Първоначално написано от
krem4et0
За да не бъда предварително нападната, ще кажа, че съм на 24. Мила, ти чувала ли си за сексуално напрежение? Редовният секс е хубаво нещо, но не и когато сексът е механичен и всеки ден многократен. Все едно ядеш непрекъснато всякакви храни. Едва ли ще си толкова гладна и едва ли ще има нещо, което ще ти се преяжда. Моят сексуален опит е от около 3 години и половина и за това време съм открила оптималната честота за себе си и половинката си-3-4 пъти седмично, обикновено през ден и пауза през 5-те червени дни. Ако не прави 5-6 дни секс как се награбваме....не е истина просто. Друго нещо-аз не съм вагинален тип. По време на секс да свърша ми е почти невъзможно. Мога само с клиторна стимулация с пръсти или език. Е, случва се и другото, но много рядко. Жената се мени и усещанията й също. Година и половина не е малко и може да си променила възприятията си. Пробвай с клиторна стимулация, ако щеш и с анална. Не го прави по 4-5 пъти. Това даже не е здравословно за теб. Не си поставяй оргазма като фикс-идея. Не смятай, че хубавият секс винаги води до хубав край. Наслаждавай се на минутите, в които сте слети в 1, а не на 20-те секунди конвулсии. Това, че аз не свършвам по време на половия акт, съвсем не значи че не искам да правя секс. Обожавам допира, проникването, усещането за тялото му плътно прилепнало до моето, изражението му когато свършва, тъпата усмивка след края...