- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lady GaGa
Жената-глас: http://www.mtv.tv/worldstage/oxegen09/paparazzi.htm
Само за фенове.
I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me
papa-paparazzi
Всяка следваща песен я изстрелва директно на върха на чартовете.
А и има глас момичето, няма какво да си кривим душата сега.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Не само пее но и свири на пиано и то ИЗУМИТЕЛНО![]()
![]()
![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Страшна е!![]()
Радвай се на всяка стотна от своя живот, защото след тази стотна може да си на небесния свод.
само Папараци ми харесва
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да има хубави песни особено покер фейс, но е грозна милата прилича на мъж![]()
+1Първоначално написано от LiveForTheMoment
именно и затова отбягвам да й гледам клиповете... щото е страшнапосле сънувам кошмари... ае не стаа, комерш боклук и толкоз...
относно феномена - много правилно казано, нали се спореше, че била извънземно![]()
фен -![]()
чувала съм 2-3 изпълнения на живо и не останах с впечатлението че има глас![]()
незнам.нямам мн добро мнение за нея...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Скандалана е ... нищо повече.
П.П. не успорвам певческите и данни.
Феноменални бяха PCD,Риана,Фърги и още един куп "феноменални" изцепки.Правете разлика между феноменално (стойностно) и поредната лъскава еднодневка.То да кажеш,че е и феноменално зле-не е,и по-страшни са се случвали.
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
Отвратителен и сдухващ.Първоначално написано от lipstik
![]()
^^ аз клипа още не съм го гледала
"Love Game" ме кефи..
Poker face и имаше там нещо Ех, ех ли..![]()
Други нейни песни не се сещам да съм слушала..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Всички от гореизброените продължават да правят песни и далеч не са залезли.Първоначално написано от North
Е, нямат същия успех както преди няколко години, но с днешния бълвоч това пак е добре
Moже и да хиперболизирам като ползвам точно определението "феномен", но определено не е еднодневка и все още я въртят по музикалните телевизии. Пее страхотно, има свой стил/начин на обличане и песните й ми харесват.
Поздрав за антифеновете :
http://www.youtube.com/watch?v=h47fNaOb-JU
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ебати вампиро...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Работата е там,че след 20тина години и тя,и колежките и ще са изгубили едно от най-важните си качества:визията.И тогава трабва да има наистина феноменален глас,за да си спомня някой за нея.И разбира се говорим в случей,че след 2 години не се появи още някоя такава (което и ще стане,даже до 2 години ще са се появили не 1 или 2).Сам(а) го каза:успехът не е същия,защото има твърде много и все "феноменални".Първоначално написано от slavito007
Просто се издразних,че на поредната за пореден път и е лепнат поредния суперлатив.Еми не го заслужава.
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
Кефи ме, прави каквото си поиска и не й дреме кво мислят за нея... Че не може да пее - може и да не може, да, но пък песните са и яки. А клипа на Paparazzi е уникално интересен
![]()
еlsy![]()
Поредната "феноменална" певица. Или може би трябва да кажа изпълнителка, защото за пеене много не я бива. Пффф тази жена толкова ме дразни, че не мога да го изразя с думи. Не ми пука особено за други такива "феноменални" изпълнителни, ама тази направо е върха. По-дразнещ глас и визия няма! Пее като мъж или изобщо не може да пее. С тази лудница покрай т'ва същество навсякъде само нея пускат. То не са интервюта, глупости, концерти (на които, по това, което съм видяла, тя не може да пее и грам и за т'ва само се съблича) и други хиляди неща. Преди като ме мързеше да си пусна компютъра оставях MTV, да има нещо да шуми, сега просто като я чуя тая и ми се повръща. Аз гледала съм и два клипа и мога да кажа, че само в идеите за клиповете е добре. Иначе: "БОЗА".
Вие на хероин ли сте бе?
прочу се повече със скандал, отколкото с музиката си![]()