- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Даряване на сперма.......
Абе, знаете ли непълнолетен човек може ли да дарява сперма (и ако може нужно ли е родител да узнае)? Колко плащат попринцип? Къде може да се дари сперма?
лесни пари няма ... намери си работа.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Тя е момиче..Първоначално написано от Macallan
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
олиииииии напрау ма разстреляПървоначално написано от AzEbaTeletabisi
![]()
![]()
![]()
![]()
ако можеше така да се дава сперма за пари аз щях да съм Бил Геитс
а и сички мъже в България
циганите също щяха да са милионери от даряване на сперма
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Първоначално написано от DoomShadow
Дете, удари си два шамара и понамали малко емотиконките.
Нали се сещаш, че всичко е анонимно т.е. ако после някоя жена реши да забременее чрез донор не узнава името на донора. Щом не узнава името на донора той може да и е баща/дядо/чичо/т.н. Затова си има някакви ограничения за даряване, предполагам си имат и някакви изисквания. Пък и не вярвам да плащат повече от 50-70 лева...
Първоначално написано от l0lz
Няма общо с темата...
Цигани не искат. Бъдещите майки обикновено търсят високи дарители, бели, със сини или кафеви очи и с високо образование. Не се плаща нищо, на доброволни начала е. А непълнолетен не може, защото се подписва декларация, че после няма да ходиш да си търсиш децата, а непълнолетният няма право да подписва такъв документ. Освен това трябва да си перфектно здрав и да не си еякулирал (което включва правенето на чекии) поне 5 дена.
Ей тва последното условие съм сигурен, че дисквалифицира поне 80 % от вас![]()
![]()
Ето тази тема погледни.
Ако не ти се чете,ще ти кажа,че май над 20 годишни могат да даряват сперма и плащат над 50 лева.
И това прочетох в интернет:
"Кандидатът за донор задължително минава редица изследвания, между които за СПИН, хепатит, венерически болести, за онкологични и генетични заболявания. Изисква се бележка за психичното му здраве. От класацията за донорство отпадат още хипертониците, хората с нарушено зрение, сърдечни и бъберчни заболявания. Дори, когато желаещият за донор отговаря на тези изисквания, не може да бъде сигурен, че ще бъде одобрен. Защото започва задължителното изследване на генетичния материал. Проверява се също дали спермата е годна за оплождане. Приема се, че тя отговаря на изискванията само ако в 1 мл. от нея има поне 80 млн. сперматозоиди с подвижност най-малко 60 на сто. Мъжът може да стане дарител само ако удовлетворява всяко едно от тези изисквания."
Дано ти е от полза![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
таман щях да кажа за спина и другите болестиПървоначално написано от AraBella
KO6MARA GSI 16V RISSE
Мноо точно казано..Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
друго условие е да не е пушач![]()
...
Don't let them say you aint beautiful...
They can all get fUcked, just stay true to you..!
Откога даряване означава продаване???![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Не плащат.Дарителството в България е безвъзмездно.
И със сигурност, лица под 18 год. не могат да даряват.
Същото важи и за кръводаряването.
Situatin normal-All fucked up...
В България не знам дали плащат,но съм чувала,че в други страни (като Америка,Англия,Франция) си плащат.Надали е кой знае колко,но все пак.Което си е много правилно.Няма такова нещо като безплатен обяд,а за българина това правило важи с пълна сила,та и още отгоре.Не се прави нищо ей така,просто от добро желание.Трябва да те стимулират по някакъв начин.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз пък знам, че студентите в София така припечелват някой лев. 1 мъж може да дарява сперма най-много 3 пъти, за да има разнообразие от генетичен материал. Четох че по 40 лв се заплаща.
http://www.zachatie.org/index.php?op...=506&Itemid=32
Виж статията от кога е - от 2004 г. Не е актуална информацията. Сигурен съм, че е на доброволни начала, пък и то големите пари ше изкараш като дариш 2-3 пъти сперма, направо с чекии да се изхранвашедна мечта на много чикибойци
То затва, щото няма стимул, затова се внася биологичен материал от Дания. Ама по-добре за бъдещите майки, по-добре качествен арийски материал, отколкото несигурен материал на тъмен балкански субект, потомък на народ "от кой ли не осеменени"![]()
техния материал не мисля, че е много предпочитан?(на циганите)Първоначално написано от DoomShadow
![]()
ШшШШШш нидей тъй веПървоначално написано от ImmortalTechnique
от седмица съм на сухо така че май ставам , а ако се държа 3 месеца и 5 дена без секс ще мога да ида да даря
![]()
Станислава
направи ги 100Първоначално написано от ImmortalTechnique
GTA Stunting