шамари само от хора от семействотоааа един път ме набиха едни хулиганки (гангста продъкшън тип фешън)
бях млада...
а аз шамари не съм лепила освен на сестра си
миролюбиво дете съм
![]()
![]()
Не съм удряла и не са ми удряли.Е, бях ударила най-добрата си приятелка, ама това е друго.
Иначе, за да ударя приятеля си, трябва да е станало наистина нещо много сериозно.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз съм удряла доста често, мен не са ме удряли.. а май си заслужавах![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от vagarious
love is gone!
Лепкала съм на един грозен дето нито се познавахме, нито нищо, дойде при мене и почна да ме опипва... малеее... такъв му изтрещях, че после на бузата му я имаше отбелязана ръката ми![]()
![]()
А иначе на бъзик обичам да хващам зад врата и като стисна (дори и леко) и се превиват
![]()
Първоначално написано от Bellatrix
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
а и ако го направи няма да го ударя аз ( на момиче не отива) ... ще го ударят мои фрПървоначално написано от Crazytu
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Абе тези момичета, дето са ви удряли, какво толкова сте направили, че да се стигне дотам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
лепила съм, ама на шега![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
нещо се карахме и се уговаряхме за другия ден- аз държах че исках да излезем в 3, а той 4.. аз не отстъпвах и ако не излезем в 3 няма да излезем изобщо, той се съгласи и аз нещо се излигавих и викам ами да то 4 ще ми е по- добре, след като 1 час..исках 3 ..и ми вкара един шамарПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не ... това е псоледното нещо, което бих направила на гаджето си ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лепила съм![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
...веднъж му праснах само едно малко шамарченце...
Сериозно - не, на шега обаче колко съм раздавалаа..![]()
Иначе на мен не са ми удряли.
Левски завинаги!
Мен не са ми удряли,ама аз като по-малка ударих на един много жесток шамар,защото ме целуна...Егати нахалника
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
всеки ден по 3-4 шамара яде приятеля ми на шега ,защото не ме слуша .. пък мен ме хапят много![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Да и то честичко,ама са лекички и са на шега.Пък и то мойто не е шамарче,ами е леко погалване![]()
Иначе няколко пъти наистина,но пак не са били силни.Иначе ако ме издразни го пляскам или по рамото или по бедрото
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Удряли са ме 1 път.. и аз 1 път съм удряла шамар на момче, но не на този, който ме удари![]()
Не съм удряла никого.
Не са ми удряли шамар, а круше.. ауу.
Повечето момиче си заслужавате шамарите. Кат незнаете респект към момчетата друго не очаквайте!Първоначално написано от vagarious
По темата: 1 курва в буквалния смисъл 1 път ми лепна 1 гаден шамар и понеже е закон за мен да не удрям момичета я заядох с 1 фр който й отпери такъв, че момичето падна със сълзи на очите. После 3 часа се опитваше да се скрие от публично унижение.. така й се пада, кат нямат никъв респект към нас!![]()
Ем не, аз не съм казала, че повечето момичета не го заслужават.Просто попитах за този вариант, защото както казах, има и такива идиоти, които си позволяват да ударят момиче, а автора/ката не го спомена.Първоначално написано от br3akth3w1nd
Big or small, lies are lies!
оф 1 път ... беше лек ама още ми е гузно за товабеше тъпо
![]()