- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви тетрадки си купувате
Здравейте.Сетих се да попитам какви тетрадки си кувувате най често.
1-С бели или весникарски листове??
2-С спирала или без?
3-С разделение или без?
4-Голям или малък формат?
5-И с колко листа най-често си купувате?![]()
За листовете няма значение, със спирали, рядко и с разделение, почти винаги голям формат, 80 листа.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
60 листа вестник със спирала с разделение и малък формат
Охххх,ама и вие се чудите какви теми да пускате.
Зависи от предмета.
По математика пиша на голяма тетрадка - бели,карирани листи,колкото се може по-дебела.
По другите премети - малка тетрадка с бели листи.
Имам няколко със спирала,имам и без.Зависи каква харесам.Но избягвам всички да са ми със спирала,защото по-бързо се късат..или аз по-бързо ги късам,което е по-вероятно.![]()
Листове- няма значение
Без спирала, защото съм левичарка и мн ми убива
Със, учителите ни карат![]()
Голям- ако е важно- математика, бел, английски, исп,, малък, ако е по музика, физика, химия и тн
С 80 ако е важен предмета и с 20 или 40 ако не е важен
Добре че си направил темата - напълно бях забравил за тетрадки и тем подобни![]()
Тая година мисля да го карам на 1-2 тетрадки голям формат със спирала по всичкология.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от foreverr
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
предпочитам ; вестникарски листи
по математика взимам голям формат
по всички други предмети малък.
отбягвам спиралата .
бързо се къса ,а и аз също късам ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
интересна тема... аз тази година ще съм с различни - и със спирала (левичарка съм и няма да ми мн удобно, ама не ми пука) и без, бели листи, от 40 до 60 листа и с няколко с голям формат, а за разделение - незнам![]()
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
Тия с ''весникарските'' листове не ми харесват..
Спирали и карирани - никога
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
бели листи, малък формат (освен ако някой даскал иска голям формат), спирала, без разделение
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Най-вече карирани 60 листа, офсетова хартия![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
1- бели
2- повечето предмети - без, но имам някой - със
3- със разделение
4-и голям ,и малък, зависи за кой предмет
5- 80-100 листа ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
1-С бели или весникарски листове?? бели
2-С спирала или без? без
3-С разделение или без? зависи
4-Голям или малък формат? голям
5-И с колко листа най-често си купувате? 80/100![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
ам в повечето случеи са със спирала на квадратчета![]()
Просто аз
1-С бели или весникарски листове??-малки с бели,големи с вестникарски
2-С спирала или без? -малки без,големи не държа но е за предпочитане с
3-С разделение или без? -няма значение,но без е по-добре
4-Голям или малък формат?-за математика,литература,англ ийски голям за другите простотии малък
5-И с колко листа най-често си купувате? -60,80
по-често вестникарски без спирала по 60-80 листа
тая година ще взема голям формат да видя май е по-удобно особено по математика
това за който го мързи ,да бе
Офест, спирала, 60 или 80 листа, рядко с разделение, голям формат
Аз си купувам стекове с листи офсет хартия (бяла), с редове, карирани и бели и милиметрови, като ползвам най-вече карираните, по всеки предмет си правя папка и през годината добавям листи към нея - така никога не ми свършва тетрадката, всички записки по дадена дисциплина са ми на едно място, мога да добавям различни видове листа според това което се прави през часа, като пропусна час - мога да си добавя изтърваните записки на съответното място вместо да ги дописвам след по-новия материал.
Това почнах да го правя в 11-ти клас и продължавам и сега (последна година в уни).
По принцип карирани листа и спирали изобщо не купувам. Предпочитам вестникарската хартия, големия формат тетрадки, по възможност 80-100 листа.
Първоначално написано от foreverr
Зависи си от предметите. По математика съм с голям формат тетрадка с бели листове. По другите предмети съм с вестникарка хартия и малък формат.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()