- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Мемори Карта...въпрос ?
Здравейте,
така взех си нов гсм със мемори карта към комплекта(тя е 1ГБ),и така гледам фрий спейс 300 МБ и гледам някакви много папки от сорта на 01,02...без никакви файклове вътре,а отделно в папка мюзик имам 3 песни сложени в папка клипчета имам 2 клипчета и някакви такива.ТА ВЪПРОСА МИ Е МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ТРИЯТ ?
Нов човек съм
Предполагам това са папки за теми,игри и т.н.
Недей три по-добре. Щом е там значи трябва да е там.
не трябва ли тези теми игри ала бала да са си в ГСМ-а а не в картата памет която си е отделна![]()
Нов човек съм
Не и на картата има такива папки, поне на моята М2-ка си има всичките папки, които ги има и на телефона.Първоначално написано от Xanibal
трябва ми порофесионално мнение,така да трия на воляяя :/
Нов човек съм
Не мога да разбера какво ти пречат, че искаш да ги изтриеш. Нещо което не разбираш не пипай или първо прочети след това пипайПървоначално написано от Xanibal
брато от 1 ГБ ми заемат 700 МБ тва ми пречи :/
Нов човек съм
папките са празни ама заемат 700мб хмм
Виж да няма скрити файлове в тях
Сега говорих със човека вика трий спокойно само да го копирам на ПЦто за всеки случай
Нов човек съм
къде мадафака треа да си слагам темите,в коя папка![]()
Нов човек съм
е те не са ли с някакво разширение като инсталационен файл и след това да го инсталираш ?
пич нямам представа,един фр ми каза теглиш и слагаш там в някаква папка ама не знае коя а файла за темата беше .sis ако тръгна да го инсталвам къде трябва да го инсталирам в коя папка ?
Нов човек съм
инсталирал съм Nokia Ovi Suite ама нямам представа как да вкарам тъпата тема :/ и още нещо да питам от къде мога да намеря филм малък размер да си кача на тел-а да видя как върви
ето и скрийн:
http://prikachi.com/files/1040381K.jpg
Нов човек съм
ами не знам аз съм с 1 много стара нокиа и нямах такава екстра като ови, но имаше 1 програма smartmovie ако не се лъжа с нея ставаше![]()
В софтуера на нокиа (този на компютъра) имаше някъде опция да инсталираш джава приложения и др(и теми) от компютъра и те сами се слагат където трябва. Порови се малко.
Някой нокии са си чупени по рождение!![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
де да бяха само някоиПървоначално написано от ivanstef
![]()
та от къде мога да си друпна филмчета малък размер като за ГСМ xD
Нов човек съм
zamunda.netПървоначално написано от Xanibal
е да ама кво да пиша там в смис щото ще ми излезнат резултати по 700 мб..
Нов човек съм
сега ... за темите: слагаш си с USB-то теми в някоя папка на картата (може сам да си я направиш и да си я кръстиш така че да си я знаеш че е тя, примерно New Files). После разкачаш тел-а от компа и намираш въпросната папка в която си сложил темите (File Manager-> Memory Card-> папката и стартираш файла (темата) която искаш почва да се инсталира и те пита къде искаш, избираш картата с памет и чакаш да приключи инсталацията. След това отиваш там от където си сменяш темите на телефона и би трябвало да се вижда и новата тема
За филмите ... влизаш в замундата даваш на топренти и избираш категория Mobile/GSM или нещо от сорта беше (първата категория е) и почваш да разглеждаш торенти само за GSM-и ... общо взето е това![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
много ти благодаря![]()
Нов човек съм
kartata ti ili e vtora ruka ili e burkano v neq predi zakupuvaneto nito edna firma proizvoditel na kakuvto i da e format memori stic ne pravqt takiva papki 01,02... v vsqka nova karta ima 3 papki music video pictures![]()
последен въпрос,качих си клипчета във папка Videos на мемори картата и направих папка и ги сложих там т.е. Карта-Видеос-Някаква папка ,но когато искам да видя папката нея я няма на ГСМ-а ,а клипчетата всеедно никога не са вкарвани в папка и си стоят с вс останали.
Нов човек съм