- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Кой те е блокнал бе батеПървоначално написано от valdesbg
Миме няма "по навик" в нашия филм![]()
По темата:Ми чудя се как да почна да си пресирам косата,след като знам,че ми трябват поне час и половина нон-стоп ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да да мамка му да филма ни е с Happy End![]()
![]()
Обичам те baaabyyyyyy
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
И аз теб. <33
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Прекрасно, но не трябва да е така.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Като знам кво ме чакаа... се чувствам зле!![]()
nicolepcd
Тука стаа нещо странно имам чувството че е подготвена нова лента за новия филм в който ще бъда поставен ще я видим тая работа...определено имам проблем с доверието![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Преядох и сигурно няма да мръдна от компютъра в следващите 2 часа.
Утре имам тест, не мога да повярвам, че вече ни почнаха.
Като цяло съм доволна и щастлива, без определена причина, което е добре. Дано тази вечер да си легна рано, че утре пак ставам по нощите.![]()
Ами добре съм, след малко ще вечерям и трябва да се оправя за утре![]()
УЖАСНО!!!
Няма думи, с които да го опиша...
Хмм.. честно казано нито съм добре, нито зле. Някво ми е тъпо!Очертава се една ужасна седмица с тия входни нива, нямам думи просто! Нищо интересно иначе не се случва извън даскало, а не ми се иска да е така.
Сега си правих маска на косата, после влизам да се къпя и лягам, че днес се съсипах от учене!!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Днес няма да се видим![]()
Моите шматки са изморени от снощи и не искат да излизаме
Е поне се радвам,че най-после ще си изпълня заканата от преди 2 седмици и няма да отида една вечер в заведението![]()
Хммм сега трябва да реша к'во да гледам![]()
Е поне косата си пресирах и за утре ще съм 6+![]()
![]()
Поздрав с една готина песничка (хах добре,че няма нищо общо с любовното ми положение![]()
):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pexbwP_ryVo&feature=PlayList&p=D8F2792E024 B805E&index=0&playnext=1[/youtube]
Като дроб се чувствам.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
чуствам се като голямата глупачка..само давам да ме нараняват ..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
ам..снощи беше адската вечермного се накосих
махмурлука днес е сравнително малък, може би защото почти не съм спал и защото съм още пийнал...кой знае
![]()
Цял деен ма'ам с кирки и лопатиужас беше, направо съм труп. И сега си чакам пицата да се опече и да я изяяяяяям
и ще излизам
настроението рязко се покачва-няма по-накъде просто вече...
като чух,по-скоро прочетох едни неща много им се израдвах и се убедих,че не е имало по-правилен избор ,който мога да направя....
Имам чувството,че живота ми сега започва-очакват ме хубави неща,нови запознанства ии човека,който наистина ще си заслужаваА най-важното-приятелите,вече ги имам и не бих могла да бъда по-благословена....такива като моите диванета 2ри няма никъде
![]()
Искам ей тука да съобщя на 2-ма мои скъпи съфорумника момче (ако може въобще да се нарече така) и момиче (хях) че ако още 1 път разбера че са си вряли миризливите нослета в моите работи лично ще отида до градовете им в които имам познати и ще ги намеря и ще постна тука снимките как ми целуват краката!!! Те си знаят кои са![]()
![]()
браво, мацка, само такаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Супер съм ....Живее ми се хораа
=D>
![]()
Беше на смяна в кафето... Държеше се още по-странно и от последния път. Обърквам се в такива моменти оО
СПИ МИ СЕ БЕЕ...УЖАСНО МИ СЕ СПИ. оО
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добро утро
Обичам,когато разни съфорумници успяват да ме побъркат от смях само с 2-3 изречения![]()
![]()
![]()
Иначе съм доста бясна,защото 2/3-ти от обема ми след пресирането е изчезнал... Знаех си,че не трябва веднага да лягам ама ...
![]()
Нищо днес може пак да я пресирам
Оффф отивам да се оправям за даскало,че имам 20 мин.![]()
Ооф така ми се пие кафенце.А ще го пия чак след 1-2 часа.Ох, така ми се спи и така не ми се ходи никъде.Днес ако ми дадът парите от борсата, ще ида за чанта!!
Дано само да си намеря де.
Искам да се гътна обратно в леглото, а отивам да се образовам чак до 14+ч.
![]()
![]()
Айде приятен ден от мен.
![]()
![]()