- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
добре.....
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Чувствам се изморена а утре ме чакат две входни, други ден още две и все по най-важните предмети. Разбира се умирам си от кеф поради този факт и от 1 час се каня да почна да уча . Мдаааааа![]()
Сядам да уча по химия, че има вероятност утре да е контролното. Сряда имам входно по математика.. супер
Иначе най-накрая след 2 дена може да се видя с един момък:P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Трябва да уча, а още не съм почвала. Утре 2 входни. АААААААААААААА![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Всички правите входни, само аз мързелувам. Чувствам се добреСамо брат ми, скапаният му лентяй, учи по-малко от мен...
Музиката на макс комшийте минават покрай у нас с отворена уста напраоА аз съм изморен като куче днес в работа беше доста физически ден но аз съм си кораво копеле и издържах утре ще е същата работа
Дали ми дреме...ми не i'm a cool
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Отивам да уча -> чувствам се зле.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Добре съм. Само се дразня на тъпата си коса, че не иска да стои права.Колкото и време да я изправям накрая пак си става на нейната.
![]()
Ооо .. и аз утре имах входно по нещо, ама не мога да се сетя по какво точно![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
НЕ МИ СЕ УЧИ, АААААААААА ЩЕ ПОЛУДЕЯ ..
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
хвърлих едно око на уроците по химия. Все за 4ка трябва да знамНе ми се учи просто
Ся се чудя кво да правя.. филм ли да гледам, да чистя ли, други простотии да се занимавам..нз
ама ми е яко
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имало и свестни хора все пак ^^ Надеждата е жива все пак ! хаха
Супер![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ауу чувствам се за първи път от много време щастлива и развълнуванаааааа ...![]()
![]()
![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ НАЙ - СЪРДЕЧНО на всички съфорумници за пожеланията .. страшни стееееее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
след малко излизам отновооо ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ъм, добре.Ektomorf - Outcast
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Научих си, чувствам се идеално .. вече мога да правя каквото искам ;d
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Даже се забавих, аз учих за входно ниво, а по физика горе долу внимавах.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Много добреКолкото повече говорим толкова повече ми харесва
оказва се че имаме доста общи интереси
Bring me the horizon - pray for plagues
![]()
Научих си по 1 предмет, остават още 2. Няма да уча, поне не скоро. Чувствам се добре, чакам една приятелка да влезе в скайп, трябва да си поговоря с някого, да видим тя ще схване ли какво пак ми е в главата. Иначе.. половината ми мозък знае, че е глупав, че не си заслужава, и че има още поне 5 такива, обаче другата ми половина живее в някаква измислена илюзия и си вярва, че всичко ще се нареди. Откачена работа, днеска пак циклих над тва цели 4 часа в даскало, поне вече осъзнах, че няма връщане назад и това не ме депресира. Но е приятно да си помечтая..
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Чак сега приключих с математиката... Вече не е лесно като преди 3 или повече години
Вече съм добрее, особено като зная каква вкусна пица ме очаква![]()
даа момента на разочарование естествено не закъсня .. това беше много грубо :S
изморена съм и ме болят ушите![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
уморена,но щастлива...имах прекрасен дан в даскало-много се смяхме с мушмороците..иначе все повече започвам да се радвам на въпросния момък-ще видим как ще се развиват неата,но е пич голям и е супер забавен![]()
имам да уча по био и след гова направо се мятам в леглото,че утре и без това съм на уроци по био за 1ви път![]()