- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- приятелката ми
ами ако ми каже че е 85 тя направо може да ме смаже даите снимка на момиче 85 килограма да ви кажа дали е 85 ама кам 80 е маиПървоначално написано от SuMmEr_KiSS
Прав си,но като правите секс не й давай да е качва отгоре,че една дебелана беше натъртила лошо топките на един приятел и много го болешеПървоначално написано от anonimniq93
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...975&highlight=Първоначално написано от anonimniq93
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
И да е пълна какво ?!
Тя си знае колко кг е ..!
Да , трябва да знаеш всичко за нея , ама прекаляваш.
Остави я да има и личен живот.
Никога не се пита жена колко е кг![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Харесваш ли я?
Ако ДА не те интересува колко килограма е!
Ако НЕ зарежи я и толкова,незанимавай цял форум да гаде приятелката ти колко килограма е без снимка даже!
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Човече,ти си НЕ РЕАЛНО ЗЛЕ!!!Първоначално написано от BoCupycake
![]()
![]()
![]()
Бахти и ,,ГАДЖЕто" дет си.Моля те,отиди и се гръмни и направи услуга на нас и приятелката си.Първоначално написано от Beautyful
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
луд ли сииииииииии![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
бреееее целия форум срещу мен сякаш искам да знам колко лайна е изсрала какво толкова едни килограми трябва да знам веее ууууу всичките вече мнооо зле вие сте мнооо зле
Ти си тъпият щом продължаваш да я разпитваш и тя отказва да ти отговори,логично е че се притеснява и не и е удобно да говорите за това,но естествено се изисква изключително много напрягане на мозъчните гънки,за да стигнеш до тази мисъл.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Първоначално написано от anonimniq93
Еми много ясно.Ти си много прост (няма да се извиня че го казвам). както казаха другите аз имам чусвтвото че ти си някъв пубер дет се мисли за много отворен....Мисля че имаш нужда от секс и си с нея само за тва...много си повърхностен...зле си...момичето не те заслужава....
такива неща не се питат,малоумнико![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
ОМГ! Какво значение има? Нали ти е гадже и би трябвало да я обичаш каквато е ?
и ми е много инетересно за какво ти е да знаеш колко кг е, в бележника ли ще си го записваш? тцтцтц...
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Олее, ебати мрънкалата сте! Цялата форумна помия се изля в тая тема. Разбра се, че е повърхностен, бла-бла, ама... прекалявате.
И тя не е особено умна, щом я е СРАМ да сподели колко тежи. Какво толкова... Като ще 1000 кг да е, трябва да се чувства добре в тялото си и да не се прави на много интересна, като крие килограмите си.
Не знам как преценихте, че не я заслужава, при положение че не знаете самата тя каква е.
като гледам само момичета са писали тук май момчетата не са на това мнение хахаххахаах![]()
аз не разбрах само защо е толкова важно да знаеш?и не отговаряй с "еми да знам"
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
и какво значение има 80 ли е или 85? пак все толкова дебелаПървоначално написано от anonimniq93
И двамата сте еднакво прости!Първоначално написано от Bianca
![]()
А аз да питам.
Ако момичето изглежда зле и келеша толкова се тревожи. за чий изобщо е тръгнал с нея?![]()
![]()
Das Feuer liebt mich
добре,казва ти,след това какво ще се промени?като вече знаеш отговора на вечния въпрос?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
я ми кажи ти ако си 85 кила как ше се почустваш,ако те попитат колко тежиш?Първоначално написано от Bianca
аз веднага бих решила,че ми се подиграват.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()