- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втори език
Със сигурност немския ще ти е от полза, също така от трите той е най - лесен. Каквото виждаш т'ва четеш, от личен опит го казвам, но ако нямаш желание да го учиш, ще ти е доста труден и неприятен![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Френски или испански. Немският не е сред официалните езици на ООН![]()
Audio ergo sum
Испански разбира се!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
от тези изброени отговорът е в немския.доста често се използва не е кой зна е колко труден.френският също е добър вариант както и испанският,но не се срещат вече толкова често.
не съм съгласна както по-горе някой писа за руският.нито е мн лесен и приятен за учене.сега пак почва да се използва,което според мен е голямааа безмислица![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
аз бих избрала немския, но съм чувала, че от 3те най-лесен е испанския
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Точно пък немският се използва най-малко от изброените тук.Първоначално написано от MonSitY
Audio ergo sum
Първоначално написано от stefeto0o
{~}{}~}{~{}{}{}
Уча вече 10 години немски.По принцип наитина произношението му е най - лесно защото се чете така както се пише, но граматиката му наистина е сложна заради многото падежи... но на мен си ми харесва![]()
хаха, който казва, че френския и немския са лесни, не се е сблъсквал с тях ;Д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
бих избрал френскиПървоначално написано от Didito0oo
И аз другата година трябва да избирам между немски, френски и руски (като последния отпада). И не знам кой...
Според мен или немски или френски.Испански не бих избрала.
Интересно ми е защо ще й е най-необходим немският?Първоначално написано от Addicted2Chocolate
Audio ergo sum
Ако учиш английски, немския ще ти е труден, защото двата езика са сходни. Френския не е толкова важен, испанският е горе-долу лесен. Така че - испански.![]()