.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на Amateur
    Хмм кажи му какво ти харесва?Поговорете ще помогне,като правите секс взимаи нещата в свои ръце,нека да има любовни игри за да има и разнообразие,експерименти аите!!!

И аз да си споделя мнението.. Според мен всичко е вапрос на това че на всяка цена искаш да свършиш и доколкото разбрах за това правите толкова много секс? Ако е така и аз съм на мнение че трябва да има любовна игра.. Не е задължително да е романтика.. Просто зависи от теб какво обичаш и кое те вазбужда..Но наистина трябва приятелят ти да те накара да молиш за сеекс и повярвай ми няма да се налага да правите толкова много секс.. Също е виновна и психиката защото си свикнала така и всеки път ще те е страх да не стане отново така,но трябва да го преодолееш.. Успех!Пиши дали има полза от всичките ни съвети

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За да не бъда предварително нападната, ще кажа, че съм на 24. Мила, ти чувала ли си за сексуално напрежение? Редовният секс е хубаво нещо, но не и когато сексът е механичен и всеки ден многократен. Все едно ядеш непрекъснато всякакви храни. Едва ли ще си толкова гладна и едва ли ще има нещо, което ще ти се преяжда. Моят сексуален опит е от около 3 години и половина и за това време съм открила оптималната честота за себе си и половинката си-3-4 пъти седмично, обикновено през ден и пауза през 5-те червени дни. Ако не прави 5-6 дни секс как се награбваме....не е истина просто. Друго нещо-аз не съм вагинален тип. По време на секс да свърша ми е почти невъзможно. Мога само с клиторна стимулация с пръсти или език. Е, случва се и другото, но много рядко. Жената се мени и усещанията й също. Година и половина не е малко и може да си променила възприятията си. Пробвай с клиторна стимулация, ако щеш и с анална. Не го прави по 4-5 пъти. Това даже не е здравословно за теб. Не си поставяй оргазма като фикс-идея. Не смятай, че хубавият секс винаги води до хубав край. Наслаждавай се на минутите, в които сте слети в 1, а не на 20-те секунди конвулсии. Това, че аз не свършвам по време на половия акт, съвсем не значи че не искам да правя секс. Обожавам допира, проникването, усещането за тялото му плътно прилепнало до моето, изражението му когато свършва, тъпата усмивка след края...
    напълно съгласен съм с теб + !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си