- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое бихте избрали?
И аз. Въпреки че в повечето случаи ми се е случвало 2рото като че лиПървоначално написано от fire_cat
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Както вече стана ясно - има разминаване във въпроса тиАко ме обича => няма да ме унижава
![]()
А аз не знам дали бих могла да бъда с човек, когото не обичам. Да виждам колко държи на мен, а в същото време да не му отговарям със същото.. едва ли![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Едно момче страшно много ме обича.. всичко дава за мен, но аз не го обичам.. а Това момче което аз обичам просто не му пука... Според мен няма смисъл да си с човек който не обичаш, така повече ще нараняваш човека когото обичаш, а той не го заслужава...
Първоначално написано от l0lz
Радвай се на всяка стотна от своя живот, защото след тази стотна може да си на небесния свод.
Аз никога не бих живяла с човек, към когото не изпитвам любов, защото дори и той да ме обича какъв ще е смисъла да пропилея своя живот и този на някой друг с надеждата, че евентуално някога бих го заобичала?! Тъпо е за мен..
А второто - ако неговото внимание към мен се свежда то това да ме унижава - не, благодаря.
Левски завинаги!
кур за турците и тъпите им сериали...Първоначално написано от iliqn4eto0o
Предпочитам да не избирам в този случай.
Не мисля, че някой би допуснал да бъде унижаван постоянно
А не може ли и аз да го обичам и той мене?! Иначе повече ми се нрави първото
Ей това ще избера .. и не ме интересува дали е жестоко или не . И не ме интересува дали някой ще ме опрекне или не,защото повече няма да бъда тази,която ще дава всичко в една връзка . Обещала съм си го.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Съгласявам се.Първоначално написано от baby_face
А бтв LadyDi адашка съм ти.И аз съм Марина![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Това не е любов според мен.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Баш ми е драгоПървоначално написано от AraBella
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ох,отчаяно искам да обичам някой до полуда,до болка... Истински ... Просто ей така да ме грабне ... Но това няма да стане,защото винаги тръгвам с момчета,които ме обичат и се надявам и аз да ги заобичам. Е,да привръзвам си,обиквам ги,но по онзи наивен приятелски начин,а това не е любов- И става шибано,че улицата е еднопосочна![]()
E как бе...А ламя...Първоначално написано от Bvlgar
![]()
не бих била нито с човек, който не ме вълнува, нито пък с някой, който ме унижава ... ако ме обича няма да го прави![]()
П.С. не е задължително да си влюбен, за да си с някого...в началото и тръпката е достатъчна ( ако няма нищо ... хващай пътя)
Бих избрала да съм с човек, когото обичам и той ме унижава... не е като да не ми се е случвало![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
Нито едно от двете ...![]()
нито с един от двамата...първият да го залъгвам напразно няма да си правя труда,а вторият колкото и да ме обича няма да му позволя да ме унижава по какъвто и да било начин![]()
нито едно от двете ... немога да го позволя тфа някой да ме унижава ... пък и без да харесвам някой не може да съм с него ..![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Нито едно от двете.
Как така той ще ме обича,а пък ще ме унижава?Не се връзват нещата,бейби.