- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отделете 5 минути и за моята история
И на двата ти въпроса единствено той може да отговори. Обаче на мен още първия път ми направи впечатление това 'не чух 1 път думата "обичам те" . Вече всеки я използва тая дума като здрасти, а на теб нито един пътПървоначално написано от mysticinside
Прекалено трудно допуска човек до себе си или просто те е имал ей така? И при мен е сложна работа, ама при теб
![]()
Наистина много трудно допускаше човек до себе си...а аз наистина се борех да ме допусне до сърцето си,защото бях влюбена в него ...в интерес на истината чух 1 път обичам те и то беше точно на нова година..и то по телефона,защото аз имах далечни роднини на гости и я прекарах без него...Наистина много ми е тежко...последния разговор проведохме по телефона и той каза "След 2 минути ще стане 1 час от както говорим тогава линийте ще прекъснат сами..повече няма да ти се обадя" и точно рпеди да му кажа "помни ме" линийте затвориха....това ме смаза..От уважение писах един смс вчера да му честитя това че е приет в колежа в който кандидатства и новото настърпване на работа.Той днес ми отговориПървоначално написано от lubomirky
lubomirky благодаря ти за отговорите!
Повечето сме преминали през това..
Не мога да ти кажа дали си постъпила правилно,тъй като не съм достатъчно запозната,но моето мнение е(обръщам се към теб и всички от нежния пол),че момчетата просто не заслужават да леем сълзите си за тях(особено за тези,на които не им пука за нас)!Не го заслужават!
Може според вас да не съм права,но аз никога не плача за момче,каквото и да чувствам.Те си отиват,но се появяват нови..![]()
Това не е съвет просто исках да ти кажа, че аз бих постъпила така .. бих загърбила всичко и щях да си хвана свестният приятел, който е бил до тебе и те е подкрепял във всичко ЕТО ТОВА ОЗНАЧАВА ЧОВЕК ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ. Каза, че не си могла да бъдеш с него, заради това момче сега си свободна имаш нужда от малко време, но.. по-добре се хвани с този твой приятел, който е бил до теб!Това мисля аз пък ти си решаваш де.
![]()
Keep Smiling (sun)
Знам как но при мен беше по сложно,раздяла,събиране няколко пъти...много изневери от неина страна,правеше ме на боклук и тн аз прощавах и прощавах на края събрах сили скъсах с нея първия месец ми беше тежко виждах я с други но след това намерих нови компании приятели разнообразия ето вече 3 месеца не съм с нея и не ми пука жива ли е мъртва ли е!
Успех!!!
А какво става ако момичетата са както в случая с мен и Amateur? Значи ли, че и ние двамата трябва да кажем 'момичетата са курви, не заслужават да страдаме заради тях' ?Първоначално написано от VampireGirl9
до авторката: Ще го преживееш, даже няма да си спомняш за него след време![]()
Честно казано ми стана адски тъжно, след като прочетох написаното. Но искам да знаеш, че всичко ще мине. След колко време, зависи от теб. Щом смяташ, че нещата оконачателно са приключили, значи е така. Пстави си за цел да се забавляваш, да се усмихваш, да се разсейваш... Убедена съм, че скоро ще срещнеш друго момче и ще бъдеш много щастлива. Успех и горе главата!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Моля модераторите да заключат и изтрият темата
Чудя се как ти е търпял простотиите толкова дълго. Разделихме се... събрахме се. Добре, че поне е имало интимна връзка... това показва, че не е бил пълен малоумник да се занимава с теб. Никога не била чула думите "обичам те", а ти пробвала ли си да ги изречеш първа, а? Или винаги първо момчето трябва да го каже. Да ама не.
Temet Nosce
벨야카
Казвала съм ги......прочети малко коментари от темата без да нападаш...Първоначално написано от umri
Gut Gut
грамотно написана тема.
Автора очевидно е наясно със себе си.
Аз не знам какво толквоа се обсъжда.
Thumbsup.
Първоначално написано от peteto_love
=D>![]()
in defense of our dreams...