувките,баси закачките,баси прегръдките ... баси чудото ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както и да еЛягам си да спя,защото утре трябва да ставам рано
Лека,мека и розова на всички![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е щом казваш, може и да не трябва да си добро другарче xD ...
Аз обаче отивам дас пя лека ви нощ на всички (:
Кво го играете тоя Травиан, много тъп е. Булфлийт радва много повече.
По темата : След като дремнах от 17.15 до 2.15 се чувствам много по-свеж![]()
Спи ми се. Ебати несъобразителните хора.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лиленце а ти в скайп няма ли да се появиш бе душичке?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Най-сетне се наспах. Само половин час повече ми трябваше![]()
Пропуснах нещо вчера, но се надявам днес да мога да си наваксам![]()
И спря да се върти за миг земята..
Туко що станах и добрите новини заваляха ли заваляха (усетете иронията ми)![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
на пук на хороскопа,който вещаеше лоши новини,отпаднали планове и скапано настроение за вчера и днес се чувствам повече от идеално...след малко излизам и определено ще се постарая това да е най-хубавият ми ден от седмица-2 насам...
Довечера пък имаме гостииии и много се радвам-определено ще си изкарам гот![]()
Уф тъпото е,че още имаме входни и контролни,а мен нещо мисълта само да уча ич не ме блазни![]()
днес деня ми започва добре .. .![]()
![]()
първо тия дни един стар съфорумник се сети за мен .. ии ми се похвали за едни раути ..![]()
![]()
а днеска даже се събудих с писанията му в скайп .. ;д
второ .. преди малко проведох един от най - яките ми разговори с моята женичкаа .. < 3..love yaa!!!
![]()
![]()
трето .. по - късно да се надяваме, че ще се съберем наще си хора в скайп ..![]()
![]()
![]()
п.с. и да се надявам, че ще го видя днес ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ Добре, че сме на Loop и двете, щото иначе 45 минути щяха да ми излязат през носа![]()
Ама сме големи клюкарки
![]()
![]()
По темата: Изнервена съм , шото ме накараха да чакам, а това го мразя НАЙ - много !!! И се надявам и аз днеска да го видя ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Имам да уча едни глупости по литература.. Никак не ми се започва, а утре ще правим входно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ааа деня ми е супер![]()
Един приятел ще започва работа в нашето барче,което ще рече,че постоянно на бара ще е някой,с когото мога да се забавлявам и да си лафя докато пия кафе![]()
Сега остана и с моите шматки да се уговорим за довечера и да излезем![]()
,но преди това трябва да поспя малко,да се изкъпя,да се пресирам,да си направя маска на лицето,защото една пъпка е започнала да ми избива на брадичката (
![]()
![]()
) и така ...
Хммм единственото нещо,което ме притеснява в момента е една от най-добрите ми приятелкиЗахвана се с едно връзкарче ... Оня й забранява адски много неща и постоянно й държи сметка къде е и с кого е ... Праща хора да я проверяват уж "съвсем случайно" и т.н.
Като за капак може и да е забременяла от него ...
![]()
![]()
Оф горката в такива проблеми се забърка,че просто ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Сам... това е достатъчно.
Днес цял ден съм го ударила на почивка. Ей сега ще отида да си легна с някоя приятна книга, ще си пусна телевизора, ще си направя от онези моите шейкове, а може след това да звънна на една приятелка да си поговорим.
Чак след 17:00 - 18:00 смятам да се залавям с някаква работа.
В отлично настроението съм, всичко ми се нарежда точно както искам. Дори да го бях планирала, нямаше да се получи толкова перфектно.
А сега извинете ме.. нуждая се от почивка![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Казват че мълчанието било злато...но понякога то убива всичко![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Да, прав си. Извинявай, че тоя път реших да замълча и да не се караме.Първоначално написано от Faces
Hilary_![]()
Няма проблеми
![]()
Понаучих си и сега чакам да стане 18.30![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Такам, не получих отговор на загадката, вместо това ме блокнаха![]()
Дреме ми на трибуквеника.
Кефя се, че след малко изчезвам на роден ден![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По навик-добре...![]()