- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отделете 5 минути и за моята история
Моля модераторите да изтрият темата.
Добре си направила. Важното е да не се филмираш за нищо.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ще се оправиш,преди 3 дни и аз приключих първата ми истинска връзка(времетраене:една година и един месец) и найстина знам какво ти е..![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
аз съм роден на тая дата, 22.02.1991![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+++Първоначално написано от loveisgonee
![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
понякога наистина ни е много тежко да сложим края (при положение че не можем без дадения човек) но какво друго ни остава да направим като сме нежелани,излишни и неразбрани![]()
[/img]
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Първоначално написано от Python5
![]()
на авторката аватара е много убав.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Душа,мерси за комполимента ама нали се чаткаш че сега не е темата за товаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Няма особено значение, но все пак на колко години е момчето ?
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Браво,възхищавам ти се имаш направо невероятна воля.Опитай се да го забравиш и продължи напред щом това не е бил точният човек значи ако продължиш да търсиш ще го намериш и тогава ще се чудиш защо си се ядосвала![]()
![]()
Аватара ти наистина е много хувабПървоначално написано от mysticinside
А доколкото прочетох 'твоята история' сега си свободна ? Лъжливото 'обичам те' ще се постарая да го изричам възможно най-често
![]()
Мила горе главата и аз сложих край на връзката ми с бившия която продължи 2 години,беше ми много зле..Много дълго време се лута м/у това да го зарежа или не..докато той просот ми доказа,че не държи на мен такак както заслужавам..А за това време което бяхме прекарали заедно,трябваше да ми се доверява повече и да ме уважава..сега не съжалявам имам ново гадже и съм щастлива,дано да е така и за напред..Но си обещах няма да търпя да не ме уважават,искам да съм с човек който държи на мен...Правилно си постъпила,продължавай напред и късмет..!!!
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Момчето е на 18 ще прави 19...През цялото време го подкрепях счупи си ръката-аз пак до него,матури шофьорски изпити и всички тези работи винаги съм била до него и помагала,ама явно не е било достатъчно ;(
lubomirky - Мерси ...да свободна съмНо не виждам от какво значение ти да казваш обичам те
![]()
еми по4ти всеки преминава през поне една тежка раздяла.сега явно е твой ред.бъди силна,защото си постъпила много правилно.с времето ще го забравиш и ще намериш по-добър от него
I can't stop myself from loving you <3
Като чета твоята история ... направо все едно описваш моята с едно момче но с тоста по лоши неща който ни разделяха.... като караници в огромни количества,прекалено много лъжи, изневери,недоверие и най-вече побойща и наркотици........
Страшно много го обичам,какво ли не съм правила за него,но ....
Живота продължава.... *hug*
Сега ти видях и новия аватарии да ти кажа няма да ти е трудно да намериш някой, който да споделя твоята любов
![]()
Сега не искам никой! Незнам дали си чувствал това да се отделиш от любимия човек- надявам се не си...Отвратително е!Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
^
Не искаш ОК, но точно когато не очакваш, а именно сега, той ще се появи.За добро или лошо.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
В момента съм отделен и то не малко.. Знам, тъпо е, гадно е, не искаш да виждаш никой, но просто.. Мисля да прекратя всякакви контакти с нея, за да мога след 1-2-3 месеца, когато тръгна да върша нещо, да не мисля за нея и да съм концентриран. Всяко нещо, с което се захванех го върша без да мисля, единствената ми мисъл е какво прави тя, с кой е. Ама вече съм решил твърдо да се стягам и да не допускам повече такива грешки да ми провалят бъдещетоПървоначално написано от mysticinside
Ако имам такова въобще де
![]()
ставаме 2ма :PПървоначално написано от tuzaro
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Демек си в положението на момчето което аз оставих...интересно ми е как се чуватва той...дали ще ме помни ...просто ми е интересно...а и мъчноПървоначално написано от lubomirky