- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое бихте избрали?
Кое бихте избрали - да бъдете с някой,който ви обича с надеждата и вие да изпитате нещо към него в бъдеще или с човека който ви и обича и вие го обичате,но той постоянно ви унижава с цел да покаже колко той е велик.
Вие решавате!
И ако не ви харесва темата просто не пишете...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
не знам , мисля че бих избрала второто , но не мисля че човек , който обича истински ще унижава половинката си само за да покаже колко е велик![]()
Нямаше логика,беше любов.
Хах ,"добра" темаВ моя случей и двете ще ги отрежа
![]()
И аз не бих избрала нито едното.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Колкото и да не искам второто, даже в момента съм в такова положение, за жалост, но не става дума за унижение, щото при мен е малко трудно ..
![]()
Че той ако те обича, що да те унижава?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мими, явно има нова тенденция. както споменах в предната тема - ние сме от старата школа, не ги разбираме нещата.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е, то обичта си е обич. Не вярвам пък толкова да се е изменила... Или сега като обичаш някого, го показваш с шамарите и обидите?
/offtopic: valdesbg, моля те, ползвай ми цялото име. Това галеното го ненавиждам![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Няма проблем, Марина.
А иначе точно това се замислям, дали сега показваш че обичаш някого като изразяваш пренебрежение, биеш го/я, и се цупиш за дреболии. Мен не са ме учили така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Второто,не мисля че ако те обича,ще те унижава
Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
+![]()
Първоначално написано от LadyDi
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
нито еднотоако съм с човека които ме обича а аз него не няма никакъв смисъл .. тръпка ... ако е второто и ме унижава значи не заслужава да е с мен
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
+1Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
Btw тва ми прилича малко на историята на Ламиа от сериала "Мелодията на сърцето"не знам защо
![]()
Защото тя обича Кенан но той я унижава за да покаже колко е велик т0й .. ии тя го търпеше известн0 време
, а преди т0ва беше с Джемил мислейки си, че ако е с човек к0йто я 0бича и тя след време ще м0же да 0твърне на чувствата му
.. ах леле пак се вкарах въе филма
![]()
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
^
A найш ли през коя част на тялото ми е за шибания турски сериал?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Деца,гледането на такива филми уврежда психиката ви! ОоПървоначално написано от iliqn4eto0o
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ Съгласна съм! НЕ на турските сериали !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами знам го тоя сериал,но не той ме накара да се замисля по въпроса.аз не бих избрала нито едно от двете,защото смятам че ще има трети човек,с който нещата ще са както трябва или поне така искам да вярвам.все още съм малка за такова ''обмисляне'' (16) но ми беше интересно какво ще кажат останалите![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Кое бих избрала ли-бих избрала да бъда сама,защото и в двата случая няма да съм щастлива.Аз съм в подобна ситуация...Но ти си решаваш.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
3тото![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+1Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да обичаш значи и да уважаваш,а не да унижаваш..Бих намерила някой който да ме обича истински,не ми е нужен деспот...А и колкото и да обичам един човек,не бих търпяла дълго да ми се прави на "велик"...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
второто
I can't stop myself from loving you <3
При първич случай не е сигурно дали бих го заобичала, а не обичам да давам напразни надежди на някой ...
за втория случай ... това за мен не е истинска обич от негова страна ...Ако обичаш някой няма да го унижаваш ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3