- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви момчета харесвате?
Въпроса е към момичетата![]()
1.Момче което отделя много време на външния си вид.Ходи с тесни дънки,прическа и тн.
2.Момче което не отделя толкова много време на външния си вид.За сметка на това се държи и прилича на мъж.Не е толкова красив колкото 1,но има мускули и тн.
Summer 09' <33
Харесвам шлядки бебзитъ с розАФи тениски и тесни дънки, които слушат Токио Хотел, докато четът Здрач, а после реват и си режат вените...![]()
Ти си номер 2 и гаджето те е зарязало заради но. 1, познах ли? Или момичето на живота ти излиза с такъв...
златната среда![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първите ги махам направо.Първоначално написано от Oligofren
За вторите.. Кой каза, че първите трябва да са красиви ?? Иии мразя мускулите. Поне тези, които приличат на напомпани.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
бавноразвиващи се
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
1 е педерас.Първоначално написано от Oligofren
2 е комплексар.
stefeto0o..кфи мечтиии.. а иначе аз обичам не чак толкова седящи пред огледалото.. оф нз дали съм само аз, но обичам косматинапрао.... влудяват ме
![]()
Просто аз
Само очите ми са кестеняви иначе на другите критерий отговарям.. !Първоначално написано от stefeto0o
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
брей, кестенявоок:Д
ако са и футболистки - шапка ти свалям:Д
Първоначално написано от Oligofren
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
1. Момчетата не се делят само на два типа.
2. По пидираси си падам.. ахам.![]()
.!.
отровенПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
кво пречи да е красив и да се поддържа в нормалните граници на мъжкото държание (къпане и спретнат вид)
някви големи глупости си мислят потребителите на тоя форум в последно време.. особено тия дето правят теми
Ако вече произвеждат само тези два вида мъже, не харесвам същества от мъжки пол.
Вие на хероин ли сте бе?
С едно момиче спорехме по този въпрос.Тя твърдеше че едва ли не всички момичета умират за номер1.За това реших да пусна такава темаПървоначално написано от machoka
![]()
Summer 09' <33
Брей брей и аз искам кестеняви очи![]()
По темата :Какви момчета харесвате? >хубави![]()