- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да разнообразим скучната стая с интересни идеи
Аз си поразкрасих вратата(и продължавам да добавям нови нещица(:
http://prikachi.com/files/1076107k.jpg
Саморъчно направените ми полилей и кошче:
http://prikachi.com/files/1076109B.jpg
http://prikachi.com/files/1076110c.jpg
Иначе не обичам кичозни неща,харесвам изчистен стил и затова стаята ми е празна откъм финтифлюшки и тем подобни,но си мисля да добавя няколко картини на стената(пак ръчна изработка;дд) :
http://prikachi.com/files/1076108u.jpg
П.П.Относно дивана с мечките:Ииилл!Ужасно е!Все едно сядам върху живи същества!Мен лично ще ме е страх да седна върху такова чудо(напомнят ми за душите в тялото на Фреди Крюгер от Елм Стрийт)
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
това е част от моята дървена къщичка, закачена на стената
изрезка е от една снимка, която не е за пред хора![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
облепи си я с плакати ... изрезки от любимо списание и такива неща... сложи си няква масичка насредата на стаята и я направи мноого яка ... сложи весели възглавнички на леглото и такива неща![]()
Благодаря,благодаря,тепърв а предстои да добавям още неща(по вратата де,на полилея мога д асложа само още дисковеПървоначално написано от devi
)
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
много яка стаяПървоначално написано от Sanguis
![]()
това е стаята ми в момента
![]()
![]()
![]()
![]()
в моята стая имаше дискове като на снимките но пребоядисвахме и се наложи да ги махнем защото бяха надрали стената :D
Ако можете да рисувате или пишете/графите/ красиво - можете да направите нещо подобно..
Жалко за моята - щото еднов реме като малък слушах метал и от тогава ми са драсканиците.Иначе пак е по-добре от колкото 1 гол тапет.
Тва е моето предложение![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
яко!! : )Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Преди ди имал вкус. Иначе моите тетрадки са такаПървоначално написано от doublet
За стените залагам повече на плакати.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
За да възродя старата тема се разрових. Тъй като ще имам нова стая след около годинка (много е ама аз вече съм се запасила с идеи), та се рових из сайтовете и намерих много хубави и ВЪЗМОЖНИ неща, тъй като тези дистокове и т.н. са неизпълними за една нормална тийнеиджърска стая в БГ.Повечето са за момичета.
- Ето да си имаш едно такова в стаята сигурно е страхотно. Можеш да си закачаш утрешните дрехи на него...
Искам гоо!
![]()
Тези закачалки са страхотни!
- Страшно сладки дръжки за чекмеджетата.Изглеждат така.
- Телефониии....
![]()
- Кошчета с послания.
- Минихладилници. НЕВЕРОЯТНИ!
- Страхотни!
![]()
- Огледалце!
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
Стаята на Пейтън от ОТХ
Диванче на пода.
Стените в стил ЗЕБРА
Друга част от стаята показана на горната картинка.
Пак в стил ЗеБрА. (тази ми е любима!)
Същата стая като горната.
Пак същата.
На разходка в Париж.
Още сме в Париж.
Любов!
Страшни ЗАВЕСИ!
Страхотна стая!
Все още сме в горната стая!
Леглото!
Нова РОЗОВА стая!
Пак в горната стая!
Шикв черно и бяло!
Още сме в Черно и БялО!
Розево и Кафяво!
Стая в Кафьво и Бяло...
Е сложих доста идеи за момичешки стаи. Надявам се да ви харесат.![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
суперр тема ..
жалко че тези интериори са малко трудно осъществими ..
Дайте идея за рисунка на стена.Жълта ми е стаята,с оранжеви пердета на пеперудки.Бюрото ми е със синьо(отива,защото има сини пеперуди).Кажете нещо.Примерно онези цветни топки в различни размери на цялата стена и ще си взема фолио за бюрото и синьото ще го облепя с такова...Давайте идеи
Тази втората картинка с дисковете ми хареса най- много.![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Има много хубави идеи, но повечето са неосъществими, за съжаление.
аи де,темата замря.. ^ толкова я харесвах ^
кажете нещо свързано с плакати и т.н
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Айде и аз да ъпна темата,че е много интереснаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Значи,за плакати не знам,обаче аз много обичам пъзели.Купех си един от 1500 части(около месец го нареждах,обаче после стана супер). После го сложехме в рамка да не пада и сега ми краси стената ;д И други пъзелчета редя по стената,но те са по-малки.Ето го най-големият от 1500части -
![]()
Много е голям и не мога да го снимам целия.И да качеството е ужасно, но имам само уеб камера
Все пак може да видите за какво става на въпрос.То е едно момиче стъпило на скала с един орел
По момичешко такова
И ми отива на лилавата стена. Сега искам да си взема по-голям пъзел - към 3000 части.
Имам също и гоблени![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Иска ми се да си направя стаята в синьо и кафяво.
Някакви идеи за стените.
усещам как ще излязат коментари "виж гугъл" гледах ,амаа![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.