.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тяло и коса

Искам да се стегна,ама сериозно.Никога не съм била от пълните винаги съм била клечка,ама тази година наддадох,сега съм 57 кг, искам да ги смъкна до 50.
    Вече свалих 2 за два дни,но съм напълно наясно ,че примерно последните 3 кг,ще ми е най-трудно да ги сваля.
    А и имам целулит,който беше много повече в началото на лятото,но вече е останал много малко.
    Проблемните ми зони да паласките и бедрата.
    Упражненията ,които правя са следните http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1
    А се чудя от към храна колко да се ограничавам?
    И какви други упражнения да павя примерно за да премахна целулита и паласките.

А относно косата,косъма ми е твърд.Преди си изпправях косата,но от няколко седмици съм спряла.Препоръчайте шампоант,балсам или маска,която да върне мекотата на косата ми.Или някаква домашна рецепта,но без много да умазнява и утежнява косата.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Защо не отидеш на диетолог,да си ти изготви една диета само за теб.Най-добре ще е.Ще имаш и режим,а тук всеки ще ти дава различни съвети и ще се объркаш.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    А тези 2кг как ги свали с упражненията ли
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Не яж хляб и пържено.(протеиновата диета си я бива) Спортувай. Скъсвай се да тичаш. Не се жали. Само спорт. Без почивка. Две седмици . И си бомба.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Шампоаните на Лореал са много добри и вече зависи от скалпа прецени кой може да ти свърши работа.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    И аз съм за спортуването. Ткаа най-добре се свалят килограми.

абе момичета што не земете да спортувате , не се изпускайте така ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Преди 3 месеца, аз бях 58-59кг.Тръгнах на фитнес и започнах да се ограничавам в храната и безалкохолните и до ден днешен съм така.Резултата е огромен.Бедрата ми се смалиха, ханша също, вече нямам грам целулит и се чувствам страхотно.Та мисълта ми е - фитнеса му е майката(или редовните упражнения).
    Big or small, lies are lies!

Град
    България
    Мързелът е вроден талант.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Шампоаните на Лореал са много добри и вече зависи от скалпа прецени кой може да ти свърши работа.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson

К'во се лендзиш?
    Надолу момичето пита и за подходящи шампоани,балсами и т.н. за скухата и коса.Тц-тц...

а достатъчно висока ли си ? Смисъл ако си едно 1.70 няма лошо да си 55 кг... и все пак ако не се чувстваш добре в кожата си..
    та по темата: не пий газирано,не яж ВРЕДНИТЕ храни и хапвай повечко плодове,зеленчуци,кисело мляко и пий по 2 литра вода на ден
    за да стегнеш педрата пиши с крака във въздуха (ако ме разбра ) или по същия начин,ама все едно караш колело.другоо ми тичай ако искаш или на велото се мятай

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Ето тази маска омекотява косата и става много хубава..поне аз съм доволна http://prikachi.com/files/1041944G.jpg струва някъде от 5 до 8 лева ...иначе относно килограмите аз съм някъде 175см. и съм 56-57 кг. и не съм била кой знае колко отпусната,но си стягам тялото като ходя на степ аеробика и определено има резултат.

^ това не е маска
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми не яж нещата, от които се пълнее, ако искаш дълготраен резултат, но бавен за постигане и спортувай де, но няма как да се тъпчеш и да ходиш на фитнес с надеждата да станеш пак "клечка"
    и НЕ спортЪТ му е майката, а НЕяденето

Ами от храна гледам да се ограничавам,макар ,че ми е доста трудно.
    Ето примерно днешното ми меню:
    закуска-грозде и фреш от портокал/без захар/
    обяд-препечена филийка черен хляб със сирене
    вечеря-салата цезар

А относно косата
    http://prikachi.com/files/1041944G.jpg
    това и други са ми го препоръчвали,смятам да го пробвам,но не съм сиг. дали е маска.
    С отмиване ли е?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Някой каза,че НЕяденето било предпоствка за успех...Абсурд.
    Особенно,когато спортува ако не се храни с полезни храни ще припадне...
    Хапвай черен хляб,пълнозърнест,царевиче н.
    Месо също-много важно
    И ест пресни плодове и зеленчуци.А когато ти се дояде сладко смесваи мед+кисело мляко+стафиди/орехи/сушени плодове/плодове според сезона

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Ами от храна гледам да се ограничавам,макар ,че ми е доста трудно.
    Ето примерно днешното ми меню:
    закуска-грозде и фреш от портокал/без захар/
    обяд-препечена филийка черен хляб със сирене
    вечеря-салата цезар

А относно косата
    http://prikachi.com/files/1041944G.jpg
    това и други са ми го препоръчвали,смятам да го пробвам,но не съм сиг. дали е маска.
    С отмиване ли е?
    Хубаво си се ориентирала за храната и това не е маска, а термо изглаждащ крем за преса и сешоар -> http://www.izgodnobg.com/ceni/2831-L...izglajdane.php прочети хубаво !!!

За косата вземи си маска Миозотис-голяма червена кутия,около 10лв.,има съставки от костен мозък и плацента и на моята коса действа супер!!!
    А за отслабването-премахни вредните храни , спортувай ..
    Аз лично от днес ще почвам 90-дневната диета
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Ох днес малко не издържах и хапнах 2 парчета пиле и една бира,която по мое мнение ще ми повлияат много зле
    А относно упражнениеята правя ги всеки ден по 30-40 минути и наистина много се натоварвам от тях,но ми се струва ,че трупам мускули,което от една страна е хубаво от друга не е ,защото прост оискам да премахна няколко сантиметра на бедрата ,дупето и да ми се стопят паласките,вместо да правя мусколест крак и огромен праасец.И се чудя това как да стане

А и какво ще кажете за тази диета,струва ли ви се подходяща?
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p11181.html

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Преди 3 месеца, аз бях 58-59кг.Тръгнах на фитнес и започнах да се ограничавам в храната и безалкохолните и до ден днешен съм така.Резултата е огромен.Бедрата ми се смалиха, ханша също, вече нямам грам целулит и се чувствам страхотно.Та мисълта ми е - фитнеса му е майката(или редовните упражнения).
    БРАВО! едно момиче са поумнее

за тялото: http://gaydurkov.wordpress.com/about/ ето това е човекът! много си разбира от работата, ако живееш в сф или околностите, задължително отиди

за косата: пробвай разни бебешки шампоанчета, мойта боядисана коса без никакъв балсам и каквото и да било др става мн мекичка от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си