- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вадене на нерв и упойка..
Така..утре съм на зъболекар и имам голям кариес, който вероятно вече е до нерва. Миналата година ми вадиха нерв, но преди това нали трябва да се изчисти и да се стигне до нерва и след това да ми сложи лекарство за умъртвяване..но си беше голяма болка..Въпроса ми е, ако я помоля за упойка, ще има ли някаква болка като ми чисти кариеса? И боли ли когато ти слагат упойката?
При слагането на самата упойка усешташ само убождането от иглата и леко изтръпване (около зъба ).След като вече ти сложи упойката няма да усетиш никаква болка (нито при ваденето на нерва,нито при изчистването на зъба).
От упойката няма болка само да бъдеш малко повече мъжки се държиш всичко ще е наред .
Мене по ме болеше когато ми сложиха инжекцията с упойката от колкото като ми вадеха нерв-а![]()
така еПървоначално написано от metaphysical
упойката хи4 не боли.. ама после като ми изтръпне седи така 4-5 4аса .. голям кеф половината уста не си я 4увствам ....![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Определено по-добре упойка отколкото нерви....А,и самото чистене с машинката няма да те боли...без упойка е нетърпимо...правили са ми го и със упойка и без упойка..разликата е от тука до космоса в полза на упойката..![]()
Но след това не си прави планове, защото няма да можеш да говориш няколко часасъщо е възможно и да си прехапваш устната доста.. кофти е това чудо зъболекаря
![]()
Xora pomognete mi... bqx na zabolekar i 6te mi vadqt nerv... slojixa mi arsen oba4e ne mi be6e omartven sled tova pak mi slojixa i sega 6te stoq 4 dena s nego... no mnogo me boli i neznam za6to... normalno li e tova... zabolekarkata mi kaza 4e 6tqlo da me poboli no trqbvalo da mi mine a ot v4era ne mi e minalo... a kakvo mislite za upoikite mnogo li boli za6toto az sam mnogo straxliva ot zabolekari... blagodarq na vsi4ki predvaritelno![]()
Значи да,нормално е да боли..
По-миналата седмица ми направи упойка и ми сложи арсен..След два дни отидох пак и пак ми сложи арсен ((за да ми умъртви зъба))..След 4 дне отидох да ми извади нервите и пак ми сложи някакво лекарство ((и ми каза,че една седмица зъба трябвало да почива))..
И не,не боли упойката..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
blagodarq mnogo :P