.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Град
    Пловдив
    "трябва да се чувства добре в тялото си и да не се прави на много интересна" колко процента от момичетата се чувстват добре в кожата си?да не говорим за тези в сайта..?

общо взето,поста ти беше глупав
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Олее, ебати мрънкалата сте! Цялата форумна помия се изля в тая тема. Разбра се, че е повърхностен, бла-бла, ама... прекалявате.
    И тя не е особено умна, щом я е СРАМ да сподели колко тежи. Какво толкова... Като ще 1000 кг да е, трябва да се чувства добре в тялото си и да не се прави на много интересна, като крие килограмите си.
    Не знам как преценихте, че не я заслужава, при положение че не знаете самата тя каква е.
    я ми кажи ти ако си 85 кила как ше се почустваш,ако те попитат колко тежиш?
    аз веднага бих решила,че ми се подиграват.
    Първо, едва ли е 85. А и ако бях толкова и ме попитаха колко тежа, нямаше да му мисля много и щях да отговоря. Лично мнение...
    Все пак той ѝ е гадже и едва ли би я попитал, за да се подиграе.
    Но като се замисля, говоря по принцип. В тоя случай авторът е дооооста тъп.

Помогнете ми, боже, помогнете ми - приятелката ми неиска да ми каже колко килограма е. ти още малко ще потърсиш помощ във форума да си намериш пишката.. тъпанаР .. и как може да кажеш такова нещо на приятелката си .. можеш ли да помислиш как се е почувствала? Колко си злЕ брато не е истина.. (finger)
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Голям фен Аватара на nadetyYy
    Цитирай Първоначално написано от Bloodyy
    Помогнете ми, боже, помогнете ми - приятелката ми неиска да ми каже колко килограма е. ти още малко ще потърсиш помощ във форума да си намериш пишката.. тъпанаР .. и как може да кажеш такова нещо на приятелката си .. можеш ли да помислиш как се е почувствала? Колко си злЕ брато не е истина.. (finger)
    +1
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

като не ти харесва я остави, недей да ставаш смешен по форумите

Наистина представи си как се е почувствала

Цитирай Първоначално написано от anonimniq93
    бреееее целия форум срещу мен сякаш искам да знам колко лайна е изсрала какво толкова едни килограми трябва да знам веее ууууу всичките вече мнооо зле вие сте мнооо зле
    ти си зле,бре!
    не ти ли стана ясно,че е абсурдно да питаш жена за такова нещо!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Може и 60 кила да е ама да и стоят ужасно...

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ти си малоумен кво те бърка тебе колко килограма е..? Да не си и лекар..кво като ходиш с нея..ако иска ще ти каже

... ненормалник..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Ти си тъп и дано приятелката ти да те зареже !!!

Голям фен
    щом не иска да ти каже явно се срамува от цифрата а още по засрамена ще е след въпроса ти... не мисля че килограмите имат каквото и да е значение ...

Като толкова искаш да знаеш,вдигни я и прецени пууу

Град
    blg
    офф малумни малумни колкото искаш айде иди си играй на двора ... преди да си хванете гадже научете се малко как да се държите
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен
    не я питай тъпо е ,явно я е срам да ти каже или не е сигурна как ще реагираш ,прави и комплименти и не я питай такива въпроси да не би да я купуваш че я питаш?
    love is gone!

боже по глупав въпрос не бях срещала за какво ти е да знаеш колко точно кила е тцтцтц ако я обичаш бъди с нея такава каквато е ! Аз също съм малко палничка ,но моя приятел от както съм с него 1г никога неми е задавал неудобни въпроси като този !!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Гадно ми е за момичето, защото си я наранил, а що се отнася до тебе си пълния малоумник, направо не мога да повярвам колко тъпи хора има. Ами ако влезе във форума и прочете кви ги пишеш за нея, лелелле нямам думи отвратителен си иди се гръмни за едно пълно момиче това е болна тема,а тиииии леле простак, немога да спра да говора направо побеснявам като ти чета коментарите, как може да си толко загубен, ако те е срам от нея защо сте тръгнали, детска му работа!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    А и бtw заради такива като тебе по-пълничките момичета се комплексират яко и изпадат в депресии, а така и да отслабнат немогат
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Пловдив
    пълен ужас...
    колко мъка има по тая земя...леле незнам какво да кажа.
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от anonimniq93
    нямам ли право да знам колко килограма е
    93 набор,ясно.
    Що не цъкаш на някоя игричка вместо да задаваш някакви малоумни въпроси.

Супер фен
    Предполагам, че няма нужда и аз да ти казвам колко глупаво е да питаш едно момиче колко кг е То аз дето не съм дебела не казвам пък ....

Ти на килограм ли я търгуваш...
    Злетак....
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

зле си..

Не я карай, една дама никога не казва килограмите си
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Жена никога не се пита за килограмите й-100% ще я обидиш...
    Ти заради това ли си с нея

зле си..тъп си
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си