- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е?
преди 3 дни правих секс с презерватив но като сваршихме видяхме че спермата е излязла малко навън.. но може и да не е свършил в мен.. знам признаците за бременност и всичко но възможно ли е да съм бременна след като цикала ми доиде на следващия ден след като правихме секс .. мисля че не съм но въпроса ми е ако бях бременна на този цикал ли щеше да повлияе или на другия ...
малко вероятно е,но ако все пак се притесняваш може да си купиш тест за бременност от аптеката и да се увериш със сигурност.
Напълно НЕвъзможно е да си забременяла!Първоначално написано от respect877
Situatin normal-All fucked up...
Щом ти е дошъл сега как ще повлияе на следващия.Абе мислете преди да пишете, то 10000000 теми има по тоя въпрос вече и все едни и същи![]()
Току-що метнах едно таро и ми се появи поп купа като бебе, така че рабираш нали?.... Ай честито. Ще е русичко със сини очи. Успех на младото семейство.Първоначално написано от respect877
![]()
![]()
зависи какъв е цикълътПървоначално написано от respect877
![]()
Хах...и кажи какъв може да е цикълът, че да забременее...умнице?Първоначално написано от therichbitch
ами минаха два дни вече и си е напълно нормален като всеки пътПървоначално написано от therichbitch
Казах ти, няма ка да си забременяла.
Няма как да си овулирала 2 дни преди да ти дойде.Няма как да си забременяла по това време.Няма как една яйцеклетка преди да се изхвърли от тялото, ти вече да овулираш с друга.
Образовай се и няма да трябва да разчиташ на глупави коментари, като на това момиче.
ее метни едно и за мен и кажи кфо ще ми случи в близкото бъдещеПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
чакаййййййй чакай ... как така малко сперма била излязлапрезервативът не се е скъсал, но спермата излязла ....... ъъъм бих казала, че по - скоро тва е било от теб ... когато момичето изпитва удоволствие отделя течност, която е слузеста и бяла, прозрачна ... и друг път е имало подобен въпрос ... предполагам, че е било това ... ако приемем, че е било сперма...дошло ти е на другия ден и вероятността тогава да си била в оволация е минимална, така че дишай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ще са тризнаци!!!![]()
--------------------------------------------------------
хахахах разбирачиПървоначално написано от therichbitch
![]()
Колкото до темата НЕВЪЗМОЖНО е да си забременяла при тея обстоятелстванема страшно ама може да внимавате се пак а ако някой път стане гаф има - ескапел
![]()
Първоначално написано от Ico_
това ми звучи сякаш, може да не е свършил,АМА може и да е и ако е- защо да няма цветна бременност, затова попитах какъв е, УМНИКО, ако е нещо подобно на цикъл, демек не толкова червено и не толкова обилно, а е само зацапване, може и да е бременна, но щом каза ,че й е нормален- не е, но аз точно затова попитах и айде помислете малко преди да апострофирате, по- точно прочетете малко литература по въпросаПървоначално написано от respect877
![]()
![]()
![]()
Прочети ми горния постПървоначално написано от INSIDER
Какво представлява цветната бременност?
За цветна бременност говорим, когато всеки месец в периода, когато трябва да й дойде цикълът, бременната жена получава кръвотечение, подобно на менструацията. Консистенцията му обаче се различава - по-слабо е, по-бледо на цвят и трае по-кратко време.
Какви рискове крие цветната бременност?
Първият проблем който може да създаде една цветна бременност е това, че жената може да не разбере, че е бременна, тъй като се заблуждава, че цикълът й е редовен. Често, когато не очакваме или нямаме желание да забременеем, ние не се замисляме и не следим тялото си. В такива ситуации бременността може да не бъде хваната навреме и жената да разбере, че е бременна на по-късен етап, когато вече не може да прекъсне бременността си.
==>>> ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО, ЗА ДА СЕ ОБРАЗОВАТЕ И ДА НЕ ПЛЕЩИТЕ ГЛУПОСТИ
Явно си вярваш?..да си ОБРАЗОВАНА и да си прочела нещо, са две различни неща!Първоначално написано от therichbitch
Пишеш за "цветна бременност"...,обаче първо трябва да се съсредоточиш върху БРЕМЕННОСТ!!!.., защото преди да има такава(без значение, нормална, ЦВЕТНА, извън маточна)...трябва да има ОВУЛАЦИЯ.Такава, обаче, не може да има 2 дни преди да ти дойде!!!
И ако ТИ беше ОБРАЗОВАНА..., ако беше помислила, щеше да се сетиш, че няма значение какъв и е цикъла.Защото няма как да е бременна.
Първоначално написано от Ico_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за да забременееш НЕ е нужно да си в овулация, винаги има риск,има поне 10 теми за това,пеочети ги
Първоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
Ти си тотално неграмотен човек.Явно просто не знаеш какво е овулация.Не знаеш нищо, всъщност...
Но ако успееш да ми намериш и покажеш информация, която твърди, че не се забременява само по време на овулация...ще си постна снимки, как си ям дипломата![]()
Не си бременна!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ето това е първото нещо, което излиза с едно чукване в нета.Оплождане (на латински: Fecundatio), се нарича процесът, при който в яйцеклетката прониква сперматозоид. Започва да се формира нов индивид, това е началото на бременността. Зачеването е сложен процес. В месечния цикъл на жената, единствено по време на овулацията може да се осъществи зачеването. А овулацията е много кратък период от време. Шансът на жената да зачене се свежда в рамките на 12 - 24 часа.
Сега, разбирайки колко си глупава...ще се посмееш ли пак?
НЕ![]()
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!