- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и предложа
Здравейте! извинявам се ако има такава темаискам да ве попитам дали ще можете да дадете някфо предложение как да предложа на приятелката ми да станем гаджета ??щот ако я питам нали иска6 ли да трагнем е яко тъпо
Сам се сещаш, че да "предложиш да сте гаджета" е най-тъпото нещо на света.Ами избери момента,когато сте сами и посегни да я целунеш или първо я гушни ии тоо от само себе си ще потръгне к'вото е писано да потръгва.Хах..![]()
Big or small, lies are lies!
Тъп си.
*Вече започна да ми става жал да го казвам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вече? Че ти пишеш тук от има-няма 2 седмици. Или може би имаш впредвид, че и преди са ти казвали колко си тъпа? Айде спирам, да не се объркаш прекалено.Първоначално написано от ShtrudeL
падане на колене, пръстен.......
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ебати тъпия чорбар![]()
Аааа , дайте да се разберем . Наистина е глупаво това с предложението . Мен ако питаш, предложението е възможно най-кофти постъпката , която може да направи един влюбен мъж ( поправка ! - момче * ) . Както и де е ! Та това е глупаво наистина , ама айде да не се подпочваме с обиди на отбори , че ще стане лудница и ще напълним със спам![]()
пхахах ще ти е трудно още няколко години в които ще се измъчваш такаПосле сигурно ще спреш
phah
След дълго време заедно:
Тя: Начинът, по който ми предложи, беше толкова романтичен. Как се сети, че точно това ще ми хареса?
Той: Ами... ъъъ..
Тя: Кажи, де, кажи.
Той: Амии... абе, питах потребителите в един форум.
lol?Първоначално написано от mArMaLaDkA
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
И лол няма даже. Тъпо е. Точно това целя.
То, ако именно авторът не се досети какво ще допадне на момичето, някакви непознати ли?
^
lol x2
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Авторе - идиот сиАма с главно удебелено и подчертано "И"
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По скайпаТам е истината
![]()
Или прати някой приятел да я пита иска ли да ходи с теб...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
може ли да се получи нещо между нас,толкова ли е сложно ?!![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
точно така..обещаваш и къща,кола, и един милион в брой...ако не се съгласи почни да се молиш и плачеш..ако и това не помогне заплаши със самоубийствоПървоначално написано от PurpleDream
![]()
бтв на 10 ли си че питаш по форумите?![]()
Първоначално написано от Rhype
![]()
Dr. Gregory House
Ех, тоя скайп. Къде се изгуби хубавата комуникация очи-в-очи и ... ръце-на-друго място.
Лейди, ние пенсионерите не разбираме... явно е някаква нова мода това. Да тръпнеш в неизвестното, да се чудиш защо не ти пишат....тормоз да има..филми да се вкарват...
Знам ли, не го разбирам.
Тя хубавата комуникация е страшна - ми видиш ли че момичето вземе че те ухапе, или не дай-боже те хареса в реална ситуация. Ми кво ще правим тогава?![]()
Dr. Gregory House
Не знам, бе. Ние на тая възраст се зарибявахме като играехме на "Подаръци"... и на гоненица. Голям майтап беше
Кво е туй скайп.
Мен първия ми комп беше подарък от баща ми за първия ми 8-ми декември като студентка... Ба, мааму... верно сме одъртели.![]()