- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпка или...!? о.О
Аууу, смотана работа.
И аз имах такава, ама на брадичката.Една седмица я цедих, щипах я, боцках я с какви ли не неща и накрая се предаде, като от нея излезе гной, достатъчен да си намажеш филия с него.ОТВРАТИТЕЛНО беше.И при ноздрите са ми излизали такива балъци, ама там бая по-мънички.
Те ти викат да я оставиш, обаче не знам как ще имаш волята-аз като имам пъпка, я нищя, докато не изчезне.
Преди време имах друга, съвсем обикновена и един следобед я напръсках с парфюм след като я изцедих.Тя като порасна вечерта, леле, стана с диаметър 5мм и побеля.Просто беше немислимо гадна даже се тръшках, че няма да ходя на училище на следващия ден.На всичкото отгоре болеше, сърбеше и щипеше.Когато се събудих на следващия ден в 6 часа, имаше едно миниатюрно червено петънце на нейното място, което даже не се забелязваше.Какво беше това чудо не знам, обаче не посмях друг път да напръскам пъпка с парфюм.
На твое място бих я морила, докато не изчезне, ама не е най-добрия вариант май![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...