- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
И какви са желанията ви![]()
![]()
Дискретност, моля![]()
Разбира се, желанието ми е температурата да не се пипа
![]()
Big or small, lies are lies!
Мисля че трябва да направим обстоен прегледНа колко сте години?
Достатъчни, за да откава проверка на температурата.Сега ще ме извините д-ре, но си лягам. :P Лека и мека и полека с пациентите.
![]()
Big or small, lies are lies!
Лека да е![]()
Батееее,Емо ми обеща,че ще ни носи на пещерите,на Сребърна и не знам къде още(заедно с Кремито естествено ...
),така че спокс
Иначеее в събота може с един приятел да сме заедно на море (в Кранево),но ще видимПосле ще ходя с него във Варна
![]()
Абеее яко ми еСамо нещо да не се прецака
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от DoYouLoveMe
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
За какво пък трябва да ти е неудобно. Казваш му как стоят нещата и толкова.Първоначално написано от guinessgirl
![]()
so keep your love lockdown..
..you loose,you loose,you loose..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
за тебе пия всяка нощ.. за тебе плача всяка нощ.. за тебе и за себе си.. за болката,че мой не си..![]()
Днеска съм happy!!!Даже многоДано и като цяло деня да е хубав.Според Joy ми остават още 2 критични дни и тва са 4 и 5 септември,дано не са толкова критични като вчерашния.Бях в депресия,цял ден съм ревала,цялото ми лице беше подпухнало и очите ми ми бях кървясали.Не можех да се позная във огледалото.
Айде лек ден!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А перфектно, какоЗначи всичко се нарежда като хората.
Аз съм в работа вече, кроасан с мен както винаги и този път кола. Чувствам се повече от добре, малко съм заспал, но това са странични ефекти.
И диване такова () като се събудиш драскай в скайпа, че имаш да ми казваш нещо
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пак съм станала с трибуквието нагоре... Ще гледаме днес филма "Смърт на 14 етаж".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
просто Тони - Всичко било е на сън![]()
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
мда,точно ...ама мисля,че от една страна така ми е по-добреПървоначално написано от sugarcult08
![]()
ще се концентрирам върху основната ми цел...още 2 години,да я постигна и всичките гадости ще са си стрували![]()
иначе съм просто перфектно...направих сандвичите,обличам се и отивам на пикник с едни шматкисупер мн се радвам,че ще ги видя
![]()
Пф .. утре имам рожден ден, а настроението ми е клони към нула ...Не знам защо така се получава. От два дена само ме боли глава или съм ядосана
![]()
На всичкото отгоре .. с най-добрата ми приятелка ( която пък е на 5ти ) ще си ги правим заедно рождените дни, шото така или иначе сме в една компания, няма смисъл единия ден аз да събирам всички, на другия ден тя. Въпреки, че за тях има, шото така ше пият повечеИ трябва и да измислям какво да обличам ...
Абе не ми е лесно
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Абе огън съм напрао от както станах на 23 само яки неща взеха да ми се случват...това ще е една щастлива година усещам гоИначе след малко ще чертирам към работата че искат да ме видят дали съм жив след вчера като отидох в такъв ужасен вид и с още по ужасен махмурлук
Поздрав: Alias- Bad Girls.mp3
Bad girls bad girls what you gonna do when i put that thing on you![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Супер - бивше гадже ми се обади и довечера ще излизаме. Ей на това му се казва за хубаво нещо да те събудят по телефона.
Изморена съм и ми е топло.
Довечера пак съм нанякъде .. амаа тоя път ше го карам само на количка![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре се чувствам
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Супер щастливааааа съм.Майка ми ме остави пак без ключове,но някак си добре за сега.Ех,Ванката иска да излизаме,а аз съм без ключове.Шиттт...Е,к'во пък в 8 часа ще се видя с диванетата.![]()
![]()
![]()
влюбена се чувствам ^^
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Летя си в облаците... ииии много ми е хубаво![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...