- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- plsss pomoshttt
Imam gadje ot 5 dena i oshte pyrvata ve4er kato me izprati imashe celuvka, no nezadovolqva6ta...imame 2 godini i nqshto razlika toi e na 17...<~~ eto tazi celuvka e po dylgotraina ot na6ta...vednuj se opitah da go celuna po taka no toi mn byrzo se dyrpa i ne uspqh da napravq neshto...mejdu drugoto podoziram go 4e toi ne moje da se celuva s ezik...kakto i da e iiii btw az nosq breketi no ne mislq 4e tova moje da e koi znae kolko golqm problem...ili pyk e??? molq pomognete mi daite mi nqkakvi saveti kakvo da napravq...
![]()
![]()
Извинявай, нооо .. ти на колко си ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
...Първоначално написано от pffffffff
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Може, може. Ако е някой идиот може.Първоначално написано от pffffffff
4XCOKИ
Сигурна ли си, че си на 15 ?!.. не си личи.
Както и да е .. момчето сигурно няма голям опит с момичетата .. след време ще се отпусне ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Първоначално написано от ShtrudeL
А да , вярно .. не го бях видяла![]()
Иначе .. не мисля, чее брекетите биха имали кой знае какво голямо значение. Но ^^ съгласна съм със щрудела![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
toi znae 4e sym malko pritesnitelna ii ne e nqkoi typak i si mislq 4e pove4e toi misli za men da ne bi az da ne iskam...
Как ще си мисли,че ти не искаш,след като си опитала да го целунеш,а той се дърпа? Това си е чисто искане от твоя страна и дори тъпанар би го разбрал.
4XCOKИ
Наайс. ^^ Стигаме до разбирателство и с теб. ^Първоначално написано от Priceless
*възгордява се* ^^
4XCOKИ
1. кирилица
2. споко човече
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
не се изказвай неподготвен,прасе
Брекетите не са проблем според мен, може би единствения проблем си е в него самия. Ако си толкова нетърпелива кажи му, че искаш да се целувате повече и го питай той защо не го е искал.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".