мен шамари само приятелките са ми лепили майна, гаджетата никога![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
оо колко шамари съм раздала...![]()
![]()
като малка една идиотка каза нещо за майка ми и аз бамм един силен шамар, така се чу,че... и после тая се разрева и като викна брат си, а той голям, ама беше свястно момчето слава богу и си знаеше стоката и нищо не ми направи
и мн други случаи е имало, да не се впускам сега в подробности
а иначе гаджето ми толкова често го удрям,че ми става гадно понякога, ама той е душевадчик (като мен де), но това само сами като сме и се скараме, пред хора мн мрази, та наскоро го фраснах пред едни приятели и направо се зачудих,че не ми върна /той също мн се пали като мен/ и да беше, може би нямаше да му се разсърдя чак толкова,аз му отрових нервичките
![]()
о, на мен са ми хващали юмрука, като замахвамПървоначално написано от DoYouLoveMe
![]()
![]()
ДаУдряла съм шамар ама просто на игра така с гаджето ми ама къф му забих милия после половин час ми клянка, че го боляла бузата ..
![]()
![]()
Keep Smiling (sun)
Не за сега![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
да,но не наистина а докато нещо си закачаме![]()
Лепила съм, не са ми лепили и се надявам да не се случи![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Същото...Първоначално написано от Priceless
![]()
Ведньж на един нахалник в дискотеката който опипа мен и приятелките мии на приятелят ми,уж на шега, ама май не си прецених силата
![]()
I miss you .. <3
НеПървоначално написано от bababe
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Лепила съм ,но на момчето ,което харесвах преди ,защото беше тъп,смотан пубертет ,който много обичаше да пообарва момиченцата ,а аз това не го търпя .. Както и да е де ,това надали съм го правела от омраза ,а по-скоро ,защото не съм знаела как да си покажа чувствата.. А в сегашната ми връзка всичко е толкова по-различно - като започнем от момчето и стигнем до мен самата вече ,че не може и да става дума за това .. Най-малкото вече съм на един друг етап ,иначе бих залепила шамарец на някой ,който си го заслужи .. И така ..
Не съм удряла, не са ме и удряли.
Не са ми лепвали шамар. Но мъжката половина да не се отчайват, ако някоя мацка им забие 1 - някъде четох, че ако момиче ти удари шамар, то все още има добри намерения.![]()
Я съм момче...ама туй тука шамари си лепим...много...ама..я не ги броим..кой момче кой момичи..всички шамари ядат...
Епа и на меме ми липат...ама...то става....винаги...
2 шамара... и всичко винаги се оправя
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Бая си болеше..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Първоначално написано от Crazytu
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз същоо така ... ама са свикнали вечеПървоначално написано от stefeto0o
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Шамар не е нищо. Давай с юмруци, пък да видим!![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\