- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм?!
Нормално ли е момиче да получи оргазъм, че чак да я заболи главата..наскоpо така ми се случи и ми беше малко зле след това![]()
Съвет: Не се превъзбуждай толкова, когато правиш свирки.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
На мен ми се е случвало все едно да ми изтръпне :Д не знам как да го обясня, ама нещо подобно като си стояла облегната дълго време на ръката си и чувството след това ;д само, че не е гадно и не ме е боляло както ти го описваш.
Може просто да те е заболяло глава, да не е свързано със секса.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аналгин и си готова![]()
На мен ми се случи веднъж да ми изтръпнат и двете ръце едновременно и не знаех какво става, но не беше след, а повреме. Беше много странно и не спря докато и ние не спряхмеСамо веднъж ми се е случвало преди време..
l0lz, не е било така както ти си мислиш..по време на половия акт беше.. и не знам как да ви обясня, не ме разбирате правилно ми се струва.. от много,много хубаво после изведнъж все едно ме стрелна нещо през главата и така в продължение на 5,10 мин...
Първоначално написано от shyshinka
Еми може сега, не се притеснявай.
![]()
Бе, спокойно, шегувах се.. Няа се приТсняаш, може всичко да се случи.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
На мен винаги ми става така като свърша, ама първия път много странно ми стана, защото не очаквахПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Иначе сега ми се случва при всеки полов акт![]()
Е как бе... То от секса всичко минаваПък на вас ви боли глава
А ся де
![]()
ВИНАГИ?!?Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
ужас
Аз много мразя като изтръпне някоя част от тялото ми..много е некомфортно
Ама верно ли винаги? Т'ва е кофти бе
![]()
А на мен 2 пъти ми се е случвало ..Та чак и носа ми изтръпна...Първоначално написано от BePoHuKa
Сериозно..За ръцете не знам ама носа чак да ми изтръпне
![]()
И как го усети, че ти е изтръпнал, госпожице Достоверност?Първоначално написано от Passi0n
Умник, както си усещаш ръцете краката ко щеш и оная работа изтръпнала така си усетих и носа изтръпналПървоначално написано от l0lz
![]()
Носа не може да ти изтръпне..Първоначално написано от Passi0n
Хах ... еми не знамПървоначално написано от l0lz
така го усетих
![]()
+Първоначално написано от travmiriaN
![]()
Има разлика между обикновено изтръпване(то е много гадно наистина :Д) и като изтръпна при секс.Поне аз го чувствам по-различно.Щом се е стигнало да там, значи съм свършила силно.Не е неприятно тогава изтръпванетоПървоначално написано от BePoHuKa
И да, винаги![]()
se opravi6 na nqkoi im se slu4vat takiva ne6ta.nqma za kfo se trevoji6.Първоначално написано от travmiriaN
![]()
Еми на мен ми се е случвало няколко пъти ама отдавна.Ня мисля,че има нещо страшно.![]()