.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    И аз не бих избрала нито едното.
    И аз. Въпреки че в повечето случаи ми се е случвало 2рото като че ли
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Както вече стана ясно - има разминаване във въпроса ти Ако ме обича => няма да ме унижава
    А аз не знам дали бих могла да бъда с човек, когото не обичам. Да виждам колко държи на мен, а в същото време да не му отговарям със същото.. едва ли
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Едно момче страшно много ме обича.. всичко дава за мен, но аз не го обичам.. а Това момче което аз обичам просто не му пука... Според мен няма смисъл да си с човек който не обичаш, така повече ще нараняваш човека когото обичаш, а той не го заслужава...

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Че той ако те обича, що да те унижава?
    Радвай се на всяка стотна от своя живот, защото след тази стотна може да си на небесния свод.

Ако момчето което ме обича ми го показва и ме прави щастлива и ме забавлява има голям шанс и аз да го заобичам.От оня другия само ще страдам.

Град
    София
    Аз никога не бих живяла с човек, към когото не изпитвам любов, защото дори и той да ме обича какъв ще е смисъла да пропилея своя живот и този на някой друг с надеждата, че евентуално някога бих го заобичала?! Тъпо е за мен..
    А второто - ако неговото внимание към мен се свежда то това да ме унижава - не, благодаря.
    Левски завинаги!

Цитирай Първоначално написано от iliqn4eto0o
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    не знам , мисля че бих избрала второто , но не мисля че човек , който обича истински ще унижава половинката си само за да покаже колко е велик
    +1

Btw тва ми прилича малко на историята на Ламиа от сериала "Мелодията на сърцето" не знам защо Защото тя обича Кенан но той я унижава за да покаже колко е велик т0й .. ии тя го търпеше известн0 време , а преди т0ва беше с Джемил мислейки си, че ако е с човек к0йто я 0бича и тя след време ще м0же да 0твърне на чувствата му .. ах леле пак се вкарах въе филма
    кур за турците и тъпите им сериали...

Предпочитам да не избирам в този случай.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не мисля, че някой би допуснал да бъде унижаван постоянно

Град
    Островът на изкушението
    Ако те обича така както казваш ... няма да те унижава ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКО Е ВЕЛИК.., а в същото без той даже да разбере не е велик,а е жалък.. този човек не обича щом се държи по този начин.Ако обичаше.. щеше помежду ви да има любов и разбирателство,но унижения...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    А не може ли и аз да го обичам и той мене?! Иначе повече ми се нрави първото

да бъдете с някой,който ви обича с надеждата и вие да изпитате нещо към него в бъдеще

Ей това ще избера .. и не ме интересува дали е жестоко или не . И не ме интересува дали някой ще ме опрекне или не,защото повече няма да бъда тази,която ще дава всичко в една връзка . Обещала съм си го.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от baby_face
    Аз никога не бих живяла с човек, към когото не изпитвам любов, защото дори и той да ме обича какъв ще е смисъла да пропилея своя живот и този на някой друг с надеждата, че евентуално някога бих го заобичала?! Тъпо е за мен..
    А второто - ако неговото внимание към мен се свежда то това да ме унижава - не, благодаря.
    Съгласявам се.
    А бтв LadyDi адашка съм ти.И аз съм Марина
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Че той ако те обича, що да те унижава?
    Това не е любов според мен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    А бтв LadyDi адашка съм ти.И аз съм Марина
    Баш ми е драго
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Gabr0v0
    не знам , мисля че бих избрала второто , но не мисля че човек , който обича истински ще унижава половинката си само за да покаже колко е велик
    ++

Re: Кое бихте избрали?

ох,отчаяно искам да обичам някой до полуда,до болка... Истински ... Просто ей така да ме грабне ... Но това няма да стане,защото винаги тръгвам с момчета,които ме обичат и се надявам и аз да ги заобичам. Е,да привръзвам си,обиквам ги,но по онзи наивен приятелски начин,а това не е любов- И става шибано,че улицата е еднопосочна

Цитирай Първоначално написано от Bvlgar
    Не мисля, че някой би допуснал да бъде унижаван постоянно
    E как бе...А ламя...

не бих била нито с човек, който не ме вълнува, нито пък с някой, който ме унижава ... ако ме обича няма да го прави

П.С. не е задължително да си влюбен, за да си с някого...в началото и тръпката е достатъчна ( ако няма нищо ... хващай пътя)

Бих избрала да съм с човек, когото обичам и той ме унижава... не е като да не ми се е случвало
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Нито едно от двете ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    нито с един от двамата...първият да го залъгвам напразно няма да си правя труда,а вторият колкото и да ме обича няма да му позволя да ме унижава по какъвто и да било начин

нито едно от двете ... немога да го позволя тфа някой да ме унижава ... пък и без да харесвам някой не може да съм с него ..
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Нито едно от двете.
    Как така той ще ме обича,а пък ще ме унижава?Не се връзват нещата,бейби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си