- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко ви направиха или направихте първата свирка ?
ужасТ, абе напрау трагично.. на 13,14,15 - масово.. чат пат има 16, рядко 17... абе алоо... децича вие изобщо знаете ли за кфо става на въпрос.. потресаващо е направо... гълтайтее курвии!!! трагедияя...!
мани мани на 13-14 толкоз мноо да са закъсняли чеПървоначално написано от BamByNa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vellvet
Гей двойка![]()
I love my girl <3
Първоначално написано от johnnybravo
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Къв ти е проблема бе,г-ца непорочнатаПървоначално написано от BamByNa
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Малко ми е неудоно, но ~10
лапешки глупости![]()
ще ме разберете де...предполагам всички сте правили подобни "опознавателни дейности" хахах
14 още са го не барнали ..време е бе мамка му
![]()
Fuck you bitches ;p
![]()
13, 14 , 15
![]()
![]()
Мен на 14 ме беше срам да си кажа името на момче![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
хахаха бях в 7 клас пък момичето беше в 6 :Д:Д:Д ебати шита к'фо ли е било само лапане :Д сигурно не съм изпитъл нищо ма карай :Д
aLL SaM Ve eBaL
ми аз нямам проблем да си ти кажаПървоначално написано от mOBSCENE
просто то е жалко... като гл възрастта... и тия.. ама на 10 тфа,ама на 6 тфа... абе ей.. то и аз ше кажа абе имам си гадже,от 2 дена... гадже е гадже за година,две вече се каже,не след 2 седмици и айдее.. та така и в др.. неща... опознателна дейност и кфо ли не ...
егати нз... на 18 кфо ше праите...
Проблемът е че Българите станахме като циганите в т'ва отношение !Първоначално написано от BamByNa
е поне,има и хора съгласни с мене!!!![]()
Така е, права си мн ясно! .. 14Първоначално написано от BamByNa
ужасна гледка е това. На 14 не могат да се облекат сами, те какви работи правят
![]()
не е точно така като си била на 14 си се мислела за голяма .. ако не помниш спомни си мислела си че си некфа яка :ДПървоначално написано от Aniiiii
aLL SaM Ve eBaL
Мислела съм че съм голяма, но за учене а не за такива неща
Абе повярвай ми ... има 14 годишни които са светлинни години пред теб ...Първоначално написано от Aniiiii
абе светлинни година ма зад нея... така е да мислила се е за голяма на 14,аз също и мн др,ама за някой неща,а не да права кфо ли не с кой ми падне... така че... тфа си е чиста...Първоначално написано от s7uFx
Бас ловя че и ти на 14 си са смятала за много голяма, тва че сте са ва еб.али на по голяма възраст щото момчетата на 14 не са ва хаерсвали не означава че ако някоя го направи една година преди вас, вземи тя е бахти малката курвичка дето не знаеи де й е пу.ката нали?Първоначално написано от BamByNa
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
17.. мн си права в тва станахме като мангалите секо лапе на 12 свирка му napraili are u лево бе калъф
![]()
![]()
![]()
![]()
аз + нарисувана къщичка да виите вродения ми талант за рисуване ;x
абе аз казах,че също съм се имала за голяма... и кфо? съгласна съм с тфа... и тфа,дали са ни ебали и на кфа възраст е било тебе не те грее... ауу и ти ше кажеш,че не са ни харесвали... да не означава,че ако някой го направи година или две преди нас е курва-да,ама става въпрос,че нас просто самата възраст ни стряска.. 13-14.. масово.. абе нз кой кфо си мисли,че е правил.. се пак секи си отговаря за себе си.. и си преценява сам.. що си ви е кеф.. кфо ...Първоначално написано от vaseto0o
и какво????????? 13-14? по сад е да гледаш хора който не знаят къде са кво са пили,пушили,взимали от колкото секса сеШ се?
s7uFx не лови бас на колко съм, хайде моля те![]()
Няма да споря защото всеки си има мнение за това. За мен СЕКСА на 14 години и всичко свързано с него, като свирки НЕ Е НОРМАЛНО.
и не ми казвай дали не съм правила секс на 14 защото не се ме харесвали момчетата.. такива неща на 14 не се правят от деца които са добре възпитани ..
е тове е моето мнение, всеки си има свое .. няма място за спор тук
e сега,ако сравняваме секса с тия неща... нз зависи..ама нито едно от тех не е в рамките на нормалното за 13-14 та даже и 15 годишни.. така е в България.. простоо..децата.. нз кат станат на 20 кфо ше прават..щото сега сичко вече се опитали...
а и принципа на момчета за 13-14 год е "дебна да те ебна" и после следващатаа.. тфа е...