- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви тетрадки си купувате
не знам защо но мразя вестникарската,но се дразня,че на нея се пише по добре.предпочитам без спирала понеже все се късат кориците и листове
<3forbidden taste is the sweetest<3
голям формат бяла хартия редове без разделители най добре да са с твърда корица че иначе се късат .. те сички се късат .. ш****и тетрадки ..![]()
![]()
1-С бели или весникарски листове? - С бели.
2-С спирала или без? - Имам и от двете , но предпочитам БЕЗ.
3-С разделение или без? - Нямам предпочитания тук.
4-Голям или малък формат? - Зависи от предмета.
5-И с колко листа най-често си купувате? - Колкото може по-вече по математика и български. По другите предмети 40 или 60.
аз винаги съм била такаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
1-С бели или весникарски листове??
офсет /бели/
2-С спирала или без?
със спирала
3-С разделение или без?
без
4-Голям или малък формат?
голям по математика и малък по другите
5-И с колко листа най-често си купувате?
над 100
друг е въпросът,че всяко година си купувам пакети с тетрадки и после ги оставям да стоят в бюрото ми и така и не стигат до училище...
Аз бях така миналата година... много я уважавам всичкологията, ама даскалите много мрънкат, ама кво ми пука... няма да мъкна по 10 тетрадки на ден... аз ако нося всички неща, които трябва, чантата ми тежи 7 кг. (теглила съм я) Могат да забравят да мъкнавсички нещаПървоначално написано от ShtrudeL
По темата:
Няма значение с какви листове...
И за спиралата ми е все тая
Задължително С разделение...
Формат-за математика, литератураи и такива предмети в които много се пише-с голям, а по Английски например, където не пишем много много-малък.
Най-често си купувам с 80 или 100 листа...
пиша на парчета от вестници
1- с вестникарскиПървоначално написано от foreverr
2- без спирала
3- без разделители
4- голям формат
5- 40 или 60 листа![]()
60-80Първоначално написано от foreverr
Вестникарска хартия(на нея пиша по-хубаво), най-често на спирала, голям формат по математика и англ, малък - по всички останало, за листите - различно.
I'm yours.
1-С бели или весникарски листове?? - По-често с вестникарски. На тези, с белите листове пиша отвратително.
2-С спирала или без? - В повечето случаи без.
3-С разделение или без? - С разделение уж. Ако нямат, сама си правя.![]()
4-Голям или малък формат? - Зависи от предмета. Примерно по математика и английски, 99% от тетрадките ми бяха голям формат.
5-И с колко листа най-често си купувате?- 40,60,80, някъде там.
+1Първоначално написано от sasheto0o
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Много обичам тетрадки със спирала,бели листа и широки редове-голям формат.А за страници...зависи за какъв предмет ми е ,но обикновено да са по-дебелички.Обичам всичко да ми е в една тетрадка.
Тетрадки с бели листа, редове, нее важно дали със или без спирала. Миналат година бях с големи тетрадки, тази мисля да мина на малки, защото големите много тежат.Все пак ще видя какво ще кажат учителите, да нямат някакви претенции.
Всяка година различно.Тази мисля да са - бели листа, със спирала, малък и голям формат, с редове .. 80 листа.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Малък формат,няма значение бели или весникарски листове.Попринцип 40-60 листа ама по някой предмети дето гледам тетрадката да ми е една за цялата година - 80
Another day,another drama
1 тетрадка малък формат, широки редове, 60 листа. 1 химикал (няма значение какъв цвят, стига да пише, за да можем да водим счетоводството на белота) и това цяла годинаама тази година криза и може и на 40 листа да мина
![]()
1-С бели или весникарски листове?? - винаги с бели
2-С спирала или без? - и от двата вида
3-С разделение или без? - различно
4-Голям или малък формат? - и от двата вида
5-И с колко листа най-често си купувате? - различно
Купувам си най евтините бе,ебал съм го.За някви неща дето ще ме мъчат цвяла година ше копувам модерниЯ там от 20-25 стотинки една тетрадка с черни листа и да си гледат раотата
.
Първоначално написано от Kya
ЖенииииТо за тва семействата са разорени,от ейтакива като тебе,дето искат да земат най скъпото
![]()
![]()
1-С бели или весникарски листове? бели
2-С спирала или без? със
3-С разделение или без? няма значение
4-Голям или малък формат? среден или голям
5-И с колко листа най-често си купувате? от 60 до 120
Много са хубави тетрадките на картинките (: но кой знае колко са скъпи,не ми трябва да давам по 10 лева за 80 листаиначе пак със спирала гледам да са (Изрично НЕ весникарски!!!) бели листа...