- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих го с ..
++Първоначално написано от valdesbg
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
офф и аз ``![]()
Първоначално написано от PurpleDream
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Първоначално написано от Tedcho
Не сте разбрали нищо щото все още сте зажулени тийнейджарки![]()
Аууууу.... Grandma detected!Първоначално написано от anity0emko
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако бях врачка щях да ти кажа какво мисли и защо е постъпил така и К, и Р, и Л, и М и изобщо цялата азбука...![]()
nicolepcd
кажи на Р.,че нещата между теб и К. са история и той изобщо не те интересува..няма смисъл да отричаш случилото се..било е грешка и толкозЩом се харесвате с въпросното момче се взиммайте и ич да не ви пука
![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
Един от нормалните отговори ...
Благодаря![]()
К. е казал на Р., защото просто е момче и момчетата обичат да се изтъкват и да се хвалят с тези работи.Ти би трябвало да го знаеш това нещо, за това... внимавай на кого и какво доверяваш.
![]()
I used to be schizophrenic ,but we're OK now!D
И от какъв зор Радо ще ти се сърди за нещо, което си направила отдавна и не е имало нищо между вас тогава? Просто се е отдръпнал, кажи му, че между теб и Кико няма и не е имало нищо, онази случка е в миналото. Толкоз. А Кико е действал като нормален тинейджър, тръшнат от хормони. Big deal.
Аз пък мисля,че липсващите неизвестни са (Ч) и (А) и тогава отговорът на уравнението щеше да е 4(A)(Ч)2(К)(Р) или разгънато
(Ч)
(А)
(К)
(А)
(Р)
(А)
(К)
(А)
Иначе к е казал на р ,защото е виждал,че нещата тръгват между вас и е искал просто момчето да знае.Освен това К е путка,Р е путка и ТИ си путка.
възможно е Кико да го е направил от ревност и би трябвало да си му сърдите не е трябвало да казва на когото и да било а Ради не би трябвало да ти се сърди а по скоро да е разочерован задето Кико е издал тайната ти .. но може пък да не го вижда от тази му страна ..
in defense of our dreams...