Цитирай Първоначално написано от lubomirky
Цитирай Първоначално написано от mysticinside
Цитирай Първоначално написано от mysticinside
Сега ти видях и новия аватар ии да ти кажа няма да ти е трудно да намериш някой, който да споделя твоята любов
Сега не искам никой! Незнам дали си чувствал това да се отделиш от любимия човек- надявам се не си...Отвратително е!
В момента съм отделен и то не малко.. Знам, тъпо е, гадно е, не искаш да виждаш никой, но просто.. Мисля да прекратя всякакви контакти с нея, за да мога след 1-2-3 месеца, когато тръгна да върша нещо, да не мисля за нея и да съм концентриран. Всяко нещо, с което се захванех го върша без да мисля, единствената ми мисъл е какво прави тя, с кой е. Ама вече съм решил твърдо да се стягам и да не допускам повече такива грешки да ми провалят бъдещето Ако имам такова въобще де
Демек си в положението на момчето което аз оставих...интересно ми е как се чуватва той...дали ще ме помни ...просто ми е интересно...а и мъчно
И на двата ти въпроса единствено той може да отговори. Обаче на мен още първия път ми направи впечатление това 'не чух 1 път думата "обичам те" . Вече всеки я използва тая дума като здрасти, а на теб нито един път Прекалено трудно допуска човек до себе си или просто те е имал ей така? И при мен е сложна работа, ама при теб
Наистина много трудно допускаше човек до себе си...а аз наистина се борех да ме допусне до сърцето си,защото бях влюбена в него ...в интерес на истината чух 1 път обичам те и то беше точно на нова година..и то по телефона,защото аз имах далечни роднини на гости и я прекарах без него...Наистина много ми е тежко...последния разговор проведохме по телефона и той каза "След 2 минути ще стане 1 час от както говорим тогава линийте ще прекъснат сами..повече няма да ти се обадя" и точно рпеди да му кажа "помни ме" линийте затвориха....това ме смаза..От уважение писах един смс вчера да му честитя това че е приет в колежа в който кандидатства и новото настърпване на работа.Той днес ми отговори lubomirky благодаря ти за отговорите!