- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви тетрадки си купувате
1-С бели или весникарски листове? - С бели,по ми харесва.
2-С спирала или без? - И двете ,но ако е със спирала да е с дебели корици ,поради причината ,че с другите меки на 1вата седмица корицата почти няма !![]()
3-С разделение или без? - Няма значение.
4-Голям или малък формат? - Предпочитам голям-
5-И с колко листа най-често си купувате? -
По математика възможно с най-много , защото пишем доста повече, а аз както си пиша едро ... ;DD 100-120
По литература и български също с повече ,а по другите предмети 60-80 !![]()
1-С бели или весникарски листове? - с бели, с другите все едно пиша на тоалетна хартия.
2-С спирала или без? - и двете - ако е по предмет, по който често бъркам (математика) със, по БЕЛ примерно - без, за да ми е по-лесно да пиша и да не си ръбя ръката на спиралата.
3-С разделение или без? - все едно
4-Голям или малък формат? - голям, малките не ми стигат и за месец
5-И с колко листа най-често си купувате? от 60 до 100, зависи от предмета
1.с бели листи
2.със спирала
3.понякога със,понякога без
4.голям формат
5.зависи от предмета но над 80 винаги
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
1-С бели или весникарски листове?? Само с бели
2-С спирала или без? И двете
3-С разделение или без? Без
4-Голям или малък формат? И двата
5-И с колко листа най-често си купувате? 60-80
Бели редове, спирала, без разделение, предпочитам малък формат.
Като бях по-малка и държах да са големи, с разделения и т.н., ама сега такива просто са ми в тежест..
С бели листове, за разделение нямам предпочитания, с изключения на тетрадката по български. Голям или малък формат зависи от предмета. Голям за БЕЛ, математика, история, немски. По другите с малък. Предпочитам без спирала, защото ми пречи докато пиша, а и се късат по-лесно.
1-С бели или весникарски листове?? С бели
2-С спирала или без? И двете
3-С разделение или без? Без, може и със по езиците
4-Голям или малък формат? Среден и голям ;д и малки няколко
5-И с колко листа най-често си купувате? 80
1-С бели или весникарски листове?? -предпочитам бели ,но зависи от предмета и колко пиша по него
2-С спирала или без? -в повечето случаи без
3-С разделение или без? - без....
4-Голям или малък формат? -обичам да пиша в голям формат,но понякога е неудобно било то за преписване или нещо друго
5-И с колко листа най-често си купувате? -ами обичам да пиша в една тетрадка колкото се може по-дълго така,че...80-100 листа ...
Такива от дървета направени.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
1-С бели или весникарски листове? - бели
2-С спирала или без? - по-често без
3-С разделение или без? - без
4-Голям или малък формат? - най-често голям
5-И с колко листа най-често си купувате? - зависи за кой предмет ще я ползвам, но около 60-80![]()
1. Вестникарски листове
2. БЕЗ спирала
3. С разделение
4. Зависи от предмета
5. 60/80 листа
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Бели.
2. Без.
3. Без.
4. Зависи от предмета.
5. 60.
1-С бели или весникарски листове? - бели
2-С спирала или без? - повечето пъти без
3-С разделение или без? - без
4-Голям или малък формат? - по езиците,математика и биология голям, по другите малък
5-И с колко листа най-често си купувате? - 60-80 рядко по 100
1-С бели или весникарски листове?? - Няма значение , макар че по математика/български предпочитам бели , по другите които не са толкова важни предмети ми е все тая
2-С спирала или без? - Еми , най - мн по един предмет да ми е със спирала , защото не са много удобни
3-С разделение или без? - няма значение
4-Голям или малък формат? - еми по глупавите предмети , примерно домашна техника и икономика , география , история... малък формат ама по мат/бел/англ и другите по - важни голям формат
5-И с колко листа най-често си купувате? - от 60 - 100
Не знам дали е точно по темата, но да ви питам. Виждали ли сте някъде от така наречените 'composition notebooks'? Ето снимка: http://3.bp.blogspot.com/-ZhD9zVr94y...00/comp-nb.jpg. Корицата много ми харесва, но колкото и да търся не успявам да си намеря. Благодаря предварително!![]()
1-С бели или весникарски листове?? Бели.
2-С спирала или без? Без. Левичарка съм и тетрадките със спирали не са ми много, много удобни.
3-С разделение или без? Без.
4-Голям или малък формат? Голям.
5-И с колко листа най-често си купувате? 60-80
1-С бели или весникарски листове?? - Бели.
2-С спирала или без? - Предпочитам със,но понякога взимам и без.
3-С разделение или без? - Със.
4-Голям или малък формат? - В повечето случеи голям
5-И с колко листа най-често си купувате? - 60 листа.
Btw тази година не съм пазарувала още ученически работи,но миналата
си взех от метро много готини тетрадки с бяли листа,твърди корици,със спирала.
И хубавото е,че се продават по много в комплект..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
1. Аз тетрадки не ползвам ...![]()
2. Не пиша в часовете.
3. Ако е нещо супер важно и ми трябва си го записвам на лист.
4. Вече кои ти пише в часовете ? :д
1-С бели или весникарски листове?? - Допреди година тетрадките ми бяха с бели листове, но на тях пиша отвратително, затова тази година си купих с вестникарски листове. Хем ми е по-удобно с тях, хем са по-мекички ..
2-С спирала или без? - Без
3-С разделение или без? - няма значение
4-Голям или малък формат? - По математика пиша на голям формат и по български език пишех на голям формат, но тази година реших само по математика да пиша на А4, щото много ми тежат.
5-И с колко листа най-често си купувате? - от 60 - 100
1-С бели или весникарски листове? Предпочитам с бели
2-С спирала или без? Без спирала
3-С разделение или без? За мен това не е от значение
4-Голям или малък формат? Зависи от предмета
5-И с колко листа най-често си купувате? с 40-60 листа, зависи колко пишем по предмета![]()
Голям формат по повечето предмети,освен ако не е някой предмет,по който изписвам 10 листа годишно,но мисля тази година всичко да си ми е голям формат.Нямат значение спиралите и кориците,но задължително с бели листа.