.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

За или протв силикона сте ?

Какво мислите за силикона ???

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Aз лично съм пипал силиконови гърди (на колежка в университета), и мога да кажа, че са много готини. Въпрос на предпочитание е, аз лично съм с двете ръце ЗА!

Град
    **<S><T><Z>**
    Познавам едно момиче (на 18 е), което си сложи. Зависи какви са имплантите (нейните за от по-скъпите). Добре изглеждат. Тя без тях приличаше на 2-рокласничка Аз съм ЗА, ако това ще те накара да се почувстваш по-добре.

Абе от части да от части не..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ако с тях стане по-умна и по-добро-да

Против.
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

Аз съм ЗА !! За мен този въпрос е същия като за или против боядисаните коси . Разликата е там че от поставянето на силикон има известен период на болка , и съм сигурна че точно в това се крие загатката защо не са всички жени на планетата ( с малък бюст ) със силикон !

Аз не бих си сложила.
    Вече другите да правят каквото си искат
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Аз мисля, че тряба да сме за силикона

Всички момичета, които се подлагат на подобни процедури са идиоти. Природата ти е дала гърди. За какво ще си навираш всякакви синтетични боклуци, за да се издокараш... За пред кого? Ако едно момиче не може да се докаже без гърди по-големи от дини, то тя не струва. А за мен ако ще цици до небето да има, пак ако не е момиче на място - не би ми направила впечатление.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз не бих си сложила.
    Вече другите да правят каквото си искат
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Всички момичета, които се подлагат на подобни процедури са идиоти. Природата ти е дала гърди. За какво ще си навираш всякакви синтетични боклуци, за да се издокараш... За пред кого? Ако едно момиче не може да се докаже без гърди по-големи от дини, то тя не струва. А за мен ако ще цици до небето да има, пак ако не е момиче на място - не би ми направила впечатление.
    Добре, а ако става дума за момиче, което има малки гърди? И под "малки" разбирай като на третокласничка. Ще ти е приятно ли? А смяташ ли и че на нея ще й е приятно всеки път, когато правите секс да се комплексира, защото ти можеш да я зарежеш, заради някоя с нормални гърди?

Супер фен Аватара на l0lz
    Тва е просто комплексираност, от страна на момичетата и ми е безразлично, но повече клоня към не (против).

Град
    София
    Против!

против
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Защо все по млади и по млади се подлагат на такива процедури?
    Разбирам 30-40 годишни жени, които вече са раждали и гърдите им не са в най-цветуща форма да си коригират бюста, но защо и толкова млади момичета го правят, нима заедно със бюста и интелекта им ще нарастне?
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Супер фен
    ^ за да правят такива неща,интелекта вече им е паднал безнадеждно ниско...

Град
    ВаРнАаАа
    Ами.. не себе си не бих сложила,а инъче съм неутрална. Това е въпрос на вкус. Който иска,да си слага. Както всички знаем,повечето мъже си падат по големи гърди,а малкия бюст може да комплексира едно момиче. За това,на който егото му не е достатъчно голямо,да си слага силикона и да вдига високо главата. Аз лично,няма да насилвам тялото си по този начин.

който иска нека да слага. вече много хора имат тази възможност и явно не е толкова трудно и недостъпно . Нито против нито За съм
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Аз лично не виждам нищо хубаво в силикона...и не разбирам какво му харесват мъжките толкова,все едно да си купиш кукла Барби,пак е синтетика само дето ти излиза по-евтино
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Само в краен случай..иначе самата мисъл,че някой е със силикон го прави някак си фалшив (изкуствени цици,изкуствени устни..изкуствено нещо друго ( ) )
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Против съм по-принцип,особено при случай като с фолк певиците и Памела Андерсен.При тях се губи естественото...то е невъзможно гръчави и с огроооомни гърди.Неестествено грубо,грозно,тъпо,лъжливо За съм само в случаите,когато чрез силикона се добив естественост,например при наистина твърде недоразвити гърди,а иначе нормално телосложение.Все пак трябва да има нормални пропорции,а не изкуствени красавици!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    против.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Абсолютна простотия.

Дори и да са и малки циците, няма да ми е проблем и пак ще ги мачкам с кеф, но силиконки биха ме отвратили тотално.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Твърдо против... дори не ми харесват тия силиконки! Бих разбрал да си сложи само ако е била болна и след това си е сложила... а иначе некви комплексарки не мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си