.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на fenasf

Време За Ново Начало ?

Такам. Добре (де) обмислих нещата и реших, че все пак темата трябва да бъде пусната.

Напоследък забелязвам тенденция в този форум хора да правят опити да остроумничат (в повечето случаи - неуспешни). Като един нормален тийн към средата на пубертета, аз също правя разни такива. Проблемът ми е, че приемам някои неща навътре и винаги прекалено премислям действията си. След дълъг размисъл стигнах до извода, че форумът отдавна е деградирал, а с него и аз. За мен идеята беше да споделя мой проблем анонимно и да получа съвети, но вместо това сега трябва да се притеснявам и за репутацията си като член тук. А в темите, които чета, виждам само отговори на хора с проблеми, които се държат като всезнайковци. Просто тук проблема не може да бъде решен, само се задълбава - като попиташ нещо наистина важно за теб и получиш отговори "не мога да ти помогна", "пиши по грамотно, ти не можеш да пишеш пък искаш еди какво си", "Абе ти си мого тъп/а бе!", "цъкни тук", "какво ме интересуваш ти", "Боже, колко си зле" - започваш да си втълпяваш "Ей, аз наистина съм зле" и се депресираш още повече.

Друго важно нещо за мен е - това е тийн форум и в него е препоръчително да пишат само тийнове. Като ярък пример давам w0sh - почти всичките му мнения звучат като на сприхав старец - надсмиванията над "тъпите" проблеми или пък "колко добри бяха старите спам времена". Не се учудвам, защото той отдавна е с по-различно мислене от тийнейджър и едва ли усеща как звучи. valdes е по-толерантен, но трезвата му мисъл невинаги успява да подобри положението, а така и не успя да ми даде отговор на простичкия въпрос, който формулирах.

И естествено - колкото повече време отделяш за форума, толкова по-зле за личния ти живот...Просто осъзнах, че от тук няма как да получиш помощ за проблемите си. Затова аз си тръгвам и продължавам напред - пък каквото стане. Няма да престана да посещавам форума напълно, но няма да съм тук често. Тази вечер съм тук заради темата...

ПП: По изречение към някои потребители, които ми направиха впечатление: Hillary_ - ти си наистина добро попълнение за форума и постигаш добър баланс между личния си живот и всичко тук. NeZaPoznat - не знам къде изчезна, но да знаеш - влизам ти в положението и много ме кефиш като човек. Dimana99 - аватарът ти е много сладък. LadyDi - прекалено си сериозна. Punisherrr - добра модераторка си. BePoHuKa & Alexandra93 - хем сте секси, хем разбирате от секс . stayh1gh - УЕСТСАЙД НИГГА !!! l0lz - кефиш. ShtrudeL - не се филмирай.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Град
    <3

Re: Време За Ново Начало ?

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Като ярък пример давам w0sh - почти всичките му мнения звучат като на сприхав старец - надсмиванията над "тъпите" проблеми или пък "колко добри бяха старите спам времена".
    w0sh е пичч! А проблемите наистина са тъпи..

Просто осъзнах, че от тук няма как да получиш помощ за проблемите си.
    Чак сега ли? Оо

ShtrudeL - не се филмирай.
    Ахъм.

П.П Свършиха ми пържените картофки. х(
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Направи си пуканки :P
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на l0lz
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Така е, форума е повече за убиване на време. Вече много рядко се срещат смислени коментари по зададен въпрос. И все пак никой не е на сила тук
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Така е, форума е повече за убиване на време. Вече много рядко се срещат смислени коментари по зададен въпрос. И все пак никой не е на сила тук
    освен Др. Тийн

@ l0lz
    Bitch I'm a superstar

Град
    Near To Hell
    Да така е.
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Ми аз влизам във форума, за да се смея ^^
    А и всъщност нищо не съм очаквала от форума .. някой като си каже проблема, все ще се намери злобар, дето да се подиграе с него ..
    За това аз вече съм тука само да си убивам времето, ако ми е скучно например и така .. ^^

P.S .. а и ме кефи много тая емотиконка -

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    освен Др. Тийн

@ l0lz
    You still my nigga!
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Анонимни ми приятелю, благодаря че си ме включил в поста си. Трезвата ми мисъл помага само на този който има желание да си реши проблемите.

Писах ти ЛС, отговора е малко многословен, но...ти ще го прочетеш.. :Р

А по темата - донакъде си прав, макар и не съвсем Просто имам друго виждане за нещата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

LadyDi - прекалено си сериозна.
    Професионално изкривяване, батка
    Не мислех, че "сериозността" вреди, but.. point taken :P

Tnx.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Първо мислех да те храня, но после видях това ...
    Hillary_ - ти си наистина добро попълнение за форума
    ... и осъзнах, че каквото и да кажа, няма да те принизи повече, отколкото вече си паднал :/.

Напускам малоумната ти, псевдо-популистка тема с утехата, че когато започне масовият геноцид, ти ще си сред първите паднали.

Цитирай Първоначално написано от Python5
    ... и осъзнах, че каквото и да кажа, няма да те принизи повече, отколкото вече си паднал :/.

Напускам малоумната ти, псевдо-популистка тема с утехата, че когато започне масовият геноцид, ти ще си сред първите паднали.

питона си остава гадняр
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Python5
    нима? И кой си ти, че ще решаваш кой е пропаднал и кой не ??
    Яд те е, че тебе те няма може би ??

Към автора: Авторе съгласна съм с теб и това, което си написал и не защото мен ме има, а като цяло е така ... но аз съм отдавна тук ии винаги е било така .. винаги си има потребители, които помагат и такива, които спамят ии искат да се издигнат тук чрез вниманието получено от останалите .. най - жалкото е, че всеки си гледа неговото, а тук трябва да си помагаме взаимно, НО явно малко хора го разбират ... А има и такива потребители, които са тук само да хранят останалите избивайки разни комплекси .. хмм жалко, но факт ...

п.с. Недей да си "отиваш" по простата причина, че форума се нуждае от хора, които осъзнават горенаписаното от теб ии според мен мястото им е тук!!!

п.с. 2 Мерси за думите ти към мен ...

Супер фен
    Ми да си призная аз не пускам особено често теми във форума, защото често ми се смеят на темите и ме правят на нищо За това реших да пиша само мнения, но пак често се намира някой, който да се скара за глупости
    Просто не трябва толкова да се вживяваш в тези работи, гледай да си намериш отговорите, които търсиш и така

Супер фен Аватара на maybelline
    Рядко ще се срещат хора, които да ти помагат, но дори един ти стига, за да получиш смислен съвет. Единственият човек, който винаги ще ти помогне, си ти. Останалите ти дават съвети, подкрепят те (не всички във форума ), помагат ти, но ти сам решаваш какво да правиш.
    Повечето тук са деца, затова не ти помагат, а се перчат. Децата надрастват това някъде между пълнолетието си и сватбата си. Затова истинските приятели са рядкост. Ако ти трябва помощ или съвет и търсиш сериозен човек, разгледай темите, погледни кой отговаря добре и му пиши ЛС.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си