.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Разликата във възрастта

Поогледах се наоколо и видях че няма такава тема(ли поне аз не видях-извинявам се ако съм пропуснала),затова реших да ви попитам:До колко има значение разликата във възрастта за вас?Бихте ли тръгнали с някой който е доста по-голям от вас(нямам предвид 20-30-40г. разлика и т.н.,а около от 7-8-до 10-12 г.)...Бихте ли се чувствали по комфортно и спокойно ако до себе си имате човек с повечко опит или напротив?....Наистина се интересувам какво мислите...!Предварително ви благодаря за мненията!

Град
    ВаРнАаАа
    Ами зависи...ако съм примерно на 30 и съм с 38 годишен да речем няма да е края на света, но ако някоя 12 годишна тръгне с 20 годишен си е чиста педофилия. И тъй като това е форум за тинейджъри, по-добре възрастовата разлика да не е над 4-5 години. Моят приятел е 3 години по-голям от мен и така ми е по-добре, защото е достатъчно зрял, а не някое хлапе, което да ми говори за компютърни игри и прочие. Имаме предостатъчно общи теми на разговор и на този етап не желая да съм с по-малки от мен.

Повече от фен
    Според мен е по-добре партньора ми да е по-голям , но това с 20, 30, 40 години разлика е .... странно... не знам как да се изразя ... любовта е без граници, но все пак ..

Да,естествено...20-30 г. е дооооста....!Няма спор...както казваш за любовта граници няма и все пак....!
    А какво мислите ако 1 момиче е девствено а приятелят й е примерно с 10 г. по-голям от нея...добре ли е първия й път да е с него,в смисъл с по голям от нея,с повече опит...?

За тийнеджърите е нормална сякаш по-малката разлика в годините (като например 1 до 5-6 години). Но с нарастване на възрастта разликата също расте - не е необичайна и странна разлика до 10ина години например. 15 и нагоре примерно за момиче на 25 и мъж на 40 вече е неприемлива за мен... че даже и ненормална леко...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ERvili
    Да,естествено...20-30 г. е дооооста....!Няма спор...както казваш за любовта граници няма и все пак....!
    А какво мислите ако 1 момиче е девствено а приятелят й е примерно с 10 г. по-голям от нея...добре ли е първия й път да е с него,в смисъл с по голям от нея,с повече опит...?
    Ами попринцип е добре да е по-опитен, за да знае точно как да се отнесе към нея и да направи този специален момент незабавим, но пък от друга страна 10 години са много. Примерно момичето е на 17 и го прави с 27 годишен за първи път. Та този мъж е вече готов за семейство, а тръгва да го прави с невинното момиче. Не върви сякаш По-добре момчето да е опитно, но момичето да знае, че не е 30-тата,която спи с него.

Ами няма лошо ако е девствено момичето, първият и път да е с по-голям от нея, но имайки предвид тенденциите за първи път на 14-15 години 10 години разлика са прекалено много. Така смятам аз

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ами попринцип е добре да е по-опитен, за да знае точно как да се отнесе към нея и да направи този специален момент незабавим, но пък от друга страна 10 години са много. Примерно момичето е на 17 и го прави с 27 годишен за първи път. Та този мъж е вече готов за семейство, а тръгва да го прави с невинното момиче. Не върви сякаш По-добре момчето да е опитно, но момичето да знае, че не е 30-тата,която спи с него.
    то вие момичетата сте толко невинни мани мани.... секи е свободен да праи квовот ще възраста нема значение не 20 10000 години да е нзч

Град
    Planet Vegeta
    На баба ми приятелките много ме привличат.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Цитирай Първоначално написано от slome
    ...не се и съмнявам...

Град
    Planet Vegeta
    ...не се и съмнявам...
    Учението не ти позволява!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хмм принципно за любовта няма граници и все пак бих се ограничавала до разлика 5 години ...

П.С. Зависи на колко години сте и двамата ... ако сте по големи сама можеш да прецениш дали си заслужава (примерно ти да си на 30 той на 40 ) ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Сигурно.. особено ако майка ти те е родила кат е била на 14

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от TiffLacey
    За тийнеджърите е нормална сякаш по-малката разлика в годините (като например 1 до 5-6 години). Но с нарастване на възрастта разликата също расте - не е необичайна и странна разлика до 10ина години например. 15 и нагоре примерно за момиче на 25 и мъж на 40 вече е неприемлива за мен... че даже и ненормална леко...

...hate my nickname

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Като гледам,всички имате различни мнения,сега и аз ще изразя моето:
    При teen-четата не би било проблем примерно 13 с 16 ...но е леко крайно. Но ако се обичат какво толкова?! Тук се появява друг сериозен проблем,ако ТОЙ е на 16-17 не може да не иска секс...не че е лошо,но тя (13 годишната) не би тряяло да го прави на тази възраст.Тук вече започват споровете и ако тя не иска до го прави,обикновенно бива зарязана.Стигаме до извода,че връзката на 13 с 16-17 не е уместна и няма бъдеще

Тийн граница-от 2 до 3г.

При мъжете и жените е по-различно и тук без много да му мислим можем да кажем ,че няма нищо лошо 20 г. да ходи с 26-27 г. МАКС. Но въпреки всичко колкото по-малка е възрастовота граница,толкова по добре ще се разбират "Влюбените" (Предполагаме,че са такива)

Мъже-жени - От 6-7 г.

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ами зависи...ако съм примерно на 30 и съм с 38 годишен да речем няма да е края на света, но ако някоя 12 годишна тръгне с 20 годишен си е чиста педофилия. И тъй като това е форум за тинейджъри, по-добре възрастовата разлика да не е над 4-5 години. Моят приятел е 3 години по-голям от мен и така ми е по-добре, защото е достатъчно зрял, а не някое хлапе, което да ми говори за компютърни игри и прочие. Имаме предостатъчно общи теми на разговор и на този етап не желая да съм с по-малки от мен.

spored men za teenove -1 +3 god e normalno dr ....

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми ако не е някой загубеняк и простак, не е фатална и една разлика дори от 6-7 години, но до 5 е препоръчително в нашата възрастова група, иначе след 20 и няколко вече- до 10 год. за мен са допустими

Град
    София
    Ами аз съм на 17 и съм го правила с мъже над 45. И честно казано секса с тях е супер. Няма значение разликата.
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За мен няма значение колко е разликата, стига хората да се обичат и да се разбират. Еми банално е, но си е доста вярно.
    Не можете да говорите за определени възрастови граници защото между човек и човек има огромна разлика. Винаги си има и типични примери и изключения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Los Angeles baby ;]
    За жалост жените не си падат много много по по - малки от тях ... иначе минеш ли 16 ... разлика от 7-8 години не пречи ... стига по малкият/та да е дорасъл
    A single chance is a galaxy of hope !

Цитирай Първоначално написано от justviko
    За жалост жените не си падат много много по по - малки от тях ... иначе минеш ли 16 ... разлика от 7-8 години не пречи ... стига по малкият/та да е дорасъл
    ... може и по-големия да не е порастнал все още и да си е дори с по-детски акъл от този на по-малкия във връзката...
    Аз също смятам че за любовта няма граници(колкото и изтъркано да звучи вече,но си е така)...

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Ами аз съм на 17 и съм го правила с мъже над 45. И честно казано секса с тях е супер. Няма значение разликата.

Моля?

Град
    Знам ли и аз,майна
    До 20 години разлик анема проблеми.Аз съм на 24 и ходя с 15 годишна,но съм имал връзка и с 30 годишна.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Отвратително!
    Аз съм ЗА такива връзки,стига да не става въпрос за малки момиченца с чичковци като горното мнение.
    Лично аз имам връзка с по-голям мъж,като аз съм на 19,а той на 27,но не ми се струва ненормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си