.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Направих го с ..

Направих го с един от най-добрите ми приятели (К-17),след около седмица скъсах с гаджето ми , просто тайната ми натежа много ... знаеха много малко хора броещи се на една ръка ... Както всяко момиче аз споделих с най-добрата ми приятелка която знае абсолютно всичко за мен , а (К) каза ,че не е казал на никой ... таа след известно време (около месец и половина ) аз се запознах с едно момче (Р) от групата на (К) и нещата потръгнаха много добре , НО какво разбирам въпросния (К) му е бил казаааал .... и момчето решило да ме попита , аз отрекох разбира се и в най-удобния момент попитах (К) защо му е казал след като знае ,че можеше да се получи нещо с (Р)... Сега (К) е сърдит на това момче ,че го е издал ... аз съм обидена на (К) , а другото момче ми е сърдито на мен ,че съм казала на (К) ....

Който си е направил труда да прочете всичко това моля да ми отговори на няколко въпроса които ме тормозят ...

(К) от ревност ли е казал на (Р) ,че съм спала с него за да го изолира от мен и да съм само за него ? ( Аз и (К) няма ме връзка)

Дали (Р) ще ми проговори някога ?

И защо прояви такова голямо доверие да ми сподели ,че знае за мен и (К) ?

Знам ,че това никои не го интерсува ,но това е форум за тийнейджари които да споделят и аз споделих това с вас дано да ме разберете ...

Аз си мисля, че може би К. е казал на Р., че сте спали заедно не толкова от ревност, а за да ти направи гадно!А пък на Р. бързо ще му мине и ако найстина те харесва няма да има проблем за него!

По такъв начин си задават въпросчетата, малоумните и отчаяни дечица, пишейки на чичко Тийн.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, К. е искал да те прецака. А ти си предала доверието на Р., което си е гадно Гледай да се оправиш с Р.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

това е част от разговор в скайп ....

[00:56:28] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: kiko radi mi e surdit zaradi tebe
    [00:56:54] ·٠•●ҳ̸Ҳ̸ҳBarzaka_91ҳ̸Ҳ̸ҳ ●•٠·: ne e
    [00:56:57] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: e
    [00:57:19] ·٠•●ҳ̸Ҳ̸ҳBarzaka_91ҳ̸Ҳ̸ҳ ●•٠·: sega nqma da go buda 4e da ti kaje istinata
    [00:57:38] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: da we znam kfa e istinata
    [00:57:43] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: v4era kato zvunqh ne diga
    [00:57:46] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: ti ne diga6
    [00:57:49] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: pisah
    [00:57:54] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: neotgovarq
    [00:57:56] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: klikah
    [00:57:58] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: ne klika
    [00:58:05] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: epa ...
    [00:58:08] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: surdit e
    [00:58:14] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: i to zaradi teb
    [00:58:15] - -‘๑’- loveless -‘๑’-: ;(
    [00:58:15] ·٠•●ҳ̸Ҳ̸ҳBarzaka_91ҳ̸Ҳ̸ҳ ●•٠·: eeeee nz az ni6to ne sma mu kazal

Не разбрахте ли, че ни е през патенцата и патоците за личната ви кореспонденция? Толкова не можете да разкажете с две думи, та трябва да ви гледаме сеирите и простите никнеймове...

ЕДИТ: И отиде анонимността на К. и Р.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не разбрахте ли, че ни е през патенцата и патоците за личната ви кореспонденция? Толкова не можете да разкажете с две думи, та трябва да ви гледаме сеирите и простите никнеймове...

ЕДИТ: И отиде анонимността на К. и Р.

Гледай си работата ...

Супер фен Аватара на l0lz
    Е няма ли някой, който да е, (У) че да се получи перфектната дума за твоята история.. :/
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Е няма ли някой, който да е, (У) че да се получи перфектната дума за твоята история.. :/

еее sry няма , но се пролича до каква степен ти е възпитанието

попринцип не задължавам никой да чете и да пише в тая тема

Цитирай Първоначално написано от anity0emko

Възпитанието си ми е много добре, мойто момиче.. Поне не съм аз тоя, който ги върти на пръст и прай секс с друг при положение, че си има приятел, уоu feel me? ;}
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Възпитанието си ми е много добре, мойто момиче.. Поне не съм аз тоя, който ги върти на пръст и прай секс с друг при положение, че си има приятел, уоu feel me? ;}

куца ти възпитанието ,ако искаш на китайски ще ти го напиша

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Общо взето не мисля,че на Кико му пука за теб.Общо взето не мисля и,че на Ради му пука особено,че си спала с еди кой си,еди кога си.

Не се тревожи излишно.

съжалявам но нищо не разбрах не знам защо пиша
    phah

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    съжалявам но нищо не разбрах не знам защо пиша
    и аз нищо не разбрах
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

куца ти възпитанието ,ако искаш на китайски ще ти го напиша
    Кво сменяш темата бе, курве (мисля, че тва е точната дума за теб). :с

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Защо К е казал на Р - щото знае нещо за теб и щото му е през К-то как ще се чувстваш ти. А да и щото иска да те прецака.

За Р - нищо не мога да ти кажа. Нямам идея ще ти се отсърди ли или не. Ама като гледам всичките сте малки и се ловите а глупости. Най-вероятно ще ловиш ново гадже.

А за чий трибуквеник съзнателно изневеряваш на гаджето си? Щом не го искаш - ми кажи му го, късайте и се перкай с който искаш после.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

da si kaja 4esno i az n6 ne razbrah

Ми нали са приятели просто му е казал, Ради сиг не ти се сърди просто се е отдръпнал, защото си мисли че има нещо м/у теб и Кико. Кажи му че харесваш НЕГО и тва е.

Казал му е за да се похвали разбира се...да не са на 30 че да знаят кога да си замълчат с усмивка, на 17 всеки се хвали наляво и надясно. Постъпката ти е била правилна, споко те са момчета ще го забравят за нула време, и Р ще те хване ще те мине и вероятно ще се похвали на К...да кофти но това е света не се сърдете от истината, все пак не обичате да ви лъжат.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Поне недей да залъгваш момчетата и да ги "въртиш на пръста си"...поне им спести това да си губят времето с теб.Като не можеш да обичаш един,то поне не наранявай...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

охх... много букви много нещо ! ама май има да се извиняваш на някого !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Цитирай Първоначално написано от Grassh0pper
    охх... много букви много нещо ! ама май има да се извиняваш на някого !

Май така се очертава

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Това да не ти е някаква система като по филмите -
    '' (Р) (К) (М) '' ти да не си Джеймс Бонд да нямаш мисия,та така пишеш?! Не можеш ли по-разбрано,а и за секс истории си има и сайт.

Според мен го е направил от ревност.И да (Р) ще ти проговори и за последното незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си