.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Отделете 5 минути и за моята история

Моля модераторите да изтрият темата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре си направила. Важното е да не се филмираш за нищо.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Di
    ще се оправиш,преди 3 дни и аз приключих първата ми истинска връзка(времетраене:една година и един месец) и найстина знам какво ти е..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз съм роден на тая дата, 22.02.1991
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Браво за волята !

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Личи ти.

Град
    Островът на изкушението
    Имала си волята да се разделиш с нещо,което си обичала,а то те е наранявало.Просто е трябвало да се случи,щом си имала волята да сложиш края с времето ще се справиш и с раздялата

Цитирай Първоначално написано от loveisgonee
    Имала си волята да се разделиш с нещо,което си обичала,а то те е наранявало.Просто е трябвало да се случи,щом си имала волята да сложиш края с времето ще се справиш и с раздялата
    +++
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Повече от фен
    понякога наистина ни е много тежко да сложим края (при положение че не можем без дадения човек) но какво друго ни остава да направим като сме нежелани,излишни и неразбрани [/img]
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Личи ти.

на авторката аватара е много убав.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Личи ти.

Душа,мерси за комполимента ама нали се чаткаш че сега не е темата за това

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Няма особено значение, но все пак на колко години е момчето ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    София
    Браво,възхищавам ти се имаш направо невероятна воля.Опитай се да го забравиш и продължи напред щом това не е бил точният човек значи ако продължиш да търсиш ще го намериш и тогава ще се чудиш защо си се ядосвала

Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    Личи ти.

Душа,мерси за комполимента ама нали се чаткаш че сега не е темата за това
    Аватара ти наистина е много хуваб А доколкото прочетох 'твоята история' сега си свободна ? Лъжливото 'обичам те' ще се постарая да го изричам възможно най-често

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Мила горе главата и аз сложих край на връзката ми с бившия която продължи 2 години,беше ми много зле..Много дълго време се лута м/у това да го зарежа или не..докато той просот ми доказа,че не държи на мен такак както заслужавам..А за това време което бяхме прекарали заедно,трябваше да ми се доверява повече и да ме уважава..сега не съжалявам имам ново гадже и съм щастлива,дано да е така и за напред..Но си обещах няма да търпя да не ме уважават,искам да съм с човек който държи на мен...Правилно си постъпила,продължавай напред и късмет..!!!
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Момчето е на 18 ще прави 19...През цялото време го подкрепях счупи си ръката-аз пак до него,матури шофьорски изпити и всички тези работи винаги съм била до него и помагала,ама явно не е било достатъчно ;(

lubomirky - Мерси ...да свободна съм Но не виждам от какво значение ти да казваш обичам те

еми по4ти всеки преминава през поне една тежка раздяла.сега явно е твой ред.бъди силна,защото си постъпила много правилно.с времето ще го забравиш и ще намериш по-добър от него
    I can't stop myself from loving you <3

Като чета твоята история ... направо все едно описваш моята с едно момче но с тоста по лоши неща който ни разделяха.... като караници в огромни количества,прекалено много лъжи, изневери,недоверие и най-вече побойща и наркотици........
    Страшно много го обичам,какво ли не съм правила за него,но ....
    Живота продължава.... *hug*

Сега ти видях и новия аватар ии да ти кажа няма да ти е трудно да намериш някой, който да споделя твоята любов

Браво за волята!

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Сега ти видях и новия аватар ии да ти кажа няма да ти е трудно да намериш някой, който да споделя твоята любов
    Сега не искам никой! Незнам дали си чувствал това да се отделиш от любимия човек- надявам се не си...Отвратително е!

Мега фен Аватара на vagarious
    ^
    Не искаш ОК, но точно когато не очакваш, а именно сега, той ще се появи.За добро или лошо.
    Big or small, lies are lies!

Сега не искам никой! Незнам дали си чувствал това да се отделиш от любимия човек- надявам се не си...Отвратително е!
    В момента съм отделен и то не малко.. Знам, тъпо е, гадно е, не искаш да виждаш никой, но просто.. Мисля да прекратя всякакви контакти с нея, за да мога след 1-2-3 месеца, когато тръгна да върша нещо, да не мисля за нея и да съм концентриран. Всяко нещо, с което се захванех го върша без да мисля, единствената ми мисъл е какво прави тя, с кой е. Ама вече съм решил твърдо да се стягам и да не допускам повече такива грешки да ми провалят бъдещето Ако имам такова въобще де

Град
    Сектора

ставаме 2ма :P
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

В момента съм отделен и то не малко.. Знам, тъпо е, гадно е, не искаш да виждаш никой, но просто.. Мисля да прекратя всякакви контакти с нея, за да мога след 1-2-3 месеца, когато тръгна да върша нещо, да не мисля за нея и да съм концентриран. Всяко нещо, с което се захванех го върша без да мисля, единствената ми мисъл е какво прави тя, с кой е. Ама вече съм решил твърдо да се стягам и да не допускам повече такива грешки да ми провалят бъдещето Ако имам такова въобще де
    Демек си в положението на момчето което аз оставих...интересно ми е как се чуватва той...дали ще ме помни ...просто ми е интересно...а и мъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си