- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tongue Piercing
Понеже се скъсах от търсене и вече почна да ми писва искам да попитам дали някой знае къде мога да намеря такава (или подобна) обица за език?![]()
![]()
Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!
В почти всяко студио за пиърсинг има.В "На тъмно" съм убедена,че има.
Ти от къде си?
Btw много са неудобни.
От София съм, оба4е в "На Тъмно" не намерих такива.![]()
Знам, че са много неудобни ама мен това не ми пречи.![]()
Как така в "На тъмно" няма?! : O
Там има всякакви видове.
Ами друго място...не знам,търси в магазини за джунджурии...на "Пиротска" имаше един много голям магазин,преди няколко седмици влизах и мисля,че имаше подобна...Провери.
Абе нещо в последно време съм много разочарована от бедния асортимент в На Тъмно!
Ще потърся на Пиротска.
Благодаря ти много!![]()
За нищо. =)
+1 И не купувай буклуци от 'някакви'' магазинчетаа..Първоначално написано от Jamalska
Хаха,"някакви магазинчета" , че какво им е?Да не мислиш,че качеството е по-различно?Навсякъде обеците са едни и същи и в магазинчетата и в студията.С раликата,че понякога в студиото са много,ама много по-скъпи.В студио си взимаш обица за 10 или 15 лв. а в "някакви магазинчета" същата за 5,6 лв.Качеството е едно.Първоначално написано от Biskfitka
Не бих разчитала на това.Най-малкото не мисля,че в магазинчетата са стерилни.
Че аз и от студио да си взема обицата пак я промивам вкъщи.Първоначално написано от Jamalska
Моля ви не пишете глупости.Предполагам си виждала пластмасовите поставки за обиците,едни и същи са.В студиото само когато те пробиват ти вадят нова и стерилна обица,която спада към заплащането за услугата пробиване.Останалите,излож ените за продан са в обсег с всякакви мръсотии.Пък и за да ти я извади и даде с ръце я пипа,да не мислиш че слага ръкавици. :]
Аз имам за пъпа такава обица, но рощавото топче се отвинтва, смисъл става и за шиш () на обица за език.
около 70 % съм сигурна,че съм виждала такава в Мания.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Е да,ама ако си попаднал на хубаво студио и си знаеш че тряа ще си я получиш в спейсбега директно от стерилизатора.Вкъщи си я прави кфот си искаш.А и не е голяма гаранцията от какво всъщност са тия обици в магазинчетата.те металите си приличатПървоначално написано от BoCupycake
Ще ме извинявате за тъпото въпросче, но къде има такъв магазин?Първоначално написано от turboPantofka
На Витошка. Студио е![]()
(ако не се лъжа)
Благодаря ти Punisherrr. Намерих адреса.![]()
моля![]()
Оф,ама абсолютно никъде не ти дават стерелизирана нова обица с неотваряно пликче.Само първите(медицинските) са така.Аре стига си дрънкала глупости.Първоначално написано от Jamalska
Какво искаш да кажеш с "първите (медицинските)"?Първоначално написано от BoCupycake
На езика не можеш да си позволиш да си сложиш обица от тенеке примерно.Е,вероятно можеш сребърна или златна,но аз не бих рискувала.
Аз пък като отида да мрънкам за обица ми я сглобяват както си искам,изчистват ми я и ми я слагат в чисто нов спейсбег,неотварян до сега.
Другото място,от което пазарувам понякога при мързел,е На тъмно.Е да,от там се налага после домашно почистване на свалената от таблото обица,пъхната в какъвто и да е спейсбег.
"Първите" обеци са така наречените медицински те са от стомана и винаги са стерелизирани и в опаковка,те се слагат при самото пробиване.На "прясна" дупка не можеш да сложиш злато,камо ли сребро получаваха се някакви реакции(не съм добра по химия и не мога да ти обясня) и става смрад.Както и да е... :}Първоначално написано от Jamalska
Хм...дупчила съм се до сега минимум 25 пъти,в момента имам само 12 обици по себе си.
И единствените "медицински" обици,които аз знам,са ония смешните,дето се слагат в пистолетите.А тези,които ще ти сложат в студио,като изключим размера за определени места, е хубаво да се носят и след това. Медицинската стомана,титанът и силиконът и по принцип са си по-подходящи. За друго е редно дупката да е хубаво заздравяла.
След като си намерих търсената обичка, реших че може да съм от полза на още някой. Единственото място ( от тези, на които отидох, а те не са малко ), на което има Koosh топчета е Trip House на ул. цар Асен 52.
И аз това щях да офертирам =Д. Това точно за езика не знам дали би било удобно (особено докато ядешПървоначално написано от marin4itu
). Аз в "Мания" такова точно за език не съм виждала, но може и да има. Другата седмица може да си правя хеликс и ще разгледам какво-що за пореден път
![]()